Jelenlegi hely

Pécsibaba születik!

Díjmentes megjelenés szolgáltatóknak a PÉCSIBABA magazinban és az I. PÉCSIBABA Expón!

Babát tervezel, babát vársz, vagy kisgyermeket nevelsz? Netán boldog nagymama vagy, esetleg várandósoknak, kismamáknak, kisgyerekeseknek nyújtasz szolgáltatást? Ez a hír számodra is érdekes lehet!

A Pécsimami új, hiánypótló online magazint készít, aminek a Pécsibaba nevet adtuk, hiszen a pécsi és Pécs környéki babát váró, kisbabás és kisgyermekes szülőknek fog szólni.

Célunk, hogy a fiatal szülők egy helyen találjanak meg minden fontos helyi információt, ami a várandósságot, a szülést és az első 3 év mindennapjait segíti.

Sőt, már kitűztük az I. Pécsibaba Expo dátumát és helyszínét is (Tudásközpont, 2023. február 12.), ami a magazin megjelenésének dátuma is egyben.

Milyen témák lesznek a magazinban és a rendezvényen?

Most zajlik a magazin összeállítása és a rendezvény szervezése, melyek témáit illetően a baba tervezésétől egészen az óvodáskorig mindent szeretnénk érinteni.

Mindenki legyen benne, aki számít!

Ezúton is szeretnénk meghívni a Pécsibaba magazinba és rendezvényre minden olyan helyi szervezetet és szolgáltatót, aki bármilyen formában a várandósokat és kisgyermekeseket segíti.

A bemutatkozás ingyenes!

Jó hír, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően a helyi szolgáltatóknak és szervezeteknek a bemutatkozás a magazinban és az expón is díjmentes, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

SZERETNÉK MEGJELENNI A PÉCSIBABA MAGAZINBAN / AZ I. PÉCSIBABA EXPÓN

2023. január 12-én 17.30-tól a Tudásközpontban szakmai talákozón beszéljük át a megjelenés részleteit: érdemes csatlakozni hozzánk, ha várandósoknak, kismamáknak, kisgyerekeseknek szolgáltatsz!

Vidd hírét!

Fontos számunkra, hogy a lehetőség híre minden érintetthez eljusson, ezért ha van olyan

ismerősöd, aki minőségi terméket / szolgáltatást nyújt a várandós / kisgyermekes szülőknek és szerinted "ott a helye" a magazinban / expón: szólj neki, hogy egy igazán hasznos kiadvány és rendezvény születhessen.

Babát tervezel, vársz, vagy kisgyermeket nevelsz?

Ha most kéred, februárban elsők között küldjük el neked a szuper hasznos, informatív és kedvezményekkel teli Pécsibaba Magazint:

KÉREM A PÉCSIBABA MAGAZINT!

 

Legyen boldog 2023-as éved és ha érintett vagy: a PÉCSIBABA projektünkben is tarts velünk! :)

A Pécsimami csapata

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére