Jelenlegi hely

128 órás life-és businesscoach képzés Pécsett, október 6-tól

Innovatív szemléletű, azonnali gyakorlati tudást adó coachképzést indítunk Pécsett! Pécsimami látogatóknak kedvezmény!

Helyszín: Pécs, Szabadság u. 54.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS ITT!

Írd be a jelentkezési űrlap utolsó mezőjébe a Pecsimami_coachkepzes1610 kódot, és 10% kedvezményt kapsz a képzés árából.


Amiben a Coachingcentrum képzése újszerűbb szemléletet képvisel:"Azt tapasztaltam az elmúlt tanfolyami alkalmak során, hogy a Coachingcentrum minden oktatója azonos szemléletet képvisel a coaching módszertanon belül. Jól és egyértelműen felosztott részeknek minden velünk dolgozó oktató tapasztalt tudója. A csoportban kialakult lelkes és nyitott légkör az ő munkájuk eredménye is. Jó tapasztalat látni az ő együttműködésüket is!" - írja egy hallgatónk.

  • 8 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el
  • A képzés részét képezi opcionálisan egy online kompetenciateszt, kétórás egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet.
  • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
  • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz ügyfeledhez.
  • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait.
  • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.
  • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching. Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd coach-intuíciódat.
  • Tipológiák és stílusok - kapcsolat és kommunikáció. Megismered a különböző személyiségtipológiákat és megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációseszközöket.
  • Különbséget teszel a coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
  • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
  • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal, megtanulsz modelleket és módszertanokat használni a coachingban.
  • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton

A képzési alkalmak az ICF (International Coach Federation) vizsgakövetelményeire készítenek fel, amennyiben a hallgató szeretne nemzetközi coach-akkreditációt szerezni.

A képzés időtartama: 2016. október 6. - 2017. március 17.

A képzés ára: 390.000 Ft (áfamentes) .Tartalma 128 óra képzés, amely 3 óra csoportos mentorcoachingot tartalmaz + képzési tananyag + munkafüzetlapok + egy alkalmas coaching választott oktatóval.Amennyiben a hallgató a kompetenciatesztet kétórás egyéni visszajelzéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban) választja, a képzés ára 450.000 (áfamentes)

Vállalati kedvezmények (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési kedvezmények: +36204832536, +36206272710. Részletfizetési opciók az online jelentkezési lapon olvashatók.

Oktatók: Dr. Tóth Krisztina, Forrás Lajos, Kiss György Szabolcs, Major Lívia, Pelejtei Edit, Pernyéz Zsuzsanna, Sághy Krisztina, Svéda Dóra

A képzés során megtanulunk teszteket is használni az ügyfél karakterisztikájának pontosítására. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően elvégezhet egy online kompetenciafelmérést (Profiles PXT/Captain), melyet az oktató az írásbeli értékelés mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és coach-kompetenciáinak felméréséhez.

Hiányzás, pótlási lehetőség
Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető. Továbbá a jelentkezőnek lehetősége van a 2017 során induló további alapképzésekben a kimaradt képzési napot teljes egészében pótolni.

A pécsi képzés vezetője Pernyéz Zsuzsanna. Telefon: +36202605933

Email: office@coachingcentrum.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére