Jelenlegi hely

2013. július 29. - Hűség ellen ajánlom!

Szia [név]!
 

Úgy látszik a 40 fokos szobában "agyamra ment" a kánikula, soha ennyi elütés, elírás nem volt a levelemben... Mert természetesen nem HŰSÉG ellen, hanem HŐSÉG ellen van számodra egy jó tippem!

Nézd csak:

 

Orfűi Kis-tó strand: az első 100 jelentkezőnek ajándék belépő!

 

Az Orfűi - Kis tó strandja eddig is a kedvenc helyünk volt nyáron, hiszen közelsége, a gyönyörű táj, a természetes, tiszta és lassan mélyülő víz, homokos part miatt ideális a kisgyerekes családoknak.

Idén tovább bővült a családbarát szolgáltatások köre: a strand területén kialakított mini-állatkertben és az új kis szigeten találkozhatunk kecskével, pávával, nyuszival, kiskacsával, teknős békával, aranyhalakkal... a strand mellett kialakított játszótéren pedig hintázhatunk-csúszdázhatunk egyet a nyári nap zárásaként.

MOST FIGYELJ: az első 100 jelentkező ajándék strandbelépőt kap, legalább egy fizetős (felnőtt, vagy diák) jegy megvásárlása esetén!

RÉSZLETEK ÉS AJÁNDÉK BELÉPŐ IGÉNYLÉSE ITT!

  Ha most lemaradtál: figyeld a Pécsimamit, mert tervezünk hasonlót a nyáron! 

Ha egy baráti családdal együtt mennétek: küldd tovább nekik ezt a levelet!

 

Forever: enyhülés égésre, csípésre, horzsolásra...

 

Amióta megszülettek a fiaink, sokkal fontosabb lett számomra, hogy óvjam a családunk egészségét és a lehető legtermészetesebb anyagokkal vegyem körül magunkat. Így találtam rá a Forever termékcsaládra, amit 8 éve elégedetten használunk.

Mostantól hétről-hétre megosztom veled a tapasztalataimat: elsőként egy olyan termékről, aminek most van a "szezonja", de nálunk télen sem hiányozhat a hűtőszerkrényből.

Az Aloe First ® (ejstd: "förszt") az egyik kedvencem, mert sokféle kellemetlen problémára nyújt gyors segítséget.

Mi mindenre használjuk?

GYERE, NÉZD MEG!

(Ha ebben a kánikulában valaki(d) napégést szenvedett: mindenképp kattints!)

 

Pécsimamis Börze  Hírek

 

Pécsimami augusztus 11-ei börzéjének programja tovább bővül! Mi mindenre számíthatsz?

  •  lesz sok-sok baba-és gyerekholmi,
  • díjmentesen kérdezhetsz régi/új TB tanácsadónktól, Horváthné Radics Mónikától!

(Nem várnál addig, vagy nem tudsz eljönni? Tedd fel kérdésed most a Szakember válaszol rovatunkban!)

  •  kipróbálhatod/megkóstolhatod a Forever azon termékeit, amit a gyermekes családok leginkább szeretnek (gyerekvitamin, First stb.)
  • igénybe vehetitek az ingyenes játszósarkot és kedvező áron (500 Ft / óra) gyermekfelügyeletet,
  • gyermeked díjmentesen ugrálhat a trambulinon,
  • kedvező áron vásárolhatsz jó minőségű ovis jeleket,
  • új iskolatáskákra, tolltartókra is nagy kedvezményt kaphatsz, a Berek Papír jóvoltából!

 

BÖRZE INFORMÁCIÓK ITT!

 

Folytatjuk sorozatainkat: Kapcsold ki és Terézanyu!

 

Nyári "Kapcsold ki!"sorozatunkkal ahhoz adunk tippeket, hogy hogyan lesz élményekkel teli a gyermekeinkkel együtt töltött idő akkor is, ha ki sem mozdulunk otthonról!

 

  • Ha a gyerekeid épp ősemberes korszakukat élik (a kalózos, indiános, vadállatos, pókemberes, batmenes, asterixes, starwarsos mellett) akkor tetszeni fog nekik ez az ötlet: készítsetek igazi barlangrajzot!
  • Frissen sült mogyorókrémes croissant reggelire hideg tejjel 15 perc alatt - gyors, és finom! A világ legegyszerűbb süteménye.

A Pécsimamin továbbra is olvashatod az idei Terézanyu pályázat kiemelt írásait, melyek középpontjában az anya-lánya kapcsolat áll, tabuk nélkül! Egy mondat az e heti történetből: „Örülök, hogy ő az anyukám. Néha azért, amilyen, néha pedig pont annak ellenére.”

 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is itt találod!

Állandó családi programok itt!

Országos és Baranya megyei strandkörkép itt!

 

 Készültem volna még "komoly" hírekkel pl. a TGYÁS, GYED és táppénz számításáról, ebben a forróságban mégis inkább igazi örömhírekkel zárom e heti levelem, hiszen nem csak a brit trónörökös jött világra, de sorra érkeznek a "Pécsimamis babák" is!

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére