Jelenlegi hely

Élményfoglalkozások a Gyerekeknek...a Gyerekekért!

A Menta Élményfoglalkoztató újra várja a mozgásra, jókedvre, zenére és játékos tanulásra vágyó gyerekeket április 12-től.

A Menta februári indulását követően hétről hétre egyre népszerűbbek lettek azok a módszerek és tematika, amelyekkel Pécsett korábban még nem találkozhattak a gyerekek, szülők. Az élményfogalkozásokon elismert és kiemelt módszereket alkalmazunk a gyerekek gondolkodásának fejlesztésére.

A két fő irányvonalunk a TKP-Tanulás Könnyítő Program (innovatív oktatási program, mely a tanulás öröméről szól), amely elsőkét elérhető Pécsett és a cirkuszpedagógia és a zsonglőrködés világából a Három Labdás Kaszkád Gondolkodásfejlesztő módszer (mozgást- és gondolkodást szinergikusan fejlesztő foglalkozás).

Az elmúlt hetekben sem álltunk meg teljesen. Azon szervezkedtünk, hogy áprilistól újra izgalmassá tegyük a hétköznap délutánokat és még többet tudjunk segíteni a gyerekeknek, hogy mozogjanak, táncoljanak, játszanak, tapasztaljanak, mindezt jókedvűen. Új eszközeink is érkeztek idő közben, hogy még teljessebbé varázsoljuk az élményt és játékossá a tanulást.

Akciókkal, kedvezményes árakkal készültünk az újra nyitásra, hogy ezzel is elérhetőbbé tegyük ebben a helyzetben, a gyermekek számára a foglalkozásainkat, hogy ezzel is segítsük őket, segítsünk Titeket.

Dobjuk fel a hangulatot egy fergeteges MókaKuckóval!

Már az első szabad hétvégén, 04.10-én és 11-én, 10-12 óra között várjuk a gyerekeket a MókaKuckóban.

Ráadásul most egy újranyitási ajánlattal várunk Titeket. A két óra foglalkoztatás, most csak 3500Ft!
Hozzátok el a gyerekeket egy kis játékra, kézműveskedésre, nektek pedig legyen egy kis „éndidőtök”! Ha szombaton és vasárnap is eljönnétek, akkor összesen 6000 forintért tudtok részt venni!

Gyertek, várlak Titeket. A foglalkozások min. 4 fővel indulnak és max. 10 fő vehet részt, ezért kérlek, jelentkezz be előre, legkésőbb péntekig.
Szovánné Molnár Csilla (+36 20 322 9903)

Élményfoglalkozások áprilisban

Április 12-től órarendi foglalkozásaink is újra indulnak. Az órarendet itt tudod megtekinteni: https://www.mentami.hu/orarend/

Most még fontosabb, hogy a gyerekek feltöltődjenek, levezessék a feszültségeket és játékosan, de pótolják az esetleges lemaradásokat. Jól érzik magukat és közben folyamatosan fejlődnek! Foglalkozásainkat nagyon szeretik a gyerekek! Gyertek, próbáljátok ki Ti is!

Az első próbaalkalom, ingyenes! Továbbá, ha beiratkoztok, akkor minden óra árából 500 forint kedvezményt kaptok!

A Menta Élményfoglalkozásokon kis létszámú (max. 6 fő), korcsoportonként kialakított foglalkozásokon, kényelmes környezetben, minőségi idővel és eszközökkel, kreatív tevékenységekkel várjuk ovi kiscsoporttól a 2. osztályig a gyerekeket.

Várunk szeretettel foglalkozásainkon.

Ebben a különleges élethelyzetben még fontosabb a gyermekek számára az önfeledt játék,  mozgás, hogy levezessék a feszültséget, pozitív, örömteli élményekkel találkozzanak és mindeközben észrevétlenül fejlődjenek.

Mi minden szükséges óvintézkedést megteszünk, és kiemelten figyelünk a megelőzésre annak érdekében, hogy a gyermekek zavartalanul tudjanak részt venni a foglalkozásokon.
Rendszeres fertőtlenítéssel, odafigyelve a higiéniás szabályokra és ajánlásokra is.

Az iskolák-óvodák még zárva, de a Menta már vár!

Segíteni szeretnénk az iskolába történő visszarázódást és a szülők felkészülését is az újranyitásra, ezért április 12-16. között minden nap 13-15 óra között szeretettel várunk minden gyermeket egy kis játékra-élményfoglalkozásra.

Csoportjaink továbbra is max. 10 fővel indulnak, ezért mindenképp jelentkezzetek be előre, legkésőbb a megelőző napon.
Felkészítő foglalkozásainkon kedvezményes ajánlattal – 1 alkalom 3000ft , ha minden nap jössz, akkor 2000ft/alkalom. (5 nap=10.000) – tudtok részt venni.
Hétfő-szerda-péntek elsős és második osztályosok, kedd-csütörtök óvoda-középső és nagycsoport részére.
Fontosnak tartjuk, hogy a mai világban a gyerekeknek legyen olyan szabadidős tevékenysége, ahol azokon a területeken is fejlesztheti képességeit, amik a digitális világban könnyen feledésbe merülnek.

Szülinap a Mentában!

Kitünő helyszínt biztosítunk 4-8 éves gyermekeknek, hogy barátaikkal megünnepeljék ezt a jeles napot. Hétvégente várunk Titeket egy jó hangulatú, szórakoztató bulira, mely során folyamatosan foglalkoztatjuk a gyerekeket, és kipróbálhatják a Menta Élményfoglalkozásainak az elemeit is, sok-sok más jó móka mellett.

A Menta nyáron is vár!

Hamarosan itt a nyár, a szünidő, a felkészülés az új tanévre, az iskolára.

A Menta nyáron is szeretné szórakoztatni, segíteni a gyerekeket, szülőket. A szünidőre a következő hetekben szervezünk nyári napközis táborokat.

  • JÚNIUS 21 - JÚNIUS 25.
  • JÚNIUS 28 - JÚLIUS 02.
  • JÚLIUS 19 - JÚLIUS 23.
  • JÚLIUS 26 - JÚLIUS 30.

Táborainkban lesznek élményfoglalkozások, Zumba, tánc-zene, kézműveskedés, sok-sok jéték, és minden nap lesz valami meglepetésprogram is! Egész nap! Az étkezések is benne vannak, tízórai, ebéd, uzsonna.

Augusztus utolsó heteiben már szeretnénk segíteni a gyerekek felkészülését az iskolára, SULIBULI TÁBORUNKKAL.

AUGUSZTUS 16 - AUGUSZTUS 19-20. (Egyéni kérés szerint, ha elutaznátok)

Várjuk az iskolába készülőket, hogy rengeteg játékkal, élménnyel, sulis alapozással, mozgással, játékos feladatokkal együtt készülődjünk az iskolára!

Augusztus utolsó hetében, pedig egy Akciós nyárzáró, suli-oviváró héttel készülünk, amikor délutánonként lesznek 2 órás (külön suli-ovi) foglalkozásaink, ahol játékosan már gyakorlunk, ismétlünk, felkészülünk a sulikezdésre.

Jöhetsz csak egyre is, de ha minden nap jöttök, az a legjobb!
1 alkalom 3000ft, ha minden nap jössz, akkor 2000ft. (5 nap=10.000)
Előfoglalási akció 10%, ha jelzed részvételi szándékodat 04.30-ig.

Remélem hamarosan találkozunk a Mentában!
Ne maradjatok le híreinkről, programjainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre a www.mentami.hu oldalon, a Menta Hírekre, és kedveld FB oldalunkat is.

Miért a MENTA?

✔mert, friss, új és komplex szolgáltatásokat nyújt,
✔mert, minőségi kiscsoportos foglalkozásokkal várja a gyerekeket,
✔mert különleges és színes módszereket alkalmazunk,
✔mert, változatos, izgalmas, érdekes eszközökkel találkozhatnak a gyerekek,
✔mert, a sok mozgással, játékkal az élmény és a sikerélmény a célunk,
✔mert hétvégén is várjuk a gyerekeket a MókaKuckóban,
✔mert Szülinapokat is szervezünk, hogy a legkisebbek is bulizhassanak,
✔mert kellemes környezetben a szülők is megpihenhetnek,
✔ mert jól érezheti magát Gyermek, Szülő egyaránt!

Élmény, Játék, Tanulás és sok-sok móka, mozgás, érdekes feladatok, fesztelen, a teljesítési kényszertől mentes hangulat. Önfeledt játékok, tevékenységek, sok-sok mozgás.
A foglalkozásokon a gyerekek játszva tanulhatnak, okosodhatnak, mindezt az életkori sajátosságoknak megfelelő optimális kihívásokkal és folyamatos sikerélménnyel.

Foglalkozásaink csak előzetes bejelentkezéssel/ beiratkozással elérhetőek, tekintettel a kis létszámú (max. 6 fő) csoportokra, hogy megőrizzük a minőségi idő biztosítását mindenki számára. Szeretném, ha a Menta egy kis családias közösségi térré válna. Egy új, friss, kedves, pozitív színfolttá.

Várunk szeretettel!

A Menta… Mozgás, Jókedv, Zene, Játékos Tanulás!

Menta Gyermek Élményfoglalkoztató
Szovánné Molnár Csilla
0620/3229903
menta@mentami.hu
www.mentami.hu
7623 Pécs, Madách Imre utca 24.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!
Ugrás az oldal tetejére