Jelenlegi hely

Nevkó Baba-Mama Klub Online Mikulás-játék

November 22 és december 1. között online Mikluás játékra invitál a Nevkó Baba-Mama klub.

Rakjátok ki ezt a puzzle-t: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1a8345f3d3fe&fbclid=IwAR2XgoF_ISuSHtEATwezYOlNnxFaERxWRMWjnXehqRcGIEmGdtTlfNlMmCo

Utána írjátok meg, hogy mennyi idő alatt sikerült, valamint azt is írjátok oda, hogy mi a gyermeketek/gyermekeitek kedvenc mikulásos éneke vagy mondókája (elég az első sort megírni).

Azok között, akik a fentieket a Nevkó Baba-Mama Klub fb-oldalára, a Nevkó Baba-Mama Klub Online Mikulás-játék eseményéhez, hozzászólásban megírják, a Zöld Blokk Csomagolásmentes Bolt és a PKK Apáczai Művelődési Ház ajándékait sorsoljuk ki.

A válaszok beküldési határideje: 2021. december 1. szerda 12:00.
Sorsolás: a Családi Mikulás rendezvény keretében, amely 2021. december 4-én szombaton 15 órakor kezdődik, a PKK Apáczai Művelődési Ház agorán/aulában.

Az ajándékokat a Pécsi Mikulás személyesen fogja átadni a nyertesnek!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére