Jelenlegi hely

Mesebőrönd - Űrexpedíció a Pécsi Pagonyban

Időpont: 2023. december 6. szerda 16:30-18:00
Szeretettel várnak a csapatba minden nem mindennapi kalandokra vágyó, 5 és 12 év közötti gyereket szerdánként! Az se baj, ha csak egy-két héten tudtok becsatlakozni, a legénység mindenki számára nyitott!

A Mesebőrönd csapata igazán különleges küldetésre indul idén. Azt a hírt kaptuk, hogy egy frissen felfedezett bolygó felderítéséhez szükség lenne egy profi csapatra, aki nem fél elmélyülni a galaxis rejtelmeiben, hogy megismerhesse az új planéta minden zegét-zugát.

A tanév során minden héten találkozunk majd főhadiszállásunkon a Pécsi Pagonyban, hogy sok izgalmas mesén és alkotáson keresztül minél többet tudjunk meg a világűrről.

Megbízóinktól hétről hétre új feladatokat kapunk majd, amik mentén az űrhajó készítéstől, a különböző bolygók és azok lehetséges lakóinak megfigyelésén keresztül egészen kutatási eredményeink bemutatásáig számos izgalmas kihívással találkozhatunk majd.

Csapatunk, a MeseTérKép célja, hogy a gyerekek kreativitása ne vesszen el az idő során, hanem természetes legyen számukra a kreatív önkifejezés. Ehhez próbálunk megfelelő eszközöket és technikákat biztosítani, mindig valami újat mutatni a foglalkozásainkon, szem előtt tartva, hogy az aktuális tevékenység mindig sikerélményhez vezessen. Ezt a filozófiát szeretnénk a gyerekek felé is közvetíteni: nem muszáj folyton megfelelni, éljen a játék és a kísérletezés!

Időpont: minden szerdán 16.30-18.00
Helyszín: Pécsi Pagony

A foglalkozás díja 2.000 forint, részvételi szándékotokat kérjük a meseterkep@gmail.com email címen vagy személyesen a Pécsi Pagonyban jelezzétek!

A foglalkozás minimum 4 fő esetén indul.
Maximum létszám: 12 fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére