Jelenlegi hely

5 kontinens kávékülönlegességei a CAFE FREI PÉCS-ben!

Minőségi kávéélményt szeretne? Kényeztette már magát, vagy párját, barátnőjét a pécsi CAFE FREI-ben? Valentin - nap közeledtével érdemes átgondolni...

Pécsett a Király u. 7. szám alatt (a Palatinus mellett) található a CAFE FREI kávé- és teaház, ahol világkörüli utazást tehetnek, a közel 70 féle kávékülönlegességet ízlelve, akár elvitelre is.

A CAFE FREI az egyik legnagyobb kávéházlánc Magyarországon, ahol a kávén kívül saját gyártóüzemben készült 5 kontinens süteményei, péksütemények, teák, forró csokik, saját készítésű shakek, limonádék és házi jeges teák várják kedvező áron, extra minőségben a kedves vendégeket.

A CAFE FREI saját pörkölő - és csomagolóüzemmel rendelkezik Magyarországon. Itt manufakturális körülmények között pörkölik a világ 18 országából, 26 különböző kávéültetvényéről behozott nyerskávét.

A CAFE FREI koncepció része a lelkiismeretes kereskedelem filozófiája is:
"Olcsóbbak akarunk lenni, ezért nem fizettetjük ki vendégeinkkel a viszonteladók profitját. Közvetlenül a termelőktől vásároljuk az alapanyagaink nagy részét, Magyarországon éppúgy, mint külföldön. Mivel személyesen találkozunk velük, mi tisztességesen megfizetjük őket, a szentendrei méztermelőt éppúgy, mint az afrikai kávéfarmert!"

Baristáink Frei Tamás barista képzésén vesznek részt, ahol elsajátítják a CAFE FREI filozófiáját, és a kávéválaszték minden elemének sztenderd szerinti készítését. Havonta részt vesznek a barista találkozókon, ahol az újdonságokat megismerhetik, a hónap kávéjának elkészítését elsajátítják.


A kávéválaszték: az olasz, francia, latin, amerikai, arab és japán kávékonyha 70 féle kávékülönlegessége. Kóstolhatunk olasz espresso-t (csak 330 Ft) arab és beduin kávét igazi ibrikből, skandináv multikulti kávékülönlegességet, narancsos-jeges kávét vagy kókuszos macchiatót Costa Ricából.

Kávéházi recept otthonra! A hölgyek örömére ízesített kávéink nagy választékban kaphatóak: tokiói csokoládés - málnakávé, római mogyorókávé, manhattani kókuszkávé, miami beach vanília kávé, uraknak a közkedvelt nicaraguai dohánykávé nyújt otthoni örömöket.

Akinek ez még nem elég, a folyamatosan frissülő menülap - ami egyben kávés újságként is funkcionál az asztalokon - minden számában új különlegességeket kínál, csak kalandoroknak. Ha valamelyik "szezonális" kávé jól vizsgázik és megkedvelik a vendégek, bekerül az állandó választékba is.

A hónap ültetvénykávéjáról és a hónap kávé-kalandjáról és egyéb újdonságokról mindig itt értesülhet: www.cafefrei.com/ujdonsagok

Felkeltettük érdeklődését? Ha nem volt még nálunk, akkor várjuk szeretettel, hogy 5 csillagos élménnyel térjen haza...

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére