Jelenlegi hely

Otthoni edzéssel is felpezsdíthetjük az egész testünket!

Ha nincs idő komolyabb edzésre, akkor is van megoldás.

Elérni az áhított alakot, leadni vagy felszedni azokat a fránya kilókat, sokaknak néha szinte teljesíthetetlen küldetésnek tűnnek. A rengeteg munka, a gyereknevelés, az otthoni teendők és az egyéb elfoglaltságok mellett sokan nem tudnak már időt szakítani a mozgásra is, annak ellenére sem, hogy tökéletesen tisztában vannak annak jótékony hatásaival. Itt jön a képbe az utóbbi évek egyik legnagyobb kedvenc fitneszeszköze: a vibrációs tréner, ami éppen az ilyen esetekben tudja megmutatni igazán a képességeit.

Ennek a sporteszköznek több típusa is létezik, de mindegyik változat alapvetően a mechanikai rezgések testre gyakorolt pozitív hatására építkezik. Az egyik fő típus a fogyást, míg a másik az izomerősítést segíti elő nagy hatékonysággal. Éppen ezek a tulajdonságok vezettek ahhoz, hogy berobbant a köztudatba ez a gép, és vált az egyik legnépszerűbb fitneszgéppé az elmúlt néhány évben.

A vibrációs tréner nagy előnye, hogy bár a rendszeresen sportolók is nagyszerűen alkalmazhatják, – ahogy már írtuk – azoknak is megoldást kínál, akik semmilyen más edzést nem végeznek. A vibrációs mozgásnak köszönhetően segít ellazulni az izmoknak egy komolyabb igénybevétel után, viszont ez a funkciója önmagában is nagyon hatékony, felpezsdíti a vérkeringést, átmozgatja az izmokat, de megnyugtató hatása révén a stresszkezelés is egyszerűbb feladattá válik. Ez a gép nem csak edzések, ülőmunka utáni ellazításra ajánlott, hanem a torna kiegészítőjeként is, hiszen megsokszorozza a befektetett munka eredményét, és rövid idő alatt látványos változást érhetünk el.

Alakformáláshoz ideális választás a vibrációs tréner, ami az egyensúlyérzék javítása mellett a koordinációs képességet is javítja. Bizonyos betegségek esetén nem ajánlott a használata, de szív- és tüdőkímélő mozgásról van szó, ami nem csak a testet formálja, a zsírpárnákat tünteti el, hanem a bőrt is feszesebbé teszi, a narancsbőr egyik legnagyobb ellensége, ami mindezek mellett a csontritkulással is felveszi a harcot, mint a csonttömegnövelés egyik nagyszerű eszköze.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére