Pap Zsuzsa vagyok, az alábbi, háztartással kapcsolatos honlapokat üzemeltetem:
- Háztartás Ma - www.haztartas-ma.hu (gasztroblog)
- Főzz Könnyen webáruház - fozzkonnyen.hu (konyhai eszközök, kisgépek forgalmazása)
- Főzz Jobban - fozzjobban.hu (főzéssel, háztartással kapcsolatos tanfolyamok oldala)
A címekből láthatod, hogy központi témájuk a főzés, amelyet – mint oly sokan – én sem az édesanyám szoknyája mellett tanultam meg. Fiatal éveimben 5 évet otthon töltöttem kisgyerekekkel. Akkor jöttem rá, hogy a főzés a háztartásban kikerülhetetlen és elhatároztam, hogy megtanulok jól főzni. Később elkezdtem a háztartás kérdéseiről blogot vezetni, amely lassan gasztrobloggá alakult – és ez a tevékenység is sok tanulással és gyakorlással párosult.
A blogom hozzászólásaiban leírt sok pozitív visszajelzés után fogalmazódott meg bennem, hogy az évek alatt összegyűjtött, a főzéssel és egyéb háztartási munkákkal kapcsolatos elméleti tudásomat és gyakorlati tapasztalatomat online tanfolyamok formájában tovább adjam.
ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOK NEKED – UGYAN MIÉRT?
- Otthon végezheted, a saját konyhádban, amikor csak akarod, időkorlát nélkül.
- Időt takarítasz meg, mert nem kell közlekedned.
- Itt a recept minden lépését követheted a saját tempódban, szövegben és képekben.
- Ha valamit nem értesz, segítséget kapsz tőlem. (Email-ben korlátlanul kérdezhetsz.)
ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOK – MI SZÜKSÉG VAN ERRE?
Hiszen az interneten tengernyi receptet találsz. Aztán, amikor sütni-főzni kezdesz a receptek alapján, többnyire kiderül, hogy valami nem stimmel, mert például
- ízetlen lett a leves
- csomós lett a rántás vagy a habarás
- a főzelékben megállt a kanál
- kemény lett a hús
- a panír levált a zöldségről
- a piskóta összeesett – és még sorolhatnám tovább.
Keresed a hiba okát: hol van, hiszen te mindent úgy csináltál, ahogy az le van írva a receptekben.
MI A BAJ AZ INTERNETEN TALÁLHATÓ RECEPTEKKEL?
(Tisztelet a kivételnek!)
- pontatlanok
- bizonyos ismereteket adottnak vesznek, ezért ezeket nem is tartalmazzák
- ritkán vannak bennük olyan képsorok, amelyek a megértés segítenék – csak a kész ételt láthatod
- a videókon ugyan látod, hogyan készül az étel, de a profik olyan sebességgel dolgoznak, amit nem tudsz követni és ezért egy-egy részletet többször is meg kell nézned, hogy megértsd
- ha elakadsz, senkitől nem kapsz segítséget
- aki tud főzni, még nem biztos, hogy tudását át tudja adni, azaz jó, részletekre is kitérő receptet is tud írni.
A sikertelen próbálkozások nem sikerélményt, hanem elégedetlenséget eredményeznek, a pénzedet és az idődet pazarolod.
MI A PROBLÉMA?
Az alapbaj valószínűleg az, hogy
- nem ismered az alapokat
- nincs olyan gyakorlatod a sütés-főzésben, hogy a receptek hiányosságait képes lennél pótolni.
ONLINE FŐZŐANFOLYAMOK – HOGYAN TUDOK NEKED SEGÍTENI?
- A tanfolyamban az ételféleségeket olyan rendszerbe foglaltam, amelyben az egyes ételcsoportok ételeinek elkészítése hasonló alapismereteket feltételez.
- Megtanítom neked ezeket az alapokat.
- Részletes, képes receptekben bemutatom neked az ételkészítés gyakorlatát.
- A tanfolyamon azt kapod, amire szükséged van ahhoz, hogy az elvégzett gyakorlatoknak köszönhetően képes legyél fejből, recept nélkül, akár új variációk alkotására is.
- A tanfolyamot otthon végezheted akkor, amikor neked kedvező. Használhatod az anyagot akkor, és annyiszor, amikor és ahányszor csak akarod. Hozzáférésednek nincs időbeni korlátja sem.
A főzőtanfolyamok olyan ismereteket tartalmaznak, amelyek segítségével a főzés – beleértve a szorosan hozzá kapcsolódó ismereteket is – minden előzetes ismeret nélkül elsajátítható.
Három szintű ismeretanyagot foglalnak magukban: kezdő-, középhaladó- és haladó szintűt, amelyekből jelenlegi főzési ismereteid tudatában választhatod ki a neked való szintet.
Minden tanfolyam az alapokból indul, az előző szintet vagy szinteket is magában foglalja, tehát nem feltételez meglévő ismereteket.
TANFOLYAMOK PÉCSIMAMI KEDVEZMÉNNYEL
Most bármelyik tanfolyamomat választod:
- 25% pécsimami kedvezményt kapsz rá és
- ajándékba elküldöm neked a következő két, most nagyon aktuális e-book-omat: Karácsonyi ételek és sütemények, és Karácsonyi biblia
A kedvezmény és az ajándék igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.
ONLINE FŐZŐTANFOLYAMAIM RENDSZERBEN
A rendszer a következő tanfolyamokból épül fel:
KEZDŐ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM
- 21 lecke
- 56 részletes képes recept
RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.
A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe imami2022 kuponkódot.
KÖZÉPHALADÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM
- 24 lecke
- 120 képes recept
RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.
A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.
HALADÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAM
- 26 lecke
- 200 képes recept
RÉSZLETES ISMERTETÉST A TANFOLYAMRÓL ITT TALÁLSZ.
A 25% kedvezmény és a két karácsonyi ajándék e-book igénybe vételéhez kérlek írd be a megrendelésnél a kuponkód mezőbe az imami2022 kuponkódot.
Ez még nem minden...hiszen háztartás és konyha témában még számos tanfolyamomat megtalálhatod IDE KATTINTVA, a befőzéstől, fűszerezéstől a terítésen-tálaláson át egészen a menütervezésig, gazdálkodásig, otthonszervezésig, takarításig.
Sőt!
INGYENES LEHETŐSÉGEKKEL IS SEGÍTELEK!
Az alábbi három anyagot tudod ingyenesen letölteni:
- A magyaros ételek anyagot, amellyel a hírlevelemre iratkozol fel.
- Befőzés kisokos
- A Háztartási napló letöltése után egy e-mail sorozatot kapsz a napló gyakorlati alkalmazásához.
MAGYAROS ÉTELEK
Az e-book tartalma:
Bevezetés:
- A magyar konyha jellegzetes alapanyagai
- A magyar ételek készítésénél alkalmazott módszerek
12 recept az alábbi tartalommal
- Ételtörtének
- Címkép
- Hozzávalók
- Előkészítési munkák
- Az étel elkészítésének részletes leírása
- A készítés fázisfotói
- A kész étel képe
A tartalomról rövid áttekintést kaphatsz a borítólapon elhelyezett képekből.
KATTINTS IDE és a jobb oldalon találod a letöltési lehetőséget.
BEFŐZÉS KISOKOS
Az e-book tartalma:
- Bevezetés
- Narancs dzsem
- Eper dzsem
- Cseresznye befőtt
- Magozott meggy cukor nélkül
- Sárgabarack dzsem és lekvár
- Őszibarack befőtt
- Szilvalekvár
- Kiegészítések (lecsó alap fagyasztása, ételízesítő, vödrös savanyúság)
Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:
HÁZTARTÁSI NAPLÓ
Az e-book tartalma:
- A napló a háztartási gazdálkodás alapja
- A háztartási napló részei
- A háztartási napló vezetése lépésről lépésre.
- A vezetett adatok összesítése és elemzése
- Letöltési lehetőség
Blogbejegyzésre kattintva érheted el itt:
Finom ételeket és sok sikert kívánok a konyhában!
Pap Zsuzsa