Jelenlegi hely

128 órás life-és businesscoach képzés Pécsett, október 6-tól

Innovatív szemléletű, azonnali gyakorlati tudást adó coachképzést indítunk Pécsett! Pécsimami látogatóknak kedvezmény!

Helyszín: Pécs, Szabadság u. 54.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS ITT!

Írd be a jelentkezési űrlap utolsó mezőjébe a Pecsimami_coachkepzes1610 kódot, és 10% kedvezményt kapsz a képzés árából.


Amiben a Coachingcentrum képzése újszerűbb szemléletet képvisel:"Azt tapasztaltam az elmúlt tanfolyami alkalmak során, hogy a Coachingcentrum minden oktatója azonos szemléletet képvisel a coaching módszertanon belül. Jól és egyértelműen felosztott részeknek minden velünk dolgozó oktató tapasztalt tudója. A csoportban kialakult lelkes és nyitott légkör az ő munkájuk eredménye is. Jó tapasztalat látni az ő együttműködésüket is!" - írja egy hallgatónk.

 • 8 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el
 • A képzés részét képezi opcionálisan egy online kompetenciateszt, kétórás egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet.
 • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
 • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz ügyfeledhez.
 • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait.
 • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.
 • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching. Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd coach-intuíciódat.
 • Tipológiák és stílusok - kapcsolat és kommunikáció. Megismered a különböző személyiségtipológiákat és megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációseszközöket.
 • Különbséget teszel a coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
 • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
 • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal, megtanulsz modelleket és módszertanokat használni a coachingban.
 • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) vizsgakövetelményeire készítenek fel, amennyiben a hallgató szeretne nemzetközi coach-akkreditációt szerezni.

A képzés időtartama: 2016. október 6. - 2017. március 17.

A képzés ára: 390.000 Ft (áfamentes) .Tartalma 128 óra képzés, amely 3 óra csoportos mentorcoachingot tartalmaz + képzési tananyag + munkafüzetlapok + egy alkalmas coaching választott oktatóval.Amennyiben a hallgató a kompetenciatesztet kétórás egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban) választja, a képzés ára 450.000 (áfamentes)

Vállalati kedvezmények (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési kedvezmények: +36204832536, +36206272710. Részletfizetési opciók az online jelentkezési lapon olvashatók.

Oktatók: Dr. Tóth Krisztina, Forrás Lajos, Kiss György Szabolcs, Major Lívia, Pelejtei Edit, Pernyéz Zsuzsanna, Sághy Krisztina, Svéda Dóra

A képzés során megtanulunk teszteket is használni az ügyfél karakterisztikájának pontosítására. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően elvégezhet egy online kompetenciafelmérést (Profiles PXT/Captain), melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és coach-kompetenciáinak felméréséhez.

Hiányzás, pótlási lehetőség
Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető. Továbbá a jelentkezőnek lehetősége van a 2017 során induló további alapképzésekben a kimaradt képzési napot teljes egészében pótolni.

A pécsi képzés vezetője Pernyéz Zsuzsanna. Telefon: +36202605933

Email: office@coachingcentrum.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére