Jelenlegi hely

Szeretnéd magabiztosan kezelni a kisebb gyermek betegségeket? Jelentkezz az új pécsi „DrMami” tanfolyamra!

Hasznosnak találtad a Doktor Mami tanfolyamot márciusban, vagy lemaradtál róla? Kérésetekre folytatjuk!

Márciusban rendeztük meg az első workshopot, ahol a pécsi Dr. Németh Zsuzsanna, homeopátiában jártas gyermekorvos tartott előadást a természetes gyógymódok iránt érdeklődő szülők és szakemberek számára. Ez nem csupán egy előadás volt, hanem egy interaktív délután, ahol a szülők bátran tehettek fel konkrét kérdéseket, hogy hogyan támogathatnák a hagyományos orvoslás mellett homeopátiás készítményekkel gyermekeik gyógyulását.
 

Márciusi résztvevőink mondták: 

"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, sok informació került a helyére, és  gondolni fogok a homeopatiára mint első megoldásra otthon. Különösen az Arnica montana tetszett, egyszerű, logikus a használata, és sokszor lehet rá szükség." - Eszter

"Ami miatt számomra meggyőző volt, hogy folyamatosan kiemelték, hogy nem a hagyományos orvoslás helyett van, hanem sok esetben mellette kiegészítésként. Innentől pedig majd a saját tapasztalat fog tudni meggyőzni, amihez már be is szereztem a szükséges "bogyókat" a házi patikámhoz." - Enikő

"Még nincs gyermekem, csak allergiám, amire itt nagyon hasznos tippet kaptam, hogy kiegészítésként, később akár önállóan mivel tudom kiváltani a gyógyszereket. Mindenképpen meg fogom próbálni, és azt is látom, hogy amikor majd gyermekem születik akkor a házi gyermekorvost is tudatosan kell választanom, hogy hatékonyan tudjon együtt működni a két orvoslás." - Emese
 


Most ezt szeretnénk folytatni, hiszen sokan lemaradtatok, vagy még több tudást szeretnétek megkapni. Sok kérdést tettetek fel akkor az immunerősítésről, az őszi, téli megbetegedésekről, ezekre adja meg a doktornő a válaszokat október 19-én, és részletesebben beszél a szezon problémáiról, az immunerősítésről, lázról és a felső légúti betegségekről.

A mostani tanfolyam témája: tanuljuk meg minél hatékonyabban és egyszerűbben alkalmazni a kiegészítő gyógymódokat, főleg abban az esetben, ha vírusfertőzés esetén az orvos 3-4 nap várakozást javasol!

A programon a részvétel korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött, természetesen most is ingyenesen vehettek részt rajta, semmi másra nem lesz szükségetek, csak papírra és tollra, hogy tudjatok jegyzetelni a konkrét kérdéseitek alapján. Érdemes előre összeírni, hogy mi az, amit szeretnétek a helyszínen a doktornőtől megkérdezni.

Időpont: 2019. október 19. 10:00-13:00
Helyszín: Tudásközpont,  Pécs

Fontosnak tartod, hogy gyermeked csak akkor szedjen antibiotikumot, szteroidot, egyéb gyógyszereket, ha az feltétlenül szükséges? Bízol az anyai ösztöneidben és szeretnéd magabiztosan kezelni a kisebb felmerülő betegségeket?

Legyél Te is magabiztos Doktor Mami! A jelentkezéshez kattints ide:


 

Gyere, és tölts velünk egy hasznos délelőttöt Pécsett a Tudásközpontban, 2019. október 19-én!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére