Jelenlegi hely

Berek-Papír Írószer

Cím: Pécs, Berek u. 8. (72/ 228-715)

CÍm: Pécs, Kodolányi János u. 29. (72/450-111)

Cím: Pécs, Polgárszőlő u. 34. (72/747-137)

Web: http://www.berekpapir.hu/

Kereskedésünk lakossági és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgál. Célunk, hogy vásárlóink minél elégedettebbek legyenek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért tartjuk a legjobb minőségű termékek mellett, az alacsonyabb árkategóriás, de jó minőségű termékeket is.

A 1999 óta foglalkozunk írószer-, irodaszer-, nyomtatványok-, irodatechnikai kellékek kereskedelmével. 2004-ben vettük át Pécs, Kertvárosban a Berek utca 8. szám alatti papírbolt működtetését, és felvettük a  nevet.  2005-ben megnyitottuk második üzletünket a Kodolányi utca 29. alatt, 2011-ben pedig a Rózsadombon is üzletet nyitottunk, a Polgárszőlő u. 34. szám alatt. Az iskolakezdést rendszerint különböző kedvezményekkel támogatjuk és minden iskolakezdési-és ajándékutalványt elfogadunk.

Kereskedésünk lakossági és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgál. Célunk, hogy vásárlóink minél elégedettebbek legyenek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért tartjuk a legjobb minőségű termékek mellett, az alacsonyabb árkategóriás, de jó minőségű termékeket is.

Nagyobb felhasználóknak, cégeknek, intézményeknek (óvodáknak, iskoláknak, stb.) egyedi árajánlatokat készítünk, különböző tendereken indulunk, egyre nagyobb sikerrel.

Szolgáltatásaink közül néhány: fénymásolás, nyomtatás, spirálozás, laminálás, filmkidolgozás, bélyegző készítés, gravírozás, feliratozás, nyomdai munkák stb.

Nem egyszerűen eladni szeretnénk a termékeinket, hanem kipróbálni, bemutatni, igényeiket felmérve tanácsot adni vásárlóink számára.

Mindkét fél számára előnyös, partneri viszony kialakítására törekszünk mind vásárlóink, mind pedig beszállítóink irányában.

A jó minőségű, szép irodaszereket kedvelő felhasználók számára igyekszünk értékarányos áron elérhetővé tenni a más országában rendelkezésre álló termékeket. Ebben fontos szerepet szánunk az általunk évente kiadott Irodaszer Katalógusnak, illetve a negyedévente megjelenő akciós kiadványukkal.

Nagyon fontosnak tartjuk a minőséget, a megbízhatóságot és a rugalmasságot.
 

Mindhárom üzletünk Pécsimami Kártya elfogadóhely. (A 10%-os Kártya kedvezmény más kedvezményekkel együtt nem érvényesíthető.)
 

Tisztelettel
Szigeti Zoltán

 

Boltjaink nyitvatartása:

7632 Pécs, Berek u. 8.
72/ 228-715
Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.30, Szo: 9.00-12.00

7632 Pécs, Kodolányi János u. 29.
72/450-111
Nyitva tartás: H-P: 8.00-17.00, Szo: 9.00-12.00

7636 Pécs, Polgárszőlő u. 34.
72/747-137
Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00, Szo: 9.00-12.00

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére