Jelenlegi hely

„PÉCSIMAMI HOME”: a családok ingatlanközvetítője!

Szeretnéd megtalálni az "álom otthont"? Ehhez el kell adni a régit, és lehet, hogy hitelre is szükség lesz...?

Gyere, ismerd meg a Pécsimami új szolgáltatását!

Régi otthonunktól megválni és megtalálni az újat: sokszor embert, „családot” próbáló időszak, hiszen annyi mindenre kell figyelni!  
 
Én már csak tudom… hiszen a Pécsimami megálmodójaként az elmúlt években megtapasztaltam ezt: ház eladás, albérlet, az „álomotthon” megtalálása, hiteligénylés, átalakítás, felújítás…
 
A képen az új otthonunkból láthatsz egy „pillanatot”: olyan lett, amilyenre mindig is vágytunk!
 
 
Nem ment volna minden ilyen flottul gyerekek, háztartás és munka mellett, ha nincs mellettem egy megbízható és tapasztalt ingatlanos szakember, aki:
 
• Az eladásnál segített belőni az árat, elmondta, hogy mit érdemes tenni a sikeres eladás érdekében és mi az, amire felesleges költeni, kiszűrte a komolytalan érdeklődőket, akkor is megmutatta az ingatlant, ha épp nem értünk rá és az energetikai tanúsítványra sem volt gondunk.
 
• Elmeséltem neki, hogy milyen albérletet szeretnénk és lám: az általa javasolt első albérletbe beleszerettünk, nagyon szép időszakot töltöttünk ott!
 
• Az „álomotthon” megvásárlása először elérhetetlennek tűnt és a szobák száma is kevés volt: a szakember pillanatok alatt kitalálta, hogy miként lehet a kettőből három kényelmes, külön bejáratú hálószobánk és az „ártárgyaláson” is olyan ügyesen képviselt, hogy sikerült kialkudnunk egy számunkra elfogadható vételárat!
 
Ezekben a hónapokban sokat tanultam és elhatároztam: „Pécsimamiként” szeretnék más családoknak segíteni lakásálmuk megvalósításában! 

Ez egyben az én álmom megvalósulása is, hiszen az első munkahelyem – jó 25 éve :) – egy ingatlaniroda volt és azóta is vonzónak, kreatívnak, izgalmasnak tartom ezt a szakmát! 
 
Hiszem, hogy lehet ezt (is) szépen, megbízhatóan, másokat segítve csinálni!
 
A nyár a felkészülés jegyében telt: ingatlanközvetítő végzettséget szereztem és sikerült egy olyan klassz és megbízható csapatot a „Pécsimami Home” mellé állítani, akikkel együtt hatékonyan tudunk képviselni téged, legyen szó ingatlan vételről, eladásról, bérbeadásról, bérlésről vagy éppen hitelügyintézésről.
 

 

ÍME A „PÉCSIMAMI HOME” CSAPATA:

 
Gellén Nóra – alapító
 
     
 
Nóra  a „Pécsimami home” megálmodója, aki a Pécsimami felületeit (weboldal, hírlevél, Facebook), 10 éves marketing tapasztalatát, az ingatlanközvetítő képzésen megszerzett tudását és a Pécsimami Home csapatát a Te „szolgálatodba” állítja azért, hogy otthonteremtéssel kapcsolatos álmaid minél előbb, sikeresen megvalósuljanak! 

Mottója: "Az álmok azért vannak, hogy valóra váltsuk őket!" Legfontosabb számára, hogy a Pécsimami mindig hasznos, érdekes, minőségi szolgáltatásokat nyújtson olvasóinak.
 
Gyermekei: Magor 9, Hunor 16.
 
Az ingatlanközvetítői névjegyzékben szerepel.
 
Kvakic-Gál Renáta – ingatlan szakértő, ingatlanközvetítő
 
 
Renáta 2012 óta dolgozik az ingatlanos szakmában. Ezalatt elérte, amit egy jó ingatlanos elérhet: négy évig volt a megye legjobb értékesítője egy országos ingatlanhálózat tagjaként, sőt: bekerült az ország legjobb 5 értékesítője közé is! Ma már saját ingatlanirodája van, és sok ügyfele, akik szívesen ajánlják őt tovább.
 
Mottója: "Minőségi szolgáltatás és ügyfélközpontúság"! Legfontosabb számára az eladók és a vevők elégedettsége. 
 
A „Pécsimami Home” csapatát tudásával, 7 éves szakmai tapasztalatával, kiterjedt kapcsolatrendszerével és más ingatlanirodákkal való jó együttműködésével erősíti: az eladás, vagy vétel teljes folyamatában melletted áll majd!
 
Gyermeke: Cintia, 26
 
Az ingatlanközvetítői névjegyzékben szerepel.
 
 
Busi Antónia – független pénzügyi közvetítő
 
 
Antónia több mint 8 éve a Pécsimami oszlopos tagja, aki kézben tartja a Pécsimami pénzügyeit.  Logikus gondolkodás, jó problémamegoldó képesség, megbízhatóság és elhivatottság: ezt nyújtja azoknak, akik rábízzák pénzügyeiket.
Mottója: „Megoldjuk! :)” Fontos számára, hogy mindig az ügyfél szempontjából legjobb pénzügyi döntés szülessen!

A 20 éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú Pannon - Safe pénzügyi közvetítő cég hátterével, bankoktól független szakemberként abban tud neked segíteni, hogy a piacon fellelhető hitelek közül a számodra legjobbhoz minél gyorsabban és egyszerűbben juss hozzá, akár az általánosnál kedvezőbb, egyedi feltételekkel. Az ügyintézés során mindvégig melletted áll, és ez számodra nem kerül semmibe!
 
Gyermekei (Marci 6, Berti 9, Gergő 10)
 
A pénzügyi közvetítők nyilvántartásában szerepel.
 
A Pécsimami Home csapatát emellett:



- három ügyvéd

- energetikai tanúsító

- értékbecslő

- ingatlan fotós

- építész

- belsőépítész

- lakberendező

erősíti, így bármilyen felmerülő igényre tudunk neked megbízható megoldást!
 
 

A PÉCSIMAMI HOME SZOLGÁLTATÁSAI

 

1. INGATLANT KERESEL?


 

Az első és legfontosabb: ha ingatlant vásárolnál és szakembert bízol meg azzal, hogy felkutassa számodra az ideális lakást / házat: számodra ez a szolgáltatás nem kerül semmibe!
 
Ha önállóan vágsz bele és nézel ingatlanokat: szinte minden alkalommal más közvetítővel kell találkoznod, tárgyalnod, akik kíváncsiak lesznek a pénzügyi hátteredre és várhatóan újabb és újabb ingatlan ajánlatokkal keresnek majd meg…

Ha pedig képbe kerül egy „jó vétel”: sok más vevővel kell „versenyezned” és ennek során csak magadra számíthatsz.
 
Mennyivel egyszerűbb, ha kiválasztasz egy számodra szimpatikus és tapasztalt ingatlanost, alaposan átbeszéled vele az igényeidet és lehetőségeidet, így ő már csak azokat az ingatlanokat fogja neked javasolni és bemutatni, amik jó eséllyel tetszeni fognak és beleférnek  a „költségvetésedbe”! 

Egy „jó vétel” esetén pedig melletted áll, segít az alku során és képvisel téged annak érdekében, hogy a tiéd legyen a vágyott ház, vagy lakás.

 
FONTOS! A „Pécsimami Home” nem csak a saját kínálatában szereplő ingatlanokat tudja neked ajánlani és megmutatni, hanem más irodák kínálatában szereplő ingatlanokat, sőt: esetenként magánhirdetők ingatlanait is!
 

Ha a „Pécsimami Home” segítségével keresel ingatlant:
 

- segítségünk számodra nem kerül semmibe,
 
- számíthatsz Renáta nagy kapcsolatrendszerére: ha felbukkan a piacon a neked megfelelő ingatlan, mi tudni fogunk róla :),
 
- a vételárról alkudozni az eladóval nem könnyű… ebben is segítségedre leszünk,
 
- ha szeretnéd szakemberrel (építész, kőműves, ács stb.) megnézetni a kiszemelt ingatlant: megbízható szakembert javaslunk, akinek kiszállási díját mi álljuk, ha az ingatlan megvásárlása mellett döntesz,
 
- ha szükséged van rá: ügyvédet javaslunk az adás-vételi szerződés elkészítéséhez (melynek költsége a vevőt terheli), kedvezményes ügyvédi díjjal,
 
- ha hitelre van szükséged a vásárláshoz: levesszük a válladról annak terhét, hogy bankról bankra járva, bonyolult pénzügyi feltételeket böngészve kelljen megtalálnod a lehető legolcsóbb, számodra legkedvezőbb hitelt: bankoktól független pénzügyi közvetítőnk szolgáltatása gyors és díjmentes, sőt: az állami támogatások (CSOK, Babaváró hitel) intézésében is segít!
 


2. ELADÓ INGATLANOD VAN?


 

Saját magad vágnál bele az eladásba? Az első és talán legnehezebb feladat az eladási ár meghatározása.

Ha túl magasra lövöd be az árat: nem jönnek az érdeklődők és sok időt veszítesz, ha túl alacsonyra, akkor pedig sok pénzt…

Egy végzettséggel rendelkező ingatlanközvetítő megtanulta, hogy miként kell a piaci árat reálisan meghatározni, így gyakorlatilag az egyik szolgáltatás, amit kapsz tőle, az egy szakszerű, ingyenes értékbecslés…
 
Ha döntöttél az árról, jöhet a hirdetések feladása. Ez a legtöbb ingatlanos weboldalon pénzbe kerül, és nem mindegy, hogy milyen minőségű szöveggel, fotóval, alaprajzzal mutatod be az ingatlanodat... Egy tapasztalt szakember tudja, hogyan emelje ki az eladó ház, vagy lakás előnyeit, mit kell feltétlenül tartalmaznia a hirdetésnek, milyen  egy jó ingatlanfotó és alaprajz, később pedig kiemelésekkel segíti a vevők jobb elérését és  folyamatosan aktualizálja a szöveget.
 
Nem szívesen engedünk be "boldog-boldogtalant" az otthonunkba, de várhatóan több potenciális vevőnek meg kell majd mutatnod az ingatlanodat, mire eladásra kerül a sor. Egy jó ingatlanos kiszűri a komolytalan érdeklődöket és veled van, amikor az érdeklődőkkel tárgyalsz.
 
Gondoltad, hogy akár több millió forintot is „bukhatsz” azon, ha nem ismered a lakáseladásra vonatkozó adózási szabályokat? Egy ingatlanközvetítőtől bátran kérdezhetsz adózásról, illetékről, egyéb felmerülő költségekről,  földhivatali eljárásról...
 

Ha a „Pécsimami Home” segítségével adod el az ingatlanodat:
 

- amíg nem hozunk neked vevőt, a segítségünk nem kerül semmibe,
 
- ha sikerül vevőt találnunk az ingatlanodra: igazán „családbarát” sikerdíjjal számolhatsz,
 
- segítünk meghatározni a reális eladási árat,
 
- javaslatot teszünk arra, hogy mit érdemes (és nem érdemes) tenni annak érdekében, hogy az ingatlanodat mielőbb eladhasd,
 
- az ingatlanodat minden jelentős online felületen (ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, jofogas.hu, startlak.hu, ingatlantajolo.hu, otthonterkep.hu, ingatlannet.hu, közösségi oldalak stb.) meghirdetjük, ami neked nem kerül semmibe, a hirdetésedet folyamatosan aktualizáljuk,
 
- a Pécsimami közösségéhez is eljuttatjuk az eladó ingatlanod hírét (képes hirdetés a havonta 40-45000 látogatóval bíró Pécsimami weboldalon, hírlevél több mint 10 000 helyi családnak,  megosztás a 7,5 ezer követővel rendelkező facebook oldalunkon)
 
A Pécsimami ma már igazi, szülőkből álló helyi közösség, ami 10 év alatt egy maroknyi anyukából tízezres nagyságrendű „csapattá” nőtt.  Hiszünk  abban, hogy ha bármelyikünknek segítségre lesz szüksége otthonteremtéssel kapcsolatos tervei megvalósításához: számíthatunk egymásra egy-egy megosztás erejéig, sőt reméljük, hogy nem kevés ügylet köttetik majd „Pécsimamis” családok között :)!
 
- csak komoly érdeklődőknek mutatjuk be az ingatlanodat és idegeneket csak a  jelenlétünkben kell az otthonodba engedned,
 
- kérdezhetsz tőlünk adózással, illetékfizetéssel, lakástámogatásokkal kapcsolatban,
 
- segítünk a földhivatali ügyintézésben, és
 
- egészen az adásvételi szerződés megkötéséig végig kísérünk.
 
Ez még nem minden…

Prémium megbízás esetén két ajándékkal is kedveskedünk:



- profi ingatlanfotós készíti el a képeket az ingatlanodról, ami nagyban megnöveli a sikeres és gyors eladás esélyét, és

- eladás esetén ajándékba kapod az egyébként kötelező energetikai tanúsítvány elkészítését.
 
 
 


 

3. HITELRE VAN SZÜKSÉGED INGATLANOS  ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ?

Megtaláltad már az álom lakást, vagy házat, de pénzre van szükséged a megvásárlásához, felújításához, berendezéséhez? 

Antónia pillanatok alatt feltérképezi, hogy melyik bank ajánlata passzol leginkább a terveidhez és lehetőségeidhez, segít az ügyintézésben és mindez számodra  nem kerül semmibe!

Babaváró hitel, személyi kölcsön jelzáloghitel, lakástakarékok, CSOK... Minden pénzügyi döntésnél számíthatsz Antónia és a Pannon - Safe pénzügyi közvetítő cég szakértelmére! 
 

 

 

4. ALBÉRLETET KERESEL, VAGY INGATLANT ADNÁL BÉRBE?

Ha eladtátok már az otthonotokat, de még nincs meg az új: átmenetileg albérletre lehet szükség. Hasonlóan az ingatlan vásárláshoz, ha szakembert bízol meg azzal, hogy felkutassa számotokra az ideális albérletet: számodra ez a szolgáltatás teljesen  ingyenes!

Kiadó ingatlanod van? Szeretnél megbízható albérlőt? Nem szívesen bajlódnál a lakás / ház bemutatásával, az érdeklődőkkel való tárgyalással?  Fordulj hozzánk, ebben is segítünk!

 

 

 

Váljanak valóra otthonteremtéssel kapcsolatos álmaid!
 

ELÉRHETŐSÉGEK:

 
"Pécsimami Home" - A családok ingatlanközvetítője
Cím: 7625 Pécs, Hunyadi János utca 62. (Előzetes bejelentkezéssel)
Mobil: 70/350-2099
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
Ugrás az oldal tetejére