Jelenlegi hely

Mellplasztika után mikor lehet futni?

Annak ellenére, hogy manapság már egy egyszerűbb beavatkozásnak tekinthető a mellplasztika, mégis sokan félnek belevágni. Ennek a legfőbb oka talán az, hogy hiába szeretne valaki nagyobb, dúsabb, feszesebb kebleket, fél a műtétet követő fájdalomtól, és az utána következő gyógyulási időszaktól.

Nem is gondolná az ember, de bizony komolyabb önértékelési problémákhoz is vezethet az, ha valakinek komplexusai vannak a kinézete tekintetében. A mell mindig is egyfajta szimbóluma volt a nőiességnek és ezáltal a szexualitásnak is, így érthető, ha a kis keblekkel rendelkező hölgyek nem érzik magukat jól a bőrükben. Legrosszabb esetben oda vezethet az ilyen jellegű önértékelési zavar, hogy már az élet egyéb területein sem tud megfelelőn teljesíteni valaki.

Szerencsére a mellplasztikával sokak problémáin lehet segíteni! A mellnagyobbítást követően egyértelműen egy olyan időszaknak kell lennie a páciensek életében, amikor nagyon odafigyelnek arra, hogy ne erőltessék meg magukat, és ne végezzenek olyan szabadidős tevékenységet, amik befolyással lehetnek mind a gyógyulás folyamatára, mind pedig a mellek „végeredményére”. Az aktívabb sportolók körében például gyakori kérdés szokott lenni az operációt megelőzően, hogy mikor lehet a beavatkozás követően majd futni, mozogni. A mellplasztika műtét után "2 hónapig kíméletes életmód szükséges, nem szabad se sportolni, se erősebb terhelésnek kitenni a szervezetet". (forrás: Dr Falus mellnagyobbítás specialista).

Érdemes felkeresni a fenti linken elérhető oldalt azoknak, akik komolyabban fontolgatják a mellnagyobbítást és azoknak is, akik még bizonytalanok ilyen tekintetben. Itt minden fontos információnak utána lehet járni kezdve azzal, hogy mi is pontosan a mellplasztika menete, mire kell figyelni a lábadozási időszakban, valamint mikor kezdhet el valaki újra dolgozni és sportolni a műtét után. Mivel altatásban végzik el a műtétet, így egy estét bent kell majd tölteni, kompressziós melltartót
szükséges hordani, és természetesen kontrollvizsgálatokra is kell járni. Kezdetben akár erősebb fájdalma is lehet a beavatkozás után a pácienseknek, ami szépen fokozatosan csökkeni fog, ám arra nagyon oda kell figyelni, hogy minden fizikai terhelést kerülni kell a nagyjából 2 hónapig, így a futást és az egyéb sportokat is szüneteltetni kell.

Dr. Falus György oldalán a tájékozódás mellett arra is lehetőség nyílik, hogy online jelentkezzenek be a hölgyek egy személyes ingyenes konzultációra. Érdemes tudni azt is, hogy ennél a kiváló plasztikai sebésznél januárig most jelentős kedvezményt lehet igénybe venni azoknak, aki belevágnak a mellnagyobbító műtétbe. Ennek a beavatkozásnak kétségkívül az az egyik legnagyobb előnye, hogy végre helyére kerül a nők önértékelése, és ezáltal jobban tudnak majd teljesíteni mind a munkában, mind pedig a magánéletben!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére