Jelenlegi hely

Pécsibaba: szuper összefogás a pécsi várandós és kisgyermekes szülőkért!

A Pécsimami által megálmodott "Pécsibaba” projekt január 2-án indult, amihez másfél hét alatt több, mint hetven helyi szolgáltató csatlakozott,  a Tudásközpontban 2023. január 12-én megrendezett szakmai találkozón pedig 53 helyi szakember vett részt!



Várandós- és kisgyermekes szülőknek szolgáltató helyi szervezetek, szakemberek találkozója a Tudásközpontban

Az új, hiánypótló együttműködésünk célja, hogy a most készülő Pécsibaba Magazinban és a 2023. február 12-ei Pécsibaba Expón a fiatal szülők minden olyan információt és lehetőséget egy helyen megtaláljanak, ami megkönnyíti, színesebbé teszi számukra a várandósságot, a szülést és az első három év mindennapjait.

Legyen szó szülésfelkészítésről, szoptatásról, hordozásról, a baba mozgásfejlődéséről, gyermeknevelésről, párkapcsolatról, az anya munkába állásáról, vagy éppen várandósoknak, kisbabásoknak és kisgyermekeseknek szóló programokról: a magazin cikkekkel, információkkal és elérhetőségekkel, a rendezvény pedig rövid előadásokkal és bemutató foglalkozásokkal fogja segíteni a szülőket a tájékozódásban.

A magazinban kedvezményekkel, az expón pedig értékes nyereményekkel is várjuk majd a szülőket!

Nem szeretnél lemaradni a Pécsibaba Magazinról és az I. Pécsibaba Expó részletes programjáról? ITT KÉRHETSZ ÉRTESÍTÉST.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére