Jelenlegi hely

Minőség, szakmaiság, korszerűség – Mozsonyi Gyógyszertár

Miért is fontos ez a három fogalom egy gyógyszertárral kapcsolatosan? Mert csak így tud többet nyújtani egy átlagos boltnál: ha a kérdésekre szakértő válaszok érkeznek, ha a hagyományos utak mellett új lehetőségeket is feltár, ha halad a korral, s modern eszközöket hív segítségül, s hogy vásárlói még egyszerűbben és gyorsabban juthassanak a termékekhez!


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 6.

Fontosak a vásárlói igények

Már egy ideje megfigyelhető a kereskedelmi szemlélet erősödése. A Mozsonyi Gyógyszertár számára ez a folyamat természetes, amelyet a piac és a vásárlók igényei diktálnak, így már évek óta ebben a felfogásban dolgoznak.  Mindezt úgy, hogy az új lehetőség mellett a hatékonyság, a szakmaiság ne sérüljön és a vásárlók ugyanúgy érezzék az odafigyelést, ahogyan eddig.

Az már teljesen megszokott, hogy webáruház segítségével is vásárolhatunk egy patikából, de gyakran ütközünk olyan kérdésekbe, amire jó lenne azonnal választ kapni.

A Mozsonyinál erre is lehetőség van, mert a webáruház „Andi” nevű chatbot robotja éjjel-nappal várja a kérdéseket, és válaszaival segíti a vásárlókat.

A robot funkciója itt még nem ér véget: figyelmeztet az akciókra, és a használóit még kedvezménykuponokkal is meg szokta lepni.

Kedvezmény Pécsimami olvasóknak

A Pécsimami olvasóinak pedig egy 20%-os kedvezmény kuponnal kedveskedik a patika, amit 2021. január 31-ig lehet beváltani a webáruházban a mozsonyi_2020 kód beírásával, vagy a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. szám alatti gyógyszertárban kozmetikumokra, Barka termékekre, vitaminokra, étrend-kiegészítőkre és egyéb termékekre.

Az alábbi kupont (ami kattintásra nagyban nyílik) személyes vásárlásnál elegendő telefonon bemutatni.

Sőt!

A patika 3 db ajándékcsomagot is kisorsol azok között, akik a kupont karácsonyig személyesen váltják be az üzletben és regisztrálnak a játékra, vagy a webáruházban vásárolnak.


A nyerteseket a Mozsonyi Gyógyszertár Facebook oldalán fogják közzétenni és a regisztrációkor megadott elérhetőségeiken is értesítik őket.

Fertőzésmentes átvételi lehetőség

Ezen túlmenően egy új átvételi lehetőséget is biztosít a Gyógyszertár a nála vásárlók számára. A vírus miatt kialakult helyzetre reagálva a „gyors átvétel” is felkerült a palettára.

Lényege, hogy a webáruházban, telefonon vagy Messengeren leadott rendelését összekészítik, és a csomagot a patika épülete előtt vagy mögött át tudja venni. Mindezt úgy, hogy be sem kell jönnie az üzletbe.

Nem kell parkolóhelyet keresni, jegyet vásárolni, nincs sorban állás! Gyors, egyszerű, praktikus és fertőzésmentes.

Az újítások sora ezzel még nem ért véget: hamarosan egy applikáció segítségével vehetik igénybe a vásárlók a kedvezményeket!

Dr. Véghné Dr. Kakas Andrea, a Mozsonyi Gyógyszertár tulajdonosa számára fontos a vásárlói trendek, igények követése, ezért egy innovatív, fenntartható üzleti modell kialakításával biztosítja vállalkozása jövőjét. Munkaadóként stabilitást, perspektívát és rendezett munkahelyi környezetet nyújt az alkalmazottak számára, mindezekkel is fókuszba helyezve a vásárlói igények maximális kialakítását!

Elérhetőségek, webáruház

Mozsonyi Gyógyszertár
Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 6.
+36 72/315-604, +36 30/57-07-416
www.mozsonyi.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…
Ugrás az oldal tetejére