Jelenlegi hely

Az élet játékai - Desszert nyitókoncert

A vasárnapi ebéd utáni délután nem múlhat el Desszert nélkül. A hangversenysorozat ebben az évben is várja a kicsiket és nagyobbacskákat, hogy ezekből az édes élményekből részesülhessenek. A zenei ínyencségeket a Palatinus Hotel Bartók termében élvezhetik, Prof. Dr. Lakner Tamás moderálásával.

Elsősorban a 4-14 éves gyermekeknek szól a koncertsorozat, hisz ez a legfogékonyabb életszakaszuk, s ebben a korban formálódik leginkább a zenéhez fűződő viszonyuk, így nem elhanyagolható, hogy milyen zenei élmények érik őket.
Október 2-án 16 órai kezdettel a Kodály Zoltán Gimnázium Bartók Béla Leánykara biztosítja ezt e feledhetetlen élményt nem csak a gyermekeknek, hanem szüleiknek is. Az énekkar nem egyszer nyerte már el az Év Kórusa címet, legutóbbi jelentős sikerüket egy olaszországi Nemzetközi Kórusversenyen érték el, II. helyen végeztek, valamint a Muzsikás együttessel is felléptek már. Az interaktív koncerten többek között Bartók Játék, Csujogató, Lánycsúfoló, Legénycsúfoló, Leánynéző, Mese a kis légyről, Három csíkmegyei népdal, Cipósütés, illetve Karai József Estéli nótázás című művei csendülnek fel. Dallamosság, pajkosság, játékosság és egyben komolyság is várja a piciket és nagyokat, gyermekeket és szüleiket.

Zongorán közreműködik: Körtesi András

Vezényel: Rózsa Bernadett


2016/17-es bérletek és jegyek válthatók 2016.október 2-ig, az első előadásig a Filharmónia jegyirodájában (Kodály Központ, Pécs, Breuer Marcell sétány 4., Tel: 06 72 500 300), a www. jegymester.hu oldalon valamint koncert előtt a helyszínen.

CSALÁDI BÉRLETÁR (ÖT ELŐADÁS): 10.200 FT ; CSALÁDI JEGYÁR (SZÜLŐK ÉS GYERMEKEIK): 3.400 FT

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére