Jelenlegi hely

A pécsi gyereknapon DeLorean-nel utazhatunk vissza a jövőbe!

A Városi Gyereknap alkalmából ismét Pécs legnagyobb játszóterévé változik a Zsolnay Kulturális Negyed május 28-án 10 és 18 óra között! Érkezik a Vissza a jövőbe-filmek időgépe, lesz mászófal, óriás csúszda, ugrálóvárak, motoros bemutató, bábszínház, Nerf-pálya, Ninja Sport Warrior képzés, vívás, sakk és sokféle finomság!

Érkezik Marty McFly és Brown doki időgépe, egy valódi DeLorean DMC-12 autó! Érdekesség, hogy az országban mindössze 5 működőképes ilyen autó létezik, ezek egyikével lehet fotózkodni a Ginkgo téren. (A filmet pedig a június 4-én induló kertmoziban lehet majd látni a Pirogránit udvaron).

A Negyed déli oldalán a várja a közönséget két mászófal, óriás csúszda, ugrálóvárak és a parkolóház tetején – nyitó látványosságként – motoros bemutató Bátor Zoltánnal.

Ebben az évben Magyarország rendezi a nemzetközi Színházi Olimpiát, ennek keretében a Bóbita Bábszínház a pünkösdi hétvége mindhárom napján, így a Gyereknapon is várja a közönséget előadásokkal a Bóbita szabadtéri színpadon.

A mozgékony gyerekek is garantáltan lefáradnak majd: a Pirogránit udvaron NERF ügyességi pálya lesz, a Csillagteraszon Ninja Sport Warrior képzés, kipróbálhatják a vívást a PEAC vívószakosztályának sportolóival, lesznek kosárlabdameccsek és pedálos járművek is!

Pihenésként várja őket az Olvasóliget, az Amalgam Fine Model Cars aszfaltrajz-versenye, sakk oktatás és szimultán, sokféle társasjáték-foglalkozás, Mosolyország Játszókert és kapható lesz többféle finomság a vendéglátósoknak köszönhetően! Érkezik továbbá PanDani, a Robotika Pécs, a Pagony csapata, a Kanga Kids és az Élményzóna kötélkert, továbbá gyereknapi fotók is készülhetnek a selfie-boxnak köszönhetően.

A Látogatóközpontban planetáriumi előadások, a Varázstér és a VR Univerzum (28-án mindenkinek diákjegy jár!) csalogatja a családokat, a szomszédos Ginkgo téren kétszer lesz Varázsóra, látványos fizikai kísérletekkel.

Csapadékos idő esetén a legtöbb tevékenység esőhelyszínre vonul a Zsolnay Kulturális Negyed épületeibe.

Részletes programok: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére