Jelenlegi hely

Lakásriasztó rendszerek MABISZ minősítéssel az Alarmdirect-től

A tapasztalat bizony azt mutatja, a lakásriasztó rendszer telepítése egyre népszerűbb hazánkban is. Ez természetesen nem a véletlen műve. Az abszolút megfizethető beszerzési és telepítési díjak, a gyors kiépíthetőség és a rendszer bővíthetősége egyaránt azon vonzó tulajdonságok közé tartoznak, amelyek nagy szerepet játszanak a lakásriasztó rendszer hírnevének öregbítésében.

Tegyük félre a szkepticizmust

 

Kell-e ez egyáltalán nekünk? Tényleg megbízható az adott lakásriasztó rendszer? Lehet-e szabotálni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találják szemben magukat a professzionalizmusukról, ügyfélbarát kiszolgálásukról és komoly szakmai tudásukról elhíresült Alarmdirect szakemberei. Mondanunk sem kell, a szakmai berkeken belül és a partnereik körében is nagy elismerésnek örvendő csapat, több mint másfél évtized munkatapasztalatával a háta mögött minden helyzetben bizonyított. Az eredmények természetesen a bizonytalankodókat is maradéktalanul meggyőzték.

 

Lakásriasztó rendszer – a rádiós technológia már nem ott tart, mint egykor

 

Sajnos a betörők, potenciális károkozók „leleménye” évről-évre riasztóan nő. Szerencsére a rádiós technológia, illetve az azzal kapcsolatos folyamatos innovációk magasan túlszárnyalják ezt az igencsak kétes értékű tudományt. A modern vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek már fel vannak vértezve szabotázs elleni védelemmel is, és a legkisebb zavar esetén azonnal jelzést küldenek a központba. Ez a zavar nem csupán a tényleges behatolási kísérletet takarja: a rendszer eredettől függetlenül bármilyen frekvenciás zavarról értesíti a tulajdonost.

 

Milyen márkák között válogathatunk?

 

Igényes vásárlóként érthető, ha kifogástalan, kompromisszumoktól mentes minőséget szeretnénk kapni a pénzünkért cserébe. Az Alarmdirect sokszínű palettáján kizárólag már bizonyított, megbízható, időtálló és különösen vonzó ár/érték aránnyal operáló lakásriasztó rendszereket találhatunk. Tökéletes példa erre a PARADOX MAGELLAN, a cseh JABLOTRON és a kanadai DSC NEO. Természetesen a kínált lakásriasztó rendszerek mindegyike rendelkezik MABISZ minősítéssel is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére