Jelenlegi hely

Ezek a 2021-es év legnagyobb konyhabútor trendjei

A sütés és főzés is sokkal jobban telik szép környezetben, ezért néha nem árt időt szakítani egy kis ráncfelvarrásra.

Az idők során sokat változott a konyhák kialakítása, és ma már jóval nagyobb szerepet kapnak a nyitott elrendezésű szerkezetek. Ennek számos előnye van, a háziasszonyoknak, anyukáknak az elsődleges, hogy amikor a konyhapulton készítjük elő az ételt, tökéletes rálátásunk van az előttünk játszó gyerekekre is, ami nagy segítség, hiszen nem kell megszakítani a folyamatokat, ahhoz, hogy időnként ellenőrizhessük a kicsiket. A szigetes kialakítás az idei év egyik legnagyobb uralkodója, hiszen ez lehetővé teszi, hogy a főzés befejeztével a pult étkezőként is funkcionáljon, de persze más családi és társasági eseményeknek is kiváló helyszíne lehet.

Az amerikai konyha tehát az egyik legnépszerűbb megoldás, ami jól tükrözi, hogy a modern konyhák kialakításánál mekkora szerepe van a praktikumnak. A konyhabútorok ma már nem csak szépek, hanem kellően sokat is tudnak. Tökéletes példája ennek, hogy milyen kincseket rejthet akár a tökéletesen letisztult fali panelnek tűnő elem is, amit megnyomva akár egy egész kamra tárul elénk. Nagyon trendinek számítanak tehát a rejtett tárolók, hiszen ezek segítségével a konyhában szükséges rengeteg hozzávalót, kiegészítőt rendezetten raktározhatjuk anélkül, hogy rendetlenség keletkezne.

A modern technológia egész életünket áthatja, nem kivétel a konyhánk sem. Az otthonunk ebben a helyiségben is okos, de nem biztos, hogy ezt látni is szeretnénk. Az idei trendek egyik legfontosabb eleme tehát, hogy a konyhánk szinte minden jóval felszerelt, de ez elsőre nem látszik. Ha viszont kitartóan keressük, megtaláljuk akár a beépített konyhai gépeket is – egy front mögé rejtve. Az Rs Bútor ebben is segítségünkre lesz, hiszen színes konyhabútor kínálattal rendelkezik, ami minőségi és stílusos elemekből épül fel.

Az év egyik slágere a sötét konyha, amire számos példát találhatunk az áruház kínálatában. A szürke és sötétbarna felületek, amik eleganciát és kifinomultságot tükröznek, az idei lakberendezés kedvencei. Némileg modernizálva, a hagyományos színeket felfrissítve, újra nagyon sikkesnek számítanak a vintage konyhák is, természetesen az okos konyhai gépekkel kiegészítve.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére