Jelenlegi hely

Leposa Linda pszichológus

Telefonszám: +36 30 536 0246
Helyszín: Pécs, Borsóház, Xavér utca 19.
Amiben segíthetek: hat éven felüli gyermekek esetében magatartásproblémák, serdülők, fiatal felnőttek és felnőttek esetében életvezetési  nehézségek, elakadások kapcsán önismeret, személyiségfejlesztés, stresszkezelés.

Leposa Linda vagyok, okleveles pszichológus, sportpszichológiai szakpszichológus-jelölt.

Röviden magamról : viselkedéselemző diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen, okleveles pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen - neuropszichológiai hangsúllyal- kognitív szakirányon végeztem.  Terepgyakorlatomat a SZTE Neurológiai Klinika Neurorehabilitációs Osztályon töltöttem. Módszerspecifikus képzések tekintetében érdekel és igyekeztem tudásomat bővíteni az EEG-visszacsatolás (neurofeedback), a relaxáció, a neurolingvisztikus programozás és a gyermek-és serdülő sématerápia területén.  

Évekig dolgoztam az egészségügyben, pszichológusként egy foglalkozás-egészségügyi rendelőben segítettem a hozzám fordulókat. Pécsre költözve rövid ideig iskolapszichológusi feladatokat láttam el.

Jelenleg a PTE sportpszichológiai szakpszichológia szakirányon folytatok tanulmányokat és a PTE ÁOK Pszichológiai Konzultációs Szolgálatának vagyok tagja.

Amiben segíthetek:

Gyerekek (6 éves kortól) –serdülők- fiatal felnőttek (különös tekintettel felsőoktatásban résztvevők, sportolók)  – felnőttek esetében:

Életvezetési nehézségek, elakadások kapcsán önismeret, személyiségfejlesztés, stresszkezelés (megváltozott élethelyzet, motivációvesztés, pályaválasztás, karrierváltás, sport-és karrier összehangolása, tanulás, munkahelyi problémák, motiválatlanság, teljesítményszorongás)

 6 éven felüli gyerekek esetében magatartásproblémák (pl düh, beilleszkedési problémák, visszahúzódás) , szülőkonzultáció

Neurofeedback tréning

-ADHD/ ADD hiperaktivitás és figyelemzavar csökkentése

-Viselkedészavarok, beilleszkedési zavarok korrigálása pl düh előfordulásának csökkentése

-Tanulási nehézség ("disz" rendellenességek)

-Stresszkezelési nehézség, alvászavar relaxáció  révén

-Tanulási/munkahelyi/sportteljesítmény fokozása, tehetséggondozás területen:

Vizsgadrukk-, stresszkezelés, stressztűrés, figyelem és koncentráció fokozás, memória fejlesztése.

Gyermekek esetében a neurofeedback tréning szülőkonzultációval indul, megbeszéljük a tüneteket és ha vannak, a vizsgálatok eredményeit. A második- harmadik alkalommal történik a felmérés,melynek kiértékelése után, a negyedik alkalomtól a tréning.

 MI AZ A NEUROFEEDBACK TRÉNING ÉS MIRE JÓ?

Pécsimami olvasóknak ajándék szülőkonzultáció!

Aki a Pécsimami oldalon keresztül jut el hozzám, annak:

  • díjmentes telefonos konzultációt (10-15 perc) biztosítok, és
  • ha 5, vagy 10 alkalmas Neurofeedback bérletet vesz, az első alkalom (a szülőkonzultáció) díjmentes: 

 KÉREM A DÍJMENTES TELEFONOS KONZULTÁCIÓT ÉS ÉRDEKEL AZ AJÁNDÉK SZÜLŐKONZULTÁCIÓ!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

Email: leposalinda.pszichologus@gmail.com

Facebook: Leposa Linda pszichológus

Telefonszám: +36 30 536 0246

Helyszín:

Pécs, Borsóház, Xavér utca 19.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére