Jelenlegi hely

Bérelhető Party Társasjáték Csomag szülinapra, családi-és baráti összejövetelekre

Szívesen feldobnád a szülinapi (vagy más) bulit igazi party társasjátékokkal? Most itt a lehetőség: anélkül, hogy súlyos tízezreket kellene olyan játékokra költened, amelyeket a  hétköznapokban nem tudnátok kihasználni

A bérelhető játékok közös jellemzője, hogy:

  • nem kell hosszú és bonyolult  játékszabályokat böngészni,
  • gyorsan lejátszhatók, 
  • minél többen vagytok, annál jobb és
  • garantált a  jókedv, nevetés!


Az alábbi kínálatból 3-at választhatsz:

Egy valóban gyors játék. Nézzük csak, mi fér bele 5 másodpercbe?! Higgyétek el, nem sok. :) Peregnek a kérdések, az idő múlását pedig a kis szerpentinen lefelé szaladó golyók könyörtelenül jelzik.
„Mondj 3 ételt, amit kanállal eszünk!”- kérdi a kártya.
Nyilván már jönne is a válasz: Ó, ez könnyű! Mondjuk a levest, meg a….meg a….jaj, letelik az idő!
A feladványok között vannak olyanok, melyeket a legkisebbeknek szántak, de a sulis ötödikesek is garantáltan találnak majd izzasztó kérdéseket. A játék valóban pergő ritmusú, kiváló bulira hangoló!

Méltán népszerű memóriafejlesztő játék. A kis műanyag adagoló szerkezetben ábrákkal megrajzolt műanyag lapocskák váltják egymást gyors ütemben, a játékosoknak csak arra kell figyelniük, hogy a náluk lévő táblán van-e megegyező ábra. Ha van, már csak gyorsnak kell lenni, és máris közelebb kerülünk a vágyott győzelemhez.
A legkisebbeknek a sima ábrakeresős verziót, a nagyobbaknak azonban már az angol nyelvű számpárosítós kivitelt javasoljuk.

Az ismert mozgásos játék kiváló bemelegítése lehet egy táncos mulatságnak. A megforgatott nyíl jelöli ki a kezek, lábak játékszőnyegen való elhelyezkedését. Az első pár kör még könnyed mederben folyik, de aztán pillanatok alatt kialakul a garantáltan kacagtató, egymáson keresztül-kasul épülő modernkori Laocoon csoport.
A játékot korosztálytól függetlenül (bár felnőtteknek némi másnapi sportkrémes masszázst javasolva) :) mindenkinek ajánljuk!

- SÁ!
- Mi van?!
- UGA BUGA!
- Ne, haragudj, nem értem!
- ANI, RUMPF!
- Hahóóó, megőrültél?!
Dehogy, nem bolondultam meg, csak egy szuper, ősemberes játékot játszom. Ezért adom ki ezeket a furcsa hangokat. Ha te is velem játszol, garantálom 5 perc múlva te is átváltozol és a képzeletbeli bunkósbotoddal a fantáziavilág mamutjai után szaladgálsz majd.
Utóirat: Ennyit már rég nevettem játékon! És persze magamon…:)
Kinek ajánljuk? Minden jelenlegi és örök gyereknek!

Félelmetesen gyors játék. Igazi agytorna. Felnőtteknek gyerekekkel való küzdelemre nem ajánlott. Mert esély sincs a kölykökkel szemben. A kerek kártyák gyorsan váltják egymást. A rajtuk lévő ábrákhoz hasonlót kell találni a nálunk lévő kártyákon. Őrület. De tényleg…:)

Igazi családi játék. Ahol a gyerekek mellett akár apa, anya, sőt a nagyiék is megcsillogtathatják a zenében, filmekben, sőt a világban való jártasságukat. A játékba épített, beszélő játékmester szuper hangulatot teremt, az ügyeseket dicséri, a lustábbakat noszogatja.
Hihetetlenül szórakoztató, esetleg múltról szóló sztorizásokat („amikor ez a szám ment a rádiókban, ismertem meg édesanyátokat…”) generáló kulturális utazás.

Igen gyors játék. Olyan igazi gyerekbajnokokat teremtő. Egyszerűnek tűnik. A  srácoknak az is. „Van párja a képen szereplő szilvának? És eszik az elefánt epret? És a majom citromot? Tudom, hogy tudod, csapj is egy nagyot a csengőre!”
Kicsiknek és felsősöknek egyaránt ajánlott. Buli bemelegítésnek mindenképp!

A pletykás száj. Sugdolózik. A füledhez emelve a bájos hang már súgja is neked a feladványt. Már mondanád is a többieknek a hallottakat, de most jön a csavar: csak hangokat kiadva „mesélheted el” a hallottakat. Hopp, már nem is olyan egyszerű, igaz?!
A rengeteg nevetés borítékolható!
Minden korosztálynak ajánljuk!

Szereted az állatokat? Nyilván. Ismered is őket? Persze, gondolod… Akkor biztos tudod meddig él egy teknős? Ja, és hogy hány kiló egy krokodil?! És milyen gyors egy denevér? Mert akkor már mondhatod is, hogy Ő a gyorsabb, vagy inkább egy nyuszi… Húúú, nem is olyan könnyű, igaz?!
Egy igazán izgalmas, lopva tanító remek játék. Kicsiknek, nagyobbaknak, sőt vetélkedőkért rajongó szülőknek egyaránt ajánlott!

Szeretsz rajzolni?! Naná. Jól is megy? Gondolom. De… Megpróbálod a kis kártyákon lévő valamelyik feladványt egy igazi „nagyiszemüveggel” a szemeden lerajzolni? Vicces lesz, meglátod. Ja, nem látod…:) Csak érzésből rajzolsz. A többiek meg, valószínűleg gurgulázva nevetnek. Te kis Picasso…
Szuper, rajzolós játék, MINDENKINEK!

Mondj egy szót! ALA a közepe. Kalap. Rendben, oké, ügyes vagy, gyorsan add tovább a ketyegő kis bombát, most én jövök: PALACK. Hú, megvan, adom a bombát tovább. Gyerünk már, mindjárt robbaaaaan…
Szenzációs, agyat, szóalkotó- készséget erősen igénybevevő, sőt fejlesztő kreatív játék.
Ötödikes korosztálytól igazán szórakoztató lehet.

Ismét egy villámgyors játék. Színes kis poharakat kell egymásra rakosgatni. Persze, hogy időre, persze, hogy adott sorrendben…
Felnőttként neki se állj! Ez a játék is csak gyerekbajnokoknak való. Te meg maradj csak meg nézőnek! Már ha elég gyors vagy legalább ehhez. :)


Egy valóban belső -és külső mosolyt hozó, jó hangulatú játék. Erősíti az önképet, növeli az önbizalmat és szorosabbra fűzi a társkapcsolati kötésetek is.
Igazi személyiségerősítő tréning az egész családnak.

A digitális játék a kölyökbulik királya, vagy királynője. Ha nincs otthon PS konzolod, nem baj, adunk hozzá. Ezt a játékot, mit játékot, táncos bulicunamit mindenképp ki kell próbálni!
Elindítod, a TV-re kapcsolod és máris a képernyőn viszontlátva magad a legmenőbb mai zenékre táncolhatsz, mint egy popsztár, vagy a sztár mögött a tánckarban. A rendszer rögzíti minden mozdulatod, egy-egy jobban sikerült koreográfiát vagy eltárolhatsz emlékbe, vagy azonnal küldheted a barátoknak. Korosztálytól függetlenül mindenkinek örök emlék lesz. Csak bírjátok szuflával... :)

Egy kimondottan felnőtteknek szóló játék. Vagy inkább egy kiváló, délutánt vagy estét bearanyozó lehetőség. Leginkább pároknak ajánljuk a mély, akár problémákat helyretévő, csodálatos beszélgetéseket generáló programot. HÁZASSÁGMENTŐ! De tényleg :)

Mit kell tudnod a Party Társasjáték Csomag bérléséről?

A Party Társasjáték Csomag tartalmát Te állíthatod össze a fenti kínálatból. A választott játékokat a Pécs, Hunyadi János utca 62. szám alatti átvételi pontról tudjátok elvinni és ide is kell visszahozni. 

 A bérleti díj 4990 Ft, amiért 3 db játékot választhatsz. A játékok száma korlátozott, így érdemes időben foglalni!

A foglalást követően a bérleti díj 50%-ának megfelelő előleg átutalásával tudod megerősíteni a foglalásodat, a bérleti díj második fele az átvételekor, készpénzben esedékes.

Az átvételkor 5 000 forint kauciót fogunk kérni tőled, ami a társasjátékok  hiánytalan visszaadása esetén természetesen visszajár.

EZ TETSZIK: LEFOGLALOM A PARTY TÁRSASJÁTÉK CSOMAGOT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére