Jelenlegi hely

Pécsi Családbarát Szolgáltatók

A Pécsimami pályázatot írt ki a "Pécsi Családbarát Szolgáltató" cím elnyerésére, amit a szülők szavazatai alapján olyan helyi vállalkozások, civil szervezetek és intézmények nyerhetnek el, akik/amelyek a gyermekes családokat segítik.

Pályázatunk lezárult. A legtöbb szülői szavazattal nyerte el a "Pécsi Családbarát Szolgáltató" címet: Zsebi Magazin, a 2. legtöbb szülői szavazatot szerezte: Hurcibaba Egyesület, a 3. legtöbb szülői szavazatot a LACTATEAM Szoptatás Támogatás Pécs kapta. Gratulálunk minden pályázónknak! Az online szavazóink között kisorsolt családi Uránia Mozi belépőt nyerte: Zsednai-Vas Erika, Hajnis Eszter.

Szavazni ezen az oldalon március 10-én 12.00-ig online, és személyesen, a Pécsimami március 12-ei "Börze és Családi Napján" egy szívecske átadásával lehet. Az online szavazók között 2 db családi (4 fős) mozijegyet sorsolunk az Urániába.

Kérjük szavazóinkat, hogy kiemelten támogassák azokat a szervezeteket, melyek működtetésében kiskorú gyermeket nevelő szülők, édesanyák vesznek részt. A pályázattal szeretnénk felhívni a figyelmet azokra a nőkre, akik más gyermekes családokért dolgoznak, miközben maguk is kiskorú gyermeket nevelnek.

PÁLYÁZÓK, AKIKRE SZAVAZNI LEHET:

 

BUJDOSÓ KRISZTINA ADÓTANÁCSADÓ

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Adótanácsadással foglalkozom. Célom, hogy a magánszemélyek számára is elérhetővé tegyem ezt a segítő szolgáltatást az interneten keresztül, hiszen adózással kapcsolatos kérdése mindenkinek van, aki jövedelemmel rendelkezik. A legszélesebb körben a családi kedvezmény maximális (és helyes) kihasználásával segítem a családokat, ami az éves adóbevallás gyors és szakszerű elkészítésével konkrét adóforintokat jelent az ügyfeleimnek.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Három gyönyörű kislányom van: egy három, egy öt és egy nyolc éves. Mivel a szakmát a születésük mellett is gyakoroltam, ezért a munka és a család összehangolását már több, mint nyolc éve gyakorlom. Nem volt mindig könnyű, de azt hiszem megtaláltam az egyensúlyt a kettő között, és tudok feltöltődni az anyaságban munka után, illetve a munkában is feltöltődöm, ha lefáraszt a család.


CSALÁDTÁMOGATÁSI ÜGYINTÉZÉS

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

A térségben egyedüliként teljes körű ügyintézést vállalok egy kisbaba születésekor az alábbiakkal kapcsolatban:
Születési anyakönyvi kivonat
Lakcímkártya
TAJ kártya, EU TAJ kártya
Anyasági támogatás
Családi pótlék
Gyermekgondozási segély
Gyermeknevelési támogatás
Honosítás
SZJA
Családi adókedvezmény


ELISE NATURAL BEAUTY - ANGYAL TÜNDE

 

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Hazai gyártású, prémium minőségű, hatékony és megbízható natúr kozmetikumokat kínálok azoknak, akiknek fontos az egészséges, vegyszermentes testápolás. Az ELISE Natural Beauty termékcsaládban megtalálhatók a nappali és éjszakai arcápoló krémek, arctisztítók, test-, haj-, és szájápolási, napozó illetve SPA termékek, ekcémás és problémás bőr ápolására kifejlesztett gyógynövényes krémek, kézműves szappanok és a babák bőrét ápoló krémek, fürdetők.
 
Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Családom: férjem és két csibész fiam támogatja az ELISE Natural Beauty termékcsalád népszerűsítésében végzett munkámat, azaz hagynak néha pár nyugodt percet a számítógépnél eltölteni, hogy kedvemre begyűjthessem a termékekkel kapcsolatos pozitív visszajelzéseket. Gyerekeim a kenceficék tesztelésében is hasznos partnereim, lelkesen használják a testápolót, a fürdőgolyókat, sőt, nyáron nagylelkűen még a naptejes krémezést is eltűrik. :)


GD CERAMIC STUDIO

Képzőművész - pedagógus a végzettségem. Számomra a munkám, játék, életszemlélet, hitvallás. (Eredetileg festő vagyok, de egy ideje már kerámiával foglalkozom.) Sokan kíváncsiak voltak az alkotó folyamataimra, így jött a nyitott műterem ötlete.
Amíg egy művésznél fontos a végeredmény, addig a gyerekeknél a folyamat a lényeg, hogy lássák, miből- mit lehet létrehozni, hogy ismerjék fel a lehetőséget, merjenek élni vele. Ne engedjék el felnőttkorukra a képzelőerejüket, teremtő képességüket! A kreativitás nem kézügyesség, hanem gondolkodásmód.

A művészeti nevelés tehát többrétű, hiszen nem csak ízlés formálás a cél!
Studióm ebben a szemléletben működik. Gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket, de a nagyszülőket is szeretettel várom! Kifejezetten kicsi gyerekeknek is tartok foglalkozást, ahol ismerkedhetnek az agyaggal, kézlenyomatot készítünk, ami sokak kedvence, hiszen ez egy tárgyiasult emlék is,- akár ajándéknak is, de vannak foglalkozások kreatív anyukáknak is, az "én idő" hasznos eltöltésére, ahol kicsit kikapcsolódhatnak.
 

Férjemmel és fiaimmal Pécsen élünk. A családom egy nagyon támogató és lelkes légkört biztosít az én képzelőerőm szabad szárnyalásához. Az erők jól kiegyenlítődnek, ha szükséges gondoskodnak róla, hogy a racionalitás talaját se veszítsem szem elől. A fiaim kicsi koruk óta részesei az alkotó tevékenységemnek, hol tevőlegesen is, de mindig lelkes megfigyelők, van, hogy ihlet adóim, az utóbbi időben gyakran szakköri segítőim.


HASTÁNC NŐI KÖRBEN

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Női körben tartok hastánc foglalkozásokat heti rendszerességgel. És hogyan segítem ezzel a gyermekes családokat? Szívből egyet értek és átérzem azt a gondolat sort, miszerint: "ha a nő jól van és boldog, a család is boldog és kiegyensúlyozott lesz". Női körben várom azokat akik - akár nagylányaikkal, barátnőikkel együtt- feltöltődésre, egy elfogadó, inspiráló női közösségre vágynak, ahol kikapcsolódhatnak a mindennapi mókuskerék után és megtapasztalhatják a női közösség erejét, és a Bennük lakozó ősi női misztériumot. Baba-Mama hastánc foglalkozásaimra pedig várom azokat a kismamákat, akik ebben a különleges állapotukban szeretnének mélyebben össze hangolódni pocaklakójukkal és szeretnének testileg és lelkileg is gyengéden felkészülni a szülés és az anyaság élményére. Terveim között szerepel, hogy szülésfelkészítőkkel együttműködve, a már össze szokott csoportoknak kedvezményes részvételt biztosítsak .

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Két gyermekemet nevelem egyedülálló édesanyaként. Luca 4, Liliom pedig másfél éves. 2010 óta, 7 éve tanítok Pécsen és környékén. Így a gyermekáldás mellett is folytattam hivatásomat. Mindkét várandósságom 34. hetéig táncoltam és gyermekágy után is hamar vissza tértem úgy, hogy magamra kötöttem a csemetéket. Ők ebben nőttek fel és már táncolnak. Nekem pedig ez öröm és boldogság!"


HAVI EGY FŐZÉS

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

A havi egy főzés módszer lényege a fagyasztó feltöltése egy hónapra elegendő kész étellel. Célja, hogy a hónap többi napján ne kelljen főznöd, vagy csak minimális időráfordítás kelljen az aznapi főtt étel elkészítéséhez.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

A vállalkozásom a férjem és a két kisgyermekem mellett indítottam el. Kisfiam, Olivér 2014 szeptemberében született, kislányom, Gréta pedig 2016 májusában.


HURCIBABA EGYESÜLET

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

A Hurcibaba Egyesület által működtetett babahordozó klub havonta egy alkalommal nyújt lehetőséget a babájukat hordozó, vagy hordozni kívánó szülőknek a szakmai találkozásra. A klubalkalmak kötetlen formában zajlanak, a szülők egymás között cserélhetnek tapasztalatot, megoszthatják élményeiket. Képzett hordozási tanácsadók biztosítják a szakmai hátteret az összejöveteleken.

Az Egyesület saját hordozóeszköz-állománnyal rendelkezik, a klubok alkalmával próbálgatni és egy hónapra kölcsönözni is lehet az eszközöket. 2008- ban, a klub indulásakor még nagyon kevés információ állt a családok rendelkezésre es hordozásról, a megfelelő babahordozó eszközök meglehetősen drágák voltak ahhoz, hogy a családok kísérletezgessenek, vajon melyik eszköz lesz számukra a megfelelő. A babahordozás egy többszereplős játék, hiába minden szülői igyekezet, ha a gyermek másképp óhajtja, illetve hiába kényelmes a babának, ha közben a szülő szenved a súlya alatt. Ezeket a szükségleteket felismerve jött létre a klub, mely 8 éve fejlődik a szülői igényeknek megfelelően és általuk.

A klub-összejövetelek alkalmával részt vehetnek a szülők és a babák egy közös mondókázáson.

Hetente kis csoportos, tematikus műhelyfoglalkozások alkalmával kínál lehetőséget a Hurcibaba arra, hogy a hordozási tanácsadóval hosszabb időre, elmélyültebben találkozhassanak az érdeklődő szülők.

 


LACTATEAM - SZOPTATÁS TÁMOGATÁS PÉCS

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

2014 óta dolgozunk azon, hogy a kismamák, anyukák korszerű információkon alapuló válaszokat kaphassanak a kérdéseikre és segítjük őket szoptatási céljaik elérésében. Célunk a szoptatás, az anyatejes táplálás népszerűsítése, az egészségügyi szakemberek ezirányú ismereteinek fejlesztése.
Szoptatástámogató klubokat működtetünk, önkéntes szoptatási tanácsadói munkát végzünk a PTE Szülészeti Klinikán, mi szervezzük a Születés Hete pécsi programjait, írásainkat magazinokban és a lactateam.hu oldalon olvashatjátok.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

A Lactateam öt édesanyából áll: Almási Edina, Hubay-Németh Natália, Kutasné Dr. Somoskői Zsuzsanna, Dr. Mikó-Baráth Eszter, Dr. Zeller Zsófia. Mindannyian babázás mellett kezdtünk bele segítő tevékenységünk gyakorlásába. Találsz köztünk orvosokat, laktációs szaktanácsadó (IBCLC) hallgatókat, önkéntes szoptatási tanácsadókat, dúlát, hordozási tanácsadókat, fotóst, életmód-, ill. hormonegyensúly tanácsadót, SVT alkalmazót is. Öten összesen 10 gyermeket nevelünk, változatos témákban képezzük magunkat és több szakmai támogató is áll mellettünk.


LEGYEN SAJÁT TÜNDÉRED!

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Saját tervezésű Tündéres ékszerekkel viszek varázslatot a családok életébe. Ezekkel az egyedi ékszerekkel és termékekkel varázslatosabbá válnak a hétköznapok és az ünnepnapok is. Attól függően milyen Tündért választunk, erősíthetjük az önbizalmunkat, bátorságunkat, segítséget kaphatunk vizsgahelyzetben, vagy akár saját képességeink felfedezésében, illetve támogatást kaphatunk, hogy sikeres, harmonikus életünk legyen. Az anya-lánya termékekkel erősödik az összetartozás érzése és a kötődés is egyre erősebbé válik.
Az ékszerek antiallergén alapanyagokból készülnek, hogy a fémérzékenyek is élvezhessék a Tündérek varázslatát nap, mint nap.
Folyamatosan bővítem a termékkínálatot, így hamarosan érkeznek a Tündéres grafikák is, melyekkel a gyermekek tovább élvezhetik a mesék csodálatos és varázslatos világát. A fiaim kérésére pedig törekszem anya-fia és apa-fia termék megalkotására is.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Három kisfiammal és a férjemmel élek. Dani 11, Soma 8 és Zétény 4 éves. A családi vállalkozásunk már az első gyermekünk megszületése után elindult. Most, hogy mindhárom fiúnk óvodai és iskolai keretek között tölti a napjait, elindítottam a saját vállalkozásomat. Mindhárom fiúnk más-más életszakaszban van, így megtapasztaljuk az ovis, kisiskolás és már a felsős, kiskamasz gyermekeket érintő kihívásokat is. Ebből kifolyólag első kézből tudjuk, hogy mennyi varázslatra és energiára van szükség a mindennapokban.
Így azt javaslom Legyen Saját Tündéred, mert mindenkinek kell egy kis varázslat! :)


LEDORKA

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Táskákat, kiegészítőket varrok, elsősorban anyukáknak és gyermekeiknek, összeillő szettek formájában is. Bababarát játékok, nyakpárnák is megtalálhatóak a kínálatomban. Fontosnak tartom, hogy praktikusak, tartósak, de egyben szépek is legyenek a termékek.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Három gyermekem van, a fiaim 11 és 14 évesek, a kislányom 8 éves. Nekik kezdtem el varrni sok évvel ezelőtt és ma is ők a játékok első tesztelői, kritikusai. Időnként a rajzaikat is felhasználom a tervezéshez. A férjem is kézműves, fával dolgozik, vannak közös munkáink is.


LELKEMADTA MENTÁLMŰHELY

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Társadalmi vállalkozásunk küldetése, hogy nehéz élethelyzetben lévő nőknek és gyermekeiknek segítsen veszteségeik feldolgozásában, személyes elakadásaik feloldásában, pozitív jövőképük kialakításában. Ennek érdekében fejlesztjük a társas és életképességi kompetenciákat (konfliktuskezelési, kommunikációs tréningek), segítséget nyújtunk szociális problémák kezelésében. Fontos feladatunknak tartjuk a sajátos élethelyzetben lévő családok közösségépítését és a helyi szintű összefogás ösztönzését.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Segítő munkánk során nemcsak a szociális munkában, a mentálhigiénés tanácsadásban és az egyetemi oktatás során szerzett tudásunkat alkalmazzuk, hanem a saját életutunk tapasztalatai mentén dolgozunk, munkacsoportunk tagjai maguk is két- ill. háromgyermekes édesanyák.


LITTLE GARDEN KENCEISKOLA

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

" A Te fejedben is megfordult, hogy jó lenne az otthoni kencéiteket egészségesre cserélni, esetleg Te magad szeretnéd elkészíteni? Miben válhat hasznodra a kencekeverő tanfolyam? Segítek, hogy eligazodj a rengeteg alapanyag között, hogy mit és hol érdemes beszerezned, hogy hogyan állj neki és egy kis kikapcsolódás is ez a szombat délelőtt. Így már mindig tudni fogod, hogy mi kerül a bőrötökre, ez pedig az egyik legjobb módja, hogy úgy vigyázz a családodra, ahogy azt igazán szeretnéd. "

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Néhány éve kezdtem otthon, a konyhámban természetes kencék keverésével foglalkozni, ami igazi kikapcsolódásként indult és megajándékozott az alkotás örömével is. Jóleső érzéssel töltött el, hogy így már a táplálkozás mellett a bőrápolás terén is vigyázhatok a családomra és magamra. A hobbiból elhatározás született, hogy taníthassak és majd gyárthassam is ezeket a krémeket, így elkezdtem egy iskolát Budapesten. Nem volt könnyű időszak, a kisfiam, Barnabás 1,5 éves volt akkor, de a férjem és a családom támogatásával nagyon jól sikerült. Májusra várjuk második kisfiunkat, úgyhogy ipari mennyiségű popsikrém-gyártásba kezdek....."


LÍVIA AVON PÉCS

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Avon termékek széles választékát kínálom kedvező áron, melyeket akár alvásidőben, éjszaka is megrendelhet, a házhoz szállítást kihasználva pedig nagyon kényelmes.
Pénzkereseti lehetőség is, amit gyermek mellett is lehet végezni, saját időbeosztással.
Akinek kedve van akár karriert is építhet, mely főállássá válhat.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

6 éves kislányom mellett dolgozom, férjem támogatásával.
Akkor kezdtem a csapatépítést, amikor őt vártam és mire megszületett az alapok megvoltak.
Első cél a gyes kiváltása volt.
Mire Viki 3 éves lett, megtehettem azt, hogy nem mentem vissza dolgozni, mert megvolt az anyagi biztonság hozzá.
A saját időbeosztás nagyon fontos volt az oviba szoktatás, első betegségek idején.
Ez most is meghatározó számomra hisz iskolába megy szeptemberben.


LUFIKAVALKÁD

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Látványos léggömb dekorációval és léggömbből készült egyedi ajándékokkal teszem felejthetetlenné a családi eseményeket, legyen az születésnap, névnap, ballagás, házassági évforduló vagy bármilyen ünnep.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Egy huncut kislány anyukája vagyok, aki immár 2 és fél éve teszi boldoggá kis családunk mindennapjait. :)


OVISJEL

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Igyekszünk minőségi, pénztárcabarát rávasalható, bevarrható és öntapadós címkéket készíteni bölcsis, ovis és iskoláskorú gyerekeknek. Amiből a legkevesebb van, az az idő. Matricáinkkal nem csak pénzt, de időt is spórolnak a szülők, mivel gyorsan felkerülnek a jelek a ruhákra és a holmikra - nem kell hímezgetni, rajzolgatni - és persze az elhagyott tárgyak problémája a múlté lesz. Mindig igyekszünk újítani és szépíteni a termékeinket is, hogy a bölcsis/ovis jeleink olyanok legyenek amitől boldog lesz nem csak a szülő de a gyerek is.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Amikor indítottam a vállalkozást, akkor ovis volt a lányom, de most már 'nagy' ötödikes.


PITYPANG TÁNCISKOLA

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Olyan bármikor és bárhol használható ismereteket, tudást ad a kisgyermekeknek 3 éves kortól, amely tánctudást magával "viheti" és hasznosíthatja az élet sok más területén is. Klasszikus balett és táncoktatás gyerekeknek 3 éves kortól. Újdonság! Balett alapú tánctréning felnőtteknek heti 3 alkalommal. Közösségünk 14 éve működik, sok gyermekes családot összefogva.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Férjemmel 25 éve élünk együtt, 3 közös gyermekünkkel. Fiam 20 éves egyetemista, a zenélésben találta meg a boldogságot. Nagyobbik lányom 15 éves gimnazista, aki remekül rajzol, balettozik. Legkisebb lányunk elsős általános iskolás, és egy igazi HŐS! Mindannyiukra nagyon büszke vagyok! Család és munka csak együtt, egymást erősítve működik jól. Boldogok vagyunk és egészségesek, nincs ennél fontosabb a számunkra.


STOLLER BABAÚSZÓ AKADÉMIA (SBA)

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Ölembe hullott lehetőség.... Amikor a Stoller-módszert először láttam élőben, gyógytornász szemeim előtt esett le az állam, hogy már 2-3 éves korra rendszeres részvétel mellett, mit érhetnek el a vízben a babák, a gyermekek. Öröm, játék, mozgás, közösségi csapat mellett vízbiztonság, víz imádata. A beszéd-, mozgásfejlődés, testtudat, színek, számok, betűk, stb. játékos (!) korai ismerete "csak mellékhatás".... :)

Gyermekem életkorát tekintve, számomra viszonylag későn, kislányom 20 hónapos volt, amikor megismerkedtem ezzel a területtel, azóta egyre fontosabbá válik, a saját magunk példáján is, hogy a családok a lehető legnagyobb nyugalomban és biztonságban tudhassák gyermekeiket, mellyel hozzájárulnak akár pl. a családi nyaralások, kikapcsolódások önfeledt eltöltéséhez. 5-6 éves korukra akár "kipipálhatják" az úszást, mint sportot, mellyel továbbléphetnek a hobbi szintről vagy választhatnak új kedvenc sportágat maguknak.
Játékos formában, ismert, illetve könnyen tanulható énekekkel, jó hangulatban csempésszük bele már 3 hónapos kortól az úszás elemeit a babák foglalkozásába!


SZEPESVÁRI-FOTÓ

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Fotósként családok életének fontos momentumait örökítem meg .Sok esetben végigkövethetem az emberek életét munkám által,ahogy összekötik életüket s az évek múlásával komplett családdá válnak. Talán ez a legszebb része a hivatásomnak, hisz ezáltal olyan bizalmat szavaznak nekem, mely által egy sajátos kapcsolat alakul ki közöttünk akár egy életen át.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Pécsen élek 3 gyermekemmel, akik 11, 9, 6 évesek.


BÓNI TÜNDE - FÜGGETLEN BÁBA, DÚLA, SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Az anyaság / apaság útján az egyéni kérdések és válaszok megtalálásában segítem a családokat. Az ősi női tudás felélesztését, a szülés során megnyilvánuló élet-erőt támogatom, kísérem úgy, hogy az a bábai szakmai tudással szövődve jelentse egy új élet biztonságos, háborítatlan érkezését a szeretetbe. Anyatársaim szülésélmény feldolgozásában, önnön anyaságukban való megerősítésükben igyekszem jól jelen lenni számukra. A szoptatás támogatása, kötődő nevelés, kamaszok családi életre nevelése is fontos része hivatásomnak.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Gyermekeim 10 és 8 évesek. A szülésekre várakozva egy állandó bizonytalanságban élnek az elkövetkező programokat tekintve. Nem tudjuk, hogy együtt leszünk-e karácsonykor, vagy a szülinapjukon (volt, hogy nem), de biztosan tudják, tudjuk, hogy az érkező kisbaba kitüntetett figyelmet érdemel, mint ahogy Ők is ezt kapták, amikor születtek. Párom ilyenkor a megtartó erő. Egy szülés kísérését követően még napokig nem vagyok teljesen elérhető, vagy szüléshez aktuálisan készülve már nem mindennel lehet hozzám fordulni- ez mindig próbatétel számukra és nagyon büszke vagyok Rájuk, mert mindig remekül helyt állnak. A társam rugalmassága, maximális támogatása, a barátok, segítsége fontos abban, hogy teljes figyelemmel tudjak jelen lenni egy szülő nő mellett.


TESZ VESZ KUCKÓ

Családi Bölcsőde és gyermekprogramok szolgáltatás.


UPPADESIGN

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Saját helyzetemből kiindulva tökéletesen átérzem a gyermekek születése után vállalkozásba kezdő édesanyák helyzetét. A lelkesedést, a lendületet és a nehézségeket is. A sok teendő közül a weboldal létrehozásában szeretnék nekik segítséget nyújtani személyre szabott megoldásokkal. www.uppadesign.com

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Három kisfiam mellett indítottam weboldalkészítő vállalkozásomat fél évvel ezelőtt. Otthonról dolgozó anyukaként küzdök az ovis szünetekkel, a gyermekeim betegségeivel és a vállalkozói lét szépségével. Legkisebb gyermekem másfél éves, ezért férjem és apukám segítségével egyensúlyozok az idővel család és munka között.


ZSEBI MAGAZIN

Milyen termékkel/szolgáltatással segíted a gyermekes családokat?

Abban segítünk, hogy tájékozódni tudjanak a családok a nekik szervezett programok között, és így jól szüljenek, és igazán tartalmasan tudják a szabadidejüket tölteni!

A Zsebinél dolgozók mind családosok vagyunk, így ismerjük a családok igényeit, nehézségeit.

Ha tevékenységedet kiskorú gyermekek mellett végzed: írj röviden a családodról, gyermekeidről!

Már sulisok a gyerekeim,a legkisebb is, aki 8 éve a januári Zsebi címlapján volt.
Mikor kicsik voltak, az alvásidőben dolgoztam.
Ma már akkor, mikor nincsenek itthon.

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére