Jelenlegi hely

Az év legnagyobb oktatási kiállítása – 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Online

Közel 100 kiállító és 50 000 látogató. Hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések, duális képzések és a legújabb oktatási fejlesztések egy helyen! Idén rendhagyó módon online formában, 3 napon keresztül várja a látogatókat az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

Az év legnagyobb oktatási kiállítása

A 2021-es évben a Szakkiállítás online kerül megrendezésre. 2020-ban a rendezvényen közel 200 kiállító és 50 hazai felsőoktatási intézmény hallgatói-, oktatói vettek részt és adták át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és a tanulmányokat követő jövőképről is.     

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni vágyók januárban biztonságosan, az online térben, mégis személyesen informálódhatnak egyetemi szakokról és az oda kapcsolódó közéletről, a bekerülés feltételeiről, vagy éppen a vizsgaidőszak sajátosságairól, valamint képzésekről, gyakornoki programokról, nyelvtanulási vagy Erasmus lehetőségekről.

Adott diák konkrétan beléphet azoknak az egyetemeknek a „szobáiba”, amelyek számára vonzóak lehetnek, és ott személyesen kérdezheti az illetékeseket, de előadásokra is „beülhet”, hogy például aktuális felvételi információkról, pontszerzési lehetőségekről, vagy az e-felvételi rendszer használatáról tájékozódjon.

Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállításán tavaly 200 szervezet állt majdnem 55.000 látogató rendelkezésére. A szervezők a kivitelezésre egy olyan, böngészőből futtatható, reszponzív, ráadásul többnyelvű programot hoztak létre, amely képes egyszerre több száz stand és több ezer látogató kiszolgálására.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Minden résztvevő középiskolás diák igazolást kap az iskolai hiányzásról a helyszínen.

Időpont: 2021. január 21-23. (csütörtök/péntek/szombat)
EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás ONLINE

- Budapestimami -

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére