Jelenlegi hely

A pécsi gyereknapon DeLorean-nel utazhatunk vissza a jövőbe!

A Városi Gyereknap alkalmából ismét Pécs legnagyobb játszóterévé változik a Zsolnay Kulturális Negyed május 28-án 10 és 18 óra között! Érkezik a Vissza a jövőbe-filmek időgépe, lesz mászófal, óriás csúszda, ugrálóvárak, motoros bemutató, bábszínház, Nerf-pálya, Ninja Sport Warrior képzés, vívás, sakk és sokféle finomság!

Érkezik Marty McFly és Brown doki időgépe, egy valódi DeLorean DMC-12 autó! Érdekesség, hogy az országban mindössze 5 működőképes ilyen autó létezik, ezek egyikével lehet fotózkodni a Ginkgo téren. (A filmet pedig a június 4-én induló kertmoziban lehet majd látni a Pirogránit udvaron).

A Negyed déli oldalán a várja a közönséget két mászófal, óriás csúszda, ugrálóvárak és a parkolóház tetején – nyitó látványosságként – motoros bemutató Bátor Zoltánnal.

Ebben az évben Magyarország rendezi a nemzetközi Színházi Olimpiát, ennek keretében a Bóbita Bábszínház a pünkösdi hétvége mindhárom napján, így a Gyereknapon is várja a közönséget előadásokkal a Bóbita szabadtéri színpadon.

A mozgékony gyerekek is garantáltan lefáradnak majd: a Pirogránit udvaron NERF ügyességi pálya lesz, a Csillagteraszon Ninja Sport Warrior képzés, kipróbálhatják a vívást a PEAC vívószakosztályának sportolóival, lesznek kosárlabdameccsek és pedálos járművek is!

Pihenésként várja őket az Olvasóliget, az Amalgam Fine Model Cars aszfaltrajz-versenye, sakk oktatás és szimultán, sokféle társasjáték-foglalkozás, Mosolyország Játszókert és kapható lesz többféle finomság a vendéglátósoknak köszönhetően! Érkezik továbbá PanDani, a Robotika Pécs, a Pagony csapata, a Kanga Kids és az Élményzóna kötélkert, továbbá gyereknapi fotók is készülhetnek a selfie-boxnak köszönhetően.

A Látogatóközpontban planetáriumi előadások, a Varázstér és a VR Univerzum (28-án mindenkinek diákjegy jár!) csalogatja a családokat, a szomszédos Ginkgo téren kétszer lesz Varázsóra, látványos fizikai kísérletekkel.

Csapadékos idő esetén a legtöbb tevékenység esőhelyszínre vonul a Zsolnay Kulturális Negyed épületeibe.

Részletes programok: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére