Jelenlegi hely

II. Kutyaparádé- Siklós

Időpont: 2024. június 15. (szombat) 08.00- 23.00
Helyszín: Siklósi Vár (Siklós, Vajda János tér 8.)
Egy valódi kutyás ünnep a csodálatos Siklósi Vár tövében. Minden állatszerető embert, kicsiket és nagyokat szeretettel várnak.

 


Örömmel jelentjük be, hogy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül Siklós Város Önkormányzata nak tàmogatásával a II. Kutyaparádé !
Ezen rendezvény arra hivatott, hogy az emberek és kutyáik kapcsolata mégjobban elmélyülhessen olyan lehetőségek által, amely szórakoztató, tartalmas időtöltést is jelent. Mindemellett az idelátogatóknak bemutatókkal, előadásokkal, izgalmas programokkal is szeretnénk kedveskedni. Így nem csak a kutyatulajdonosok találják meg a kellemes kikapcsolódás lehetőségét, hanem bárki, aki nyitott az új izgalmakra.

Rendezvényünk nem csupán egy sportesemény, hanem egy kutyás ünnep, ahol célul tűztük ki a felelős állattartás előre mozdítását is. Valamint bemutatjuk, hogy miért is szenvedélyünk a kutya.
A II.Kutyaparádén megismerhetnek a szolgàlati jellegű őrző-védővel, az agility jellegű akadálypályával, az engedelmes feladatok végrehajtásànak kihívásaival, valamint a kutyás akadályfutás erőpróbájával is.

Bővebb információk itt
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére