Jelenlegi hely

Pécsibaba születik!

Díjmentes megjelenés szolgáltatóknak a PÉCSIBABA magazinban és az I. PÉCSIBABA Expón!

Babát tervezel, babát vársz, vagy kisgyermeket nevelsz? Netán boldog nagymama vagy, esetleg várandósoknak, kismamáknak, kisgyerekeseknek nyújtasz szolgáltatást? Ez a hír számodra is érdekes lehet!

A Pécsimami új, hiánypótló online magazint készít, aminek a Pécsibaba nevet adtuk, hiszen a pécsi és Pécs környéki babát váró, kisbabás és kisgyermekes szülőknek fog szólni.

Célunk, hogy a fiatal szülők egy helyen találjanak meg minden fontos helyi információt, ami a várandósságot, a szülést és az első 3 év mindennapjait segíti.

Sőt, már kitűztük az I. Pécsibaba Expo dátumát és helyszínét is (Tudásközpont, 2023. február 12.), ami a magazin megjelenésének dátuma is egyben.

Milyen témák lesznek a magazinban és a rendezvényen?

Most zajlik a magazin összeállítása és a rendezvény szervezése, melyek témáit illetően a baba tervezésétől egészen az óvodáskorig mindent szeretnénk érinteni.

Mindenki legyen benne, aki számít!

Ezúton is szeretnénk meghívni a Pécsibaba magazinba és rendezvényre minden olyan helyi szervezetet és szolgáltatót, aki bármilyen formában a várandósokat és kisgyermekeseket segíti.

A bemutatkozás ingyenes!

Jó hír, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően a helyi szolgáltatóknak és szervezeteknek a bemutatkozás a magazinban és az expón is díjmentes, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

SZERETNÉK MEGJELENNI A PÉCSIBABA MAGAZINBAN / AZ I. PÉCSIBABA EXPÓN

2023. január 12-én 17.30-tól a Tudásközpontban szakmai talákozón beszéljük át a megjelenés részleteit: érdemes csatlakozni hozzánk, ha várandósoknak, kismamáknak, kisgyerekeseknek szolgáltatsz!

Vidd hírét!

Fontos számunkra, hogy a lehetőség híre minden érintetthez eljusson, ezért ha van olyan

ismerősöd, aki minőségi terméket / szolgáltatást nyújt a várandós / kisgyermekes szülőknek és szerinted "ott a helye" a magazinban / expón: szólj neki, hogy egy igazán hasznos kiadvány és rendezvény születhessen.

Babát tervezel, vársz, vagy kisgyermeket nevelsz?

Ha most kéred, februárban elsők között küldjük el neked a szuper hasznos, informatív és kedvezményekkel teli Pécsibaba Magazint:

KÉREM A PÉCSIBABA MAGAZINT!

 

Legyen boldog 2023-as éved és ha érintett vagy: a PÉCSIBABA projektünkben is tarts velünk! :)

A Pécsimami csapata


A program a Magyar Kormány támogatásával valósul meg, a  NEAO-KP-1-2022/8-001169 számú, "Gyerekkel vagyok! - Szülőtámogató program babavárástól kamaszkorig" című pályázat keretében.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére