Jelenlegi hely

A FÖLD-SZÖVET-ÉN kiállításmegnyitó Pécsen

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a 20 éves jubileumát ünneplő Berze Nagy János Alapfokú Művészeti Iskola kézműves tanszakán működő tehetségcsoport A FÖLD – SZÖVET - ÉN kiállításának
megnyitójára.

A 60 órás művészeti program a Nemzeti Tehetség Program pályázati keretében és a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósult meg. A kiállításon láthatóak lesznek a programsorozat során született alkotásokból összeálló egyedi különleges, személyes viszonyulásokat összegző képzőművészeti produktumok.

A 4 órás szülő-diák gazdagító-, kapcsolatépítő programon készült művészetterápiás művek és a természet megóvása érdekében készült tereptárgyak. A megnyitó 06.19-én 16:30-kor lesz a pécsi Tudásközpont CSGYK Körbirodalom Gyermekkönyvtárában.

A kiállítást megnyitja Virág Rita Cecília a Berze Nagy János AMI Igazgatója és Platthy István művészetterapeuta, rajztanár a Csontváry Képzőművészeti Stúdió Egyesület művészeti vezetője. Közreműködik Szentes Anett a Berze AMI népzene tanára és tanítványai.

A kiállítás megtekinthető a könyvtár nyitvatartási idejében június 30-ig.

                                                      

                                                                                                             
          

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére