Jelenlegi hely

Ajándékozz családi élményetetést a TakaTanyára: adventi játék és kedvezmény csak Pécsimamisoknak!

Kozármislenyben, egy egy hektáros területen varázslatos hely született: a természetben alakítottak ki egy köralakú "osztálytermet", ahol a terem falát az árnyas fák, a mennyezetet pedig az égbolt biztosítja. Most családi belépőt nyerhetsz a Pécsimamival!

Szereti az állatokat?

Gyermeked szereti az állatokat? Képzeld, a TakaTanyán nem csak távolról leshetitek meg őket, hanem megismerhetitek életkörülményeiket, táplálkozási szokásaikat, megérinthetitek, simogathatjátok, megetethetitek őket.

A TakaTanyáról bővebben olvashatsz ITT, most pedig

egy klassz adventi játékkal és ajándékötlettel jövünk! :) Sőt, akkor is jó szívvel ajánluk őket, ha gyerekfelügyeletre, vagy téli szüneti táborra van szükségetek!

Élményetetés az egész családnak 50% adventi kedvezménnyel

Talán sosem használt tárgyak helyett ajándékozz idén közös élményt a családnak, lepd meg őket a  TakaTanya  Ajándékutalványával! A karácsony a szeretet ünnepe, nincs is szebb ajándék, mint szeretetet kapni.

A TakaTanya állatai garantáltan melegséggel töltik meg azok szívét, akik közösen ellátogatnak erre a természetközeli, varázslatos helyre!

A TakaTanyára szóló ünnepi családi jegy 6 főre szól, így akár a nagyszülőket, unokatesókat is magatokkal vihetitek és 2 órás élményetetést foglal magában.

Normál ára 24 000 Ft lenne, ehhez juthattok most hozzá  50 % adventi  kedvezménnyel, mindössze 12 000 forintért.

Az ünnepi kivitelű, díszborítékba csomagolt családi jegyet 2023. december 3. napjától tudjátok emailben (info@takatanya.hu), vagy telefonon (+36 30 760 5689) megrendelni, amit postán juttatnak el hozzátok. 

Ez még nem minden!

Játék és további kedvezmény csak Pécsimami olvasóknak

A Pécsimami olvasók közül egy szerencsés most megnyerhet egy 6 fős családi jegyet, a játék résztvevői pedig:

- további 2000 Ft kedvezményt kapnak az adventi családi jegy árából (így 24 000 Ft helyett 10 000 Ft-ért juthattok hozzá az élményhez), éééés

- ha 3, vagy háromnál kevesebb fővel látogatnátok el a TakaTanyára, a 6 fős jegy két alkalommal is felhasználható. 

Jól hangzik?

JÁTSZOM A CSALÁDI BELÉPŐÉRT ÉS SZERETNÉM A + 2000 FT KEDVEZMÉNYT!

Csak pár kattintás, játékunk december 3. napjáig tart. 

Sorsolás és ereményhirdetés december 4-én.

Játékunk lezárult, nyertesünk Heizler Zsuzsanna, akinek szívből gratulálunk! :)

Játsszatok velünk legközelebb is!

Téli szüneti tábor vidéki élményekkel a TakaTanyán

Tudtad, hogy minden iskolaszüneti munkanapokon van tábor a TakaTanyán, ami akár 1-1 napra is kérhető?

A tábor díja 10 000 Ft / nap meleg ebéddel, ami  testvér/cimbi és 5 napos kedvezménnyel 2 x ezer forint kedvezménnyel csökkenthető.

Gyermekfelügyelet a TakaTanyán

A TakaTanya gondolt a Szülőkre is!

A simogató mellett gyermekfelügyeletet is biztosítanak, hiszen tudják, hogy szülőként milyen stresszesek és rohanóak az ünnepek előtti hétköznapok.

Míg Te bevásárolsz, ügyet intézel, vagy kikapcsolódsz egy kicsit, a TakaTanyán a gyerekek jó helyen lesznek.

Végre egy hely, ahol nem lesz a gyerek kezében telefon, x-box, vagy tab és mégis jól fogja érezni magát.

Gyermekfelügyeletet reggel 8:00-19:00-ig biztosítanak, egyénenként ez nem haladhatja meg a 9 egybefüggő órát.

A TakaTanya elérhetőségei:

E-mail: info@takatanya.hu

Telefon: +36 30 760 5689

HRSZ: 038/103

GPS koordináta: 46.034582,18.304184

Megközelíthetőség ITT.

Facebook ITT

Weboldal ITT


Az emberiségre és a Földre kifejtett hasznosság szempontjából a TakaTanya Egyesület kiemelkedő szerepet játszik. Az egyesület célja a háztáji állattartás népszerűsítése, az állatokkal való kapcsolódásra való ösztönzés és a természetvédelem fontosságának hangsúlyozása. Hogy bemutassam ezt a nemes kezdeményezést, íme pár mondat a TakaTanya Egyesületről:

  1. Harmónia a természettel: A TakaTanya egy olyan közösség, amely a természet és az emberek harmóniáját hirdeti. A tanya környezete lehetővé teszi a pihenést, feltöltődést és tanulást.
  2. Családi élmények: Az egyesület tavaszi nagytakarítás címen ajándék élményt nyújt a családoknak. Mindössze 100 liter természetből összegyűjtött szemétért cserében lehet részese ennek a különleges élményetetésnek.
  3. Önkéntesség: Az egyesületben önkéntesek dolgoznak, jövedelem nélkül. Ez a hűség és elkötelezettség példája a természetvédelem iránt.
  4. Fiatalok oktatása: Az egyesületnek lehetősége van fiatalokat oktatni a háztáji állattartásról, a természetvédelemről és a fenntartható életmódról. Iskolai programok, táborok vagy műhelyek keretében lehetőséget teremthetnek a fiataloknak a tanulásra és a gyakorlati tapasztalatszerzésre.
  5. Iskolai partnerségek: Az egyesület együttműködik iskolákkal, hogy bemutassa a diákoknak a tanyai életmód előnyeit és a természetvédelem fontosságát. Ez lehet előadások, kirándulások vagy közös projektek formájában.
  6. Jegybevétel a jó ügyért: A jegyeladásból befolyt összeget az állatok ellátására, a létesítmény fenntartására és fejlesztésére fordítják. Így minden vendég hozzájárul a TakaTanya küldetéséhez.
    Az oktatás és a fiatalok bevonása hosszú távú hatást gyakorolhat a környezettudatosság és a fenntarthatóság terén. Az egyesület elkötelezett amellett, hogy a természetet megőrizze és az emberek számára értékes élményeket nyújtson. A TakaTanya Egyesület példaértékű munkát végez a fenntartható jövőért!
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére