Jelenlegi hely

Szerelmi Kalandtúra pároknak 2021-ben is!

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék, ami bárhonnan és bármikor játszható. Az 2021-es kalandtúra a Házasság Hetében, február 7-én indult.

A feladatok Gary Chapman (amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó) öt szeretetnyelvére épülnek.

Ezek az elismerő szavak, a minőségi idő, a szívességek, az ajándékok és a a testi érintés. Idén is lesz kirándulás, beszélgetés, napi feladat.

Idén öt játékos feladat vár a párokra:

A Szerelmi Kalandtúra menetlevele - amit február 28-ig kell email-ben beküldeni a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre - letölthető IDE KATTINTVA.

 Idén is sok értékes nyereményt sorsolnak:

Nyeremények:

 • 10 db páros randevú a Püspöki Magtár Kávézóba 5000Ft fogyasztással
 • 5 db páros belépő a Pécsi Püspökség turisztikai egységeibe
 • 10 db Gary Chapman könyv a házasságról
 • 3 pár részére Szeretem a férjem/feleségem póló
 • 15 db Kowalsky meg a Vega: Fény és Árnyék című dedikált album

Az igazi kihívás ebben az évben a gyertyafényes vacsora lesz, amit minden párnak otthon kell elkészítenie és elfogyasztania.

Ehhez szeretnénk egy kis támpontot adni, illetve

egy apró ajándékkal is készülünk, amit postán küldünk ki minden kalandtúrázó párnak - aki február 15-ig kéri.

Az idei feladatokat a vírushelyzethez kellett igazítanunk, ezért igyekeztünk odafigyelni arra, hogy otthonról is elvégezhetőek legyenek.

Amit még nagyon fontosnak tartunk idén hangsúlyozni, hogy a párokat EGYMÁS FELÉ fordítsuk, hogy minél kevesebb időt kelljen az Interneten tölteniük.

A különféle feladatok lényege tehát a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Figyeljünk jobban egymásra, szánjunk a kapcsolatunkra időt!

  Szeretnénk, ha a házaspárok a Házasság Hete Programsorozat után is folytathatnák a megkezdett utat kapcsolatuk erősítésére, így havi rendszerességgel indítunk A Házasság Művészete címmel videofilmes rendezvény sorozatot, melynek tervezett kezdő dátuma: 2021. márc. 26. 17.00
  A további részletekről az érdeklődőket emailben tájékoztatjuk.

  A Szerelmi Kalandtúra az előző évekhez hasonlóan idén is a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jön létre sok önkéntes bevonásával.

  A játék elérhető a Facebookon „Szerelmi kalandtúra Pécs – Baranya és Tolna megye” néven (https://www.facebook.com/szerelmikalandturapecs) illetve az Instagramon (https://www.instagram.com/szerelmikalandturapecs) is.

  Idén az új Facebook-csoportunkban ( http://bit.ly/szkpecs ) a játékosoknak lehetősége van az egymással való kommunikációra és a feladatok kapcsán felmerült gondolatok megbeszélésére is.


  A tavalyi szerelmi kalandtúráról egy beszámoló:

  „Hatalmas élmény volt számunkra a múlt hét pénteki vacsora. Nem számítottunk rá, hogy ilyen sokan leszünk, de nagyon kellemes meglepetés volt. Jó volt látni, hogy ilyen sok párnak fontos a házassága. Az irányított beszélgetések is ötletesek voltak, voltak olyan témák, amikről soha nem beszélgettünk, és nem gondolkodtunk még rajtuk. Kettesben élhettük meg ezt a szép estét, mégis egy közösség részesei lehettünk. Több ismerőssel is találkoztunk, ami azért volt fontos visszajelzés számunkra, hogy mások is (nem is kevesen) vannak, akik foglalkoznak a házasságukkal. A munkahelyeinken furcsán néztek ránk, hogy egy hétig olyan feladatokat csinálunk, ami építi a házasságunk, és segít még jobban megismerni egymást. Többen úgy gondolták, hogy ez egy párterápia, amit az emberek olyankor csinálnak, amikor baj van a házasságukkal. Mi akkor is úgy gondoltuk, hogy ez az állítás nem igaz, hiszen az ember jó esetben orvoshoz sem csak akkor fordul, amikor már óriási a baj. Sőt éves szűrésekre is eljár, figyel az egészségére. Mi is így szeretnék figyelni a házasságunkra, egymásra. Az elkövetkezendő időszakban ebből a „kalandtúrából” is szeretnénk töltekezni, építkezni, és várjuk a jövő évi Házasság Hetét.

  A munkátokhoz Isten áldását kívánjuk!”

  Veronika és Csaba

   

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

  Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

  Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
  Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

  Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

  Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
  Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

  Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

  Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
  A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

  A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

  A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
  Ugrás az oldal tetejére