Jelenlegi hely

Vélemények a Baranya megyei bölcsődékről

A Pécsimami 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében 198 szülő osztotta meg gyermeke bölcsődéjével kapcsolatos tapasztalatait. A 2015/16. évi véleményeket az egyes bölcsődéknél találod.

RÓLUNK MONDTÁK:

 

Cseperedő bölcsőde A gondozónők szívvel-lélekkel foglalkoznak a gyerekekkel.
Cseperedő bölcsőde A gondozónőkkel nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve, nagyon kedvesek, aranyosak. Tetszik a sok és sokféle, nem agyonnyűtt játék, a nagy, árnyékos udvar és a sok program, amit kitalálnak. A konyhával is elégedettek vagyunk. Csak ajánlani tudom!

Korábban süni, most már nyuszi csoport :)
Cseperedő bölcsőde nagyon kedvesek a gondozónők, a beszoktatás során (is)nagyon nyitottak, empatikusak voltak, saját konyhája van a bölcsinek, kedves, jól felszerelt csoportszobák, rendezett udvar. Sokat mondókáznak, kreatívkodnak.
Cseperedő bölcsőde kedves, a gyermekre nagyon nyitott, odafigyelő gondozónők, rendezett udvar, jól felszerelt, barátságos hangulatú csoportszobák, változatos foglalkozások, saját konyha.
Cseperedő bölcsőde A nevelőnők maximális odaadással, szeretettel gondoskodnak a gyerekekről. Türelmük határtalan, rendkívül nagy a szakértelmük. Nyugodt szívvel hagyom a gyerekeimet a bölcsibe, mert tudom, hogy jó kezekben vannak. Kincses Boldizsár és Kincses Barnabás, Cseperedő bölcsi, Mókus csoport
Cseperedő bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Megfelelő étkeztetés biztosított.
Cseperedő bölcsőde Mert 2 nagyon kedves gondozónőnk van.Szeretik,figyelnek a gyerekekre.Nagy az udvar.
Cseperedő bölcsőde Kedvesek a gondozók és a kislány is szeret oda járni.
Cseperedő bölcsőde Aranyosak a dadák,és rendezett a környezet.
Cseperedő bölcsőde A gondozónők végtelenül kedvesek, aranyosak, szívesen hagyjuk ott a gyerekeket, és ők is nagyon szívesen járnak bölcsibe. Sok és sokféle játék található a szobákban és az udvaron is. Változatosan étkeznek, mindenféle zöldséget, gyümölcsöt kapnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Katica csoport
Cseperedő bölcsőde Meleg, szeretetteljes környezet. Kedves, gyerekekkel foglalkozó gondozónők. Kiváló étkezés. 
Cseperedő bölcsőde Mindenben segítik a gyerekeket, nagyon kedvesen, szeretettel bánnak velük. Nagyon sok és sokféle szép játékkal játszhatnak. Zenét hallgatnak , mondókáznak, és sok kreatív tevékenységet ( ragasztás, virágültetés stb.)végeznek. 
Cseperedő bölcsőde Egerszegimami TESZT kitöltés!
Cseperedő bölcsőde Az egész személyzet nagy szeretettel bánik a gyermekekkel. Sokféle játék van, tiszta rendezett az udvar. Sok kreatív tevékenységet végeznek. Helyben főznek.
Cseperedő bölcsőde A gondozónők leliismeretesen foglalkoznak a gyerekekkel és sok szeretettel veszik körül őket.
Cseperedő bölcsőde Odafigyelnek a gyerekekre, változatos programokat szerveznek nekik, koruknak megfelelően foglalkoztatják őket. Otthon néha mi is meglepődünk milyen sok mindent tanultak a bölcsődében a gyerekek.
Cseperedő bölcsőde nagyon kedves gondozónők, odafigyelnek és foglalkoznak a gyerkőcökkel, fontos számukra a fejlődés, fejlesztés. Köszönhető többek között a bölcsöde vezetésének is, ill. mindenki nagyon kedves, családias hangulat és jól érzi magát itt a gyermekem.
Csodabölcsőde Gyermekszerető, barátságos légkör, szép nagy udvar.<br />
Csodabölcsőde Nagyon megtetteszett,otthonos-barátságos,közel is és jól megközelíthető számunkra.Beleszerettünk.<br />
Csodabölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. A kislányom szeret ide járni (Manna, kipp-kopp csoport), amit abból látok, hogy reggel gond nélkül, örömmel megy be a csoportszobába. Otthon pedig a nevén emlegeti a gondozónőit.
Csodabölcsőde Még csak a beszoktatás végén járunk, de nagyon odafigyelnek a gondozók a lánykánkra. 
Csodabölcsőde kedvesek a gondozónők, jól felszereltek a csoportszobák
Csodabölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők, tapasztaltak, segítőkészek. A gyermekem hamar megkedvelte őket és néha már csak azért is elmegyünka bölcsibe, mert vár minket a Zsuzsi és a Niki:)
Csodabölcsőde Kedves, felkészült gondozónők. Változatos programok. Jól felszerelt csoportszobák.
Csodabölcsőde Kedves, figyelmes, segítőkész gondozónők!
Csodabölcsőde Tündéri kedvesek, türelmesek a gondozónők, emellett  kiváló szakemberek. Nyugodt szívvel bízom rájuk a gyermekemet. A csoportszoba szépen berendezett, sokféle játékból lehet választani,de a szellemi munka sem marad el, sokat énekelnek a gyerekeknek.
Csodabölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők a gyerekekkel, a kislányom szeret járni.A bölcsinek köszönhetően sokat önállósodott.Rendezettek a csoportszobák és nagy a tisztaság.

Könnyen megközelíthető és van parkolási lehetőség is.
Csodabölcsőde gondozónők kedvessége segítőkészsége,
Csodabölcsőde Maximálisan megbízok a gondozónőkben. Eztún is köszönöm Nekik
Csodabölcsőde A kisfiam elfogadta, szereti a gondozónőket, nevetgélve megy reggelente. 
Csodabölcsőde Kedvesek a gondozónők.Sokban segítik a gyermekem fejlődését.sok sok szeretetet kap a kisfiam.Valamint a gondozónők még a szülőkkel is foglalkoznak.Segítenek,hogy hogyan lehetne minél jobban fejleszteni a gyerekek képességeit.
Csodabölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők.
Csodabölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoportszobák.
Csodabölcsőde Kedvesek a gondozónők, tiszták és szépek a csoportszobák. A gondozónők sok figyelmet fordítanak a dekorációkra. Rendezett az udvar. A kislányunk imád bölcsibe járni! ANK Csodabölcsőde - Micimackó csoport
Csodabölcsőde Kellemes a környezet, saját konyhán főznek, nagy odafigyeléssel és odaadással gondoskodnak a gyerekekről.
Csodabölcsőde Gondozónők kedvesek,segítőkészek. Megfelelő környezetben, megfelelő odafigyeléssel nevelik és gondoskodnak a gyerekekről. 
Csodabölcsőde Még a beszoktatás közepén járunk, de kisfiam nagyon szeret járni, ami leginkább a kedves, türelmes gondozónőknek köszönhető. Jól felszereltek a csoportszobák, nagy a tisztaság.
Csodabölcsőde Még csak a beszoktatás közepén járunk, de kisfiam minden reggel örömmel megy bölcsibe, ami főként a kedves és türelmes gondozónőknek köszönhető.

Tiszták és szépek a csoportszobák.
Csodabölcsőde kedvesek a gondozónők, sokfélét játszanak nap mint nap (festés, ragasztás, gyurmázás) stb.
Fészek Gyermekotthon és Bölcsőde A bölcsőde szakmai vezetője volt a fő indok a választásnál. Az ő személye számomra biztosíték, hogy a kislányom nagyon jó helyen van. Ezen kívül kis létszámú a bölcsőde. Összesen 3 csoport van, csoportonként 10 gyerekkel, akikre 2 gondozónő figyel. Sokat vannak az udvaron, kertészkednek, sok kreatív foglalkozást tartanak. Remek a légkör a bölcsődében, amit a kislányomon már az első látogatásunkkor észre vettem. 
Fészek Gyermekotthon és Bölcsőde Szeretetteljes, nevelő környezetbe került gyermekünk. Rengeteget zenélnek, énekelnek, fejlesztő tornára van lehetőség. A gondozónőkön kívül a bölcsőde egész személyzete nagyon kedves.
Fészek Gyermekotthon és Bölcsőde Mert nagyon kedvesek és szeretettel veszik körbe a gyerekeket a gondozónők/gyermeknevelők. Speciális fejlesztés (gyógyúszást) itt helyben a Bölcsin belül meg tudják oldani. Lakóhelyünkhöz közel van. 
Fészek Gyermekotthon és Bölcsőde Családias hely, tele nagyon kedves emberekkel. Nem mellesleg szép és rendezett környezet és ami a kezdetben nagyon fontos volt: nem várta el a bölcsi, hogy alkalmazkodjon a 7-8 hónapos babám a napirendjükhöz, menühöz, stb., hanem mindent megtettek és megtesznek ma is, hogy hasonlóan teljen egy bölcsis nap egy itthonihoz.
Fészek Gyermekotthon és Bölcsőde Empatikus, a gyerekekre 110%ban odafigyelő nevelőket ismerhettünk meg csoportunkban. Sokat vannak a levegőn, kertészkednek, terményeket gyűjtenek, a csoportszoba a legklasszabb, amit eddig láttam, tágas, tele játékkal, sok foglalkozást tartanak a gyerekeknek. A gyerekek igényeit teljes mértékben szem előtt tartják! Bármilyen kéréssel/kérdéssel bizalommal fordulhatunk a nevelőkhöz, és más csoportok nevelőivel is jó a gyerekek és szülők kapcsolata. A kis létszámú csoportok miatt nagyon családias az egész intézmény. A bölcsőde/gyermekotthon minden dolgozója nagyon kedves! Nagyon finoman főznek! Nekünk már második gyermekünk jár ebbe a csoportba. Kristóf és Barnabás, Katica csoport
Hétszínvirág bölcsőde Kedves, segítőkész gondozók. Lakóhelyünkhöz közel esik. Jó véleményeket hallottunk róla ismerősöktől.
Hétszínvirág bölcsőde Segítőkész, empatikus dolgozók.
Kicsi Kék bölcsőde szeretjük a gondozókat, és a gyerekünk is jól érzi magát
Kicsi Kék bölcsőde A gondozónők nagyon kedvesek, de határozottak és látszik,hogy van már rutinjuk a picikék terelgetésében. Jó pont az is,hogy helyben főznek.
Kicsi Kék bölcsőde Nagyon kedvesek és aranyosak a gondozónők, gyermekcentrikus, speciális szolgáltatásokat nyújt gyermekeimnek, családias a légkör.
Kicsi Kék bölcsőde A gondozónők kedvesek, jó nevelők, szakmai tudásuk magas színvonalú. Az udvar tágas és rendezett. Csoportszobák is évszaknak megfelelően díszítettek, tágasak, korcsoportnak megfelelően berendezett. Szülőkkel való együttműködés természetes, mindennapi. A szervezett rendezvények szülők számára is látogathatóak (farsang, gyermeknap, Karácsonyi ünnepség...)
Kicsi Kék bölcsőde Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek a gondozónők. A gyerekek is nagyon szeretnek járni. Sok fejlesztő játék van, tényleg odafigyelnek a gyerekekre. Gyógypedagógus is foglalkozik a gyerekek korai fejlesztésével és sószoba is van a tüdőbeteg gyermekemnek.
Kicsi Kék bölcsőde Mert nagyon jó gondozónők vannak és nyugodt szívvel hagyjuk ott a gyermekünket!
Kicsi Kék bölcsőde nagy szeretettel viselkednek a gyerekekkel, kellemes hangulatú.
Kicsi Kék bölcsőde Csak jó dolgot hallottunk róla, és a nyílt napon is csak pozitív hatások értek minket. A kislányom rögtön otthonosan érezte magát, és a dadusokkal megtalálta első pillanatban a kapcsolatot. :) A csoportszobák jók, tele játékkal, az udvar rendezett! A dadák nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek fejlesztésére. Az ebédet helyben készítik!!!
Kicsi Kék bölcsőde Kedvesek, aranyosak a gondozónők, sok játékot, mondókát tanítanak a gyerkőcnek. Szép, nagy udvar van sok játékkal.
Kicsi Kék bölcsőde A bölcsődének tágas, fás, arnyas udvara van, folyamatosan fejlesztik, szépítik. A gondozónők kedvesek, nagyon hozzáértőek, az egész bölcsi olyan, mint egy nagy család. Kislányom a beíratkozásnál otthon érezte magát, azóta a gondozónőkkel, de különösen az ő gondozónőjével nagyon szoros kapcsolata alakult ki, nagyon szeret odajárni és azóta nagy fejlődéseket látok kislányomon!
Kiskuckó Bölcsőde A gondozónők nagyon kedvesek, kreatívak.
Kiskuckó Bölcsőde Nagyobb testvér is ebbe a bölcsibe járt és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ugyanazokhoz a gondozó nénihez került a kicsi is. Nagyon kedvesek, aranyosak a gondozó nénik. A bölcsöde vezetésével is maximálisan elégedett vagyok. A csoportszoba tágas, rengeteg játékkal. Sokféle kreatív programot tartanak a kicsiknek. Figyelmet fordítanak a különböző ünnepekre (szülinap, karácsony, húsvét). 
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon kedves Éva néni és Erika néni miatt. Bármit meg lehet beszélni velük és ők is aktívan segítenek megérteni gyermekem napját, viselkedését. Folyamatosan tájékoztatnak és rengeteg remek programot, játékot szerveznek a kicsiknek, ugyanakkor ha nehéz napja van megsimogatják, ölbe veszik a kislányomat. Kislányom szeretete irántuk mutatja, hogy milyen jól bánnak vele és ez mindennél fontosabb egy anyának. A többi dolgozó is mindig kedves és segítőkész.(Pl:gyermekcipőnyom eltávolítás kosztümről tárgyalás előtt:)
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Korábban már a nagyobbik lányom is ebbe a bölcsődébe járt,és már akkor nagyon megtetszett,mert kedves,aranyos és figyelmes gondozónők veszik körül most a kisebbik lányomat is és tudom jó kezekben van.Nagyon sok új dolgokat tanulnak és fejlesztik gyermekeinket ahogy csak tudják!A kicsi lány láthatóan jól érzi magát ebben a környezetben és ÉN ennek nagyon örülök.Az udvar valamint a szobák megfelelően elvannak látva mindenféle jó játékokkal amik fejlesztik a kicsiket.Imádják a gyerekeket és ők is imádják a nevelőket!Ez a bölcsi a legjobb bölcsi.:)
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Sok az ismerős kisgyerek, aranyosak a gondozónők.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon kedvesek, gondoskodóak a gondozónők. Gyermekem nagyon szeret bölcsibe járni a jókedv, barátságos környezet és gondos odafigyelés miatt.

Kerekes Marci Micimackó csoport
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni,mert a kisfiam minden nap örömmel indul el otthonról nem okoz neki problémát,hogy távol van otthonról,mert jó kapcsolat alakult ki a gondozónőivel és társaival.Szakmailag jól képzett gondozónők veszik körül.A szobák barátságosak és jól felszereltek.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde A gondozónő közel áll a szívünkhöz:-)
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Leginkább a gondozónők személye, a gyerekekhez való hozzáállásuk és szakmai felkészültségük miatt szeretjük a bölcsödét.

Maximálisan biztonságban tudom a gyermekemetVelünk szülőkkel is nagy az összhang.

Tájékoztatást kapunk gyermekünk mindennapjairól, családi délutánokon közelebbről is megismerhetjük a többi szülőt, gyermeket és a gondozónőket.Kicsi lányom jövő év elején betölti a 3. életévét, de még nem visszük oviba. Bölcsödés marad, ameddig csak lehet. :-)

A visszajelzései alapján úgy gondoljuk, a legjobb helyen van.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Kedvesek,közvetlenek a gondozónők,vannak külön választható foglalkozások a gyerekeknek amit nagyon szeretünk,:"tánc,angol tanulás"Nagyon szép az udvar.Szeretünk ficánka csoport!!!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Közvetlen kapcsolat a gondozónőkkel, szépen felújított környezet.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Rendezett az udvar, régóta ismert és megbízható gondozónők!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Képzettek,kedvesek,gyerekszeretők a gondozónők.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Meleg, barátságos légkör veszi körül a gyermekemet, és ez az én napomat is megkönnyíti.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon nagyon kedvesek és odaadóan csinálják a dolgukat a nevelő,és az intézmény összes tagjával meg vagyunk elégedve.A csoport szoba is tökéletes felszereltésgű.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Azért szeretünk a bölcsibe járni,mert nagyon kedvesek ,segítőkészek,odafigyelnek a gyerekekre,programokat szerveznek,oktatják,tanítják a gyerekeket,és szeretetre nevelik, olyan mintha a családjával lennének a picik, nagyon szeretem a KATICA csoportba vinni a kislányomat,és  ő is boldogan készülődik reggel, amikor indulni kell!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Azért szeretünk ide járni mert nagyon aranyosak a gondozónők tapasztaltak, tudnak bánni a gyerekekkel, mindenben segitenek ha bármi problémánk lenne és a fiam nagyon szereti az Erikát és az Évit. Nagyon sokat tanult a bölcsiben a jó foglalkozás hatására.Rengeteg játék van a csoport szobában és az udvar is szép és rendezett.Egyszóval ez egy szuper bölcsi és ha a következő gyermekem is bölcsis lenne akkor őt is ide íratnám :o)) Üdv Lázár és az anyukája.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők,közel van a lakhelyünkhöz,nagy gondot fordítanak a nevelésre,választékos a menü a gyerekeknek,és nagyon tetszik az udvar!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon aranyosak a gondozónők,Közel van,barátságos a környezet,választékos a menü,szép,biztonságos az udvar!:)
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők :-), tetszik a felszereltség, jól érzi magát a gyermekem.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Nagyon hamar beszoktunk a csoportba,barátságosak a gyerekek,közvetlenek a gondozónők,szép és biztonságos az udvar!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde tetszik a környezet, és a gondozónők nagyon kedvesek
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde TETSZIK A KÖRNYEZET,A FELSZERELTSÉG,ÉS A GONDOZÓNŐK KEDVESSÉGE
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Gondozónők kedvessége, szakérteleme miatt, és tetszik a környezet.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Kislányom nagyon otthonosan érzi magát az első perctől kezdve bent.Kedves,segítőkészek a gondozónők,minden nap van az étrendben zöldség,gyümölcs.Hamar leszoktunk a pelusról is,anci és  böbe nagy segítség volt nekünk benne:)Köszönünk mindent!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Az első perctől szeretünk ide járni,minden dolgozó nagyon kedves,közvetlen ,segítőkész.Változatosak a napjaik a gyerekeknek.Csak ajánlani tudom ezt a bölcsit,és persze a ficánka csoportot!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni mert, minden gyerekkel egy formán van foglalkozva,a gondozónők nagyon kedvesek és segítőkészek.rendezett az udvar.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Kellemes a bölcsőde környezete,  most lett felújítva és nem utolsó sorban gondozók és a csoport is meleg légkört biztosítanak!
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde Felújított új bölcsőde és a gondozók kedvesek.
Komlói Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Bölcsőde A bölcsödénk rendezett, tiszta, jól felszerelt. A gondozónők nagyon kedvesek és képzettek. A Katica csoport, a csoportunk viszonylag kis létszámú, így megkaphatjuk a kívánt figyelmet és törődést. Szeretjük a bölcsit. Üdv: Nórika
Mandula Bölcsőde Mert nyitott, barátságos a légkör, kellemes a környezet.
Mandula Bölcsőde Mindenki nagyon kedves, gyerekbarát és gyerek centrikus környezet. Rengeteg játék kívül és belül egyaránt. Szép környezet, ami még szebb lett a nemrég a szülőket bevonva közösen ültetett rengeteg növénytől.

Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mandula Bölcsőde A kisgyermekgondozók rendszeresen tájékoztatnak a gyerekmekünk bölcsiben töltött napjáról, arról, hogy mennyit evett, aludt, hogyan ébred, mit játszott. Úgy gondolom tényleg figyelnek a gyermekünkre, aki nagyon szeret ebbe a bölcsibe járni. A kisfiam és a kisgyerekgondozók között szoros kapcsolat alakult ki, ez megkönnyítette számomra az elválást, a napi távollétet. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a bölcsit.
Mandula Bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők, a bölcsi környezete szép, tiszta,rendezett.

Az udvar és a csoportszobák is jól felszerltek. Igazán szép lett az udvar a közössen ültetett bokrok és virágoktól, amit a gyerekek és szülők és a bölcsi dolgozói együtt csináltak.
Mandula Bölcsőde Mindenért! A kedves, képzett gondozók, a szép környezet, a bölcsis pajtások miatt!
Mandula Bölcsőde Kedvesek a gondozónők, jól felszereltek a csoportszobák!
Mandula Bölcsőde Kedves gondozónők, kellemes környezet, családias légkör.
Mecseknádasdi ÁMK Schloßgarten Óvoda és Bölcsőde Kedvesek a gondozónők és foglalkoznak a gyerekekkel.
Mezőszél bölcsőde Végtelenül kedves gondozónők vigyáznak gyermekeinkre. A gondoskodás minden területen maximális, a kislányunk minden hazajövésnél kérdezi, mikor mehet újra bölcsibe. Mind kint, mind bent sok érdekes játék van, a napi foglalkozásnak része valamiéyen manuális alkotás, meseolvasás, könyvnézegetés a többi játék és mozgás mellett. A gyerekek sok éneket, mondókat tanulnak, nagyon szeretjük a zenebölcsit is. A bölcsőde azon kevés pécsi gyerekintézmények egyike, amelynek saját konyhája van, valóban finom és egészséges ételekkel. Maximálisan támogatják a szobatisztaságra nevelést is Nagyon-nagyon jó döntés volt, hogy ide írattuk kislányunkat, külön szerencse, hogy a nagyobbik gyerekünk óvodájához is közel van a bölcsi,.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Heti rendszerességgel zenebölcsire van lehetőség, amit a kisfiam nagyon szeret. A csoportszobák jól felszereltek, világosak. A gondozónők nagy szeretettel gondoskodnak a gyerekekről A bölcsőde udvara jól felszerelt.
Mezőszél bölcsőde Mi azért szeretünk ebbe a bölcsödébe járni, mert nagyon kedvesek a gondozónők, jól felszereltek a csoportok, rengeteg játék van az udvaron és a szobában is. Hetente egyszer zenebölcsi is működik a bölcsödében, amit a kisfiam is nagyon élvez. A kreatív foglalkozásokat is nagyon szereti és a gyerekek is nagyon aranyosak. Kisfiam hamar barátkozik, így hamar szerzett pajtásokat. Nagyon tetszenek a különféle programok (gyereknap ... stb.), nagyon jó ebbe a bölcsödébe járni.
Mezőszél bölcsőde A gondozónők nagyon kedvesek, segítőkészek és a beszoktatás alatt is nagyon tüneményesek voltak. A játékok az udvaron és a csoportszobában is jó állapotúak és rendezettek. Nagyon sok a foglalkozás, éneklés, ragasztgatás, mondókázás, diavetítés. A különféle programok (pl. gyereknap) alkalmával nagyon sok játékkal, műsorral kötik le a gyerekeket. Heti 1x zenebölcsi is szórakoztatja a gyerekeket. Szerintem a legjobb választás volt ide iratnunk a kisfiunkat.
Mezőszél bölcsőde Kedvesek a gondozónők, kellemes a környezet. Nagy árnyékos udvara van, sokat vannak kint a gyerekek. Virágokat is ültettek. A zenebölcsit nagyon szereti a kisfiúnk. Sok éneket és mondókát tanulnak. Kis létszámú csoportok vannak. Változatosak a játékok.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek, figyelmesek és odaadóak a gondozónők, kellemes légkört alakítanak ki a csoportban. A bölcsőde jól felszerelt, mint a játszószoba, mint az udvar tekintetében. Színes, barátságos, kellemes környezet és tiszta illemhelyek. 
Mezőszél bölcsőde A gondozónők nagyon kedvesek és segítőkészek. A csoportszobák jól felszereltek, az udvaron is rengeteg a játék és árnyékos udvara van. Heti egyszer zenebölcsire van lehetőség, amit a gyerekek nagyon élveznek. A gondozónők nagy figyelmet fordítanak a kreatív foglalkozásokra, sokat ragasztanak, festenek a gyerekek. 
Mezőszél bölcsőde Azért jó ez a bölcsöde, mert szép, nagy udvara van, a kinti játékok biztonságosak. A gondozónők nagyon odafigyelnek a gyerekekre. A bölcsödevezető aranyos, kedves, nagy hangsúlyt fektet a különböző rendezvényekre (pl. gyereknap). A gyerekek élelme bőséges, változatos és egészséges. 
Mezőszél bölcsőde Nagyon aranyosak és gyermek-centrikusak a nevelők. Tele vannak ötletekkel, nagyon kreatívak. A csoportszobák hangulatosak, nagyon jól felszereltek. A gyerekeket is bevonják a szobák dekorálásába, csupa ötletes és kreatív játékot találnak ki számukra, ami nagyban segíti a fejlődésüket. Zenebölcsire is lehetőség nyílik. A szülőkkel való kommunikáció is szuper! Napjainkban nagy szónak mondható, hogy saját konyhával rendelkezik, és nagyon finoman főznek!! Jó idő esetén sokat játszanak a szabadban a gyerkőcök. 
Mezőszél bölcsőde A gyermekem nagyon szeret idejárni, és szinte "kézzel fogható" a gondozók szeretete is a gyerekek iránt.  Szerintem a gyermek a fontos és ennek tükröződnie kell a bölcsi szemléletében, nevelési elvében. 
Mezőszél bölcsőde Azért szeretünk ebbe a  bölcsibe járni, mert végtelenül kedvesek a gondozónők, nagyon türelmesek. Mindenben maximálisan a gyerekek igényeinek, szükségleteinek tesznek eleget. Jól felszereltek a csoportok, árnyékos az udvara. Helyben főzik a kicsiknek az ebédet.
Mezőszél bölcsőde Nagyon Kedvesek a Gondozónők,nagyon nagy örömmel indul reggelente a Kislányom a Bőlcsibe,és nagyon sok szép új élménnyel tér haza!Láthatóan sokkal jobb a kedve és sok új kis Barátja Pajtása van!!!
Mezőszél bölcsőde Mert következetes, szeretetteljes és határozott a nevelési módszerük - nyugodt szívvel bízom az összes ott-dolgozóra a gyermekeimet. Szinte családias a légkör és a gyerekeim szeretnek ide járni - ez a legfontosabb:)

a pillangó csoportba járunk :)
Mezőszél bölcsőde Kislányom még csak a második hete jár a bölcsibe. Már a beszoktatás ideje alatt is nagyon kedvesek voltak a gondozónők és mindent megtettek azért, hogy Lili könnyen beilleszkedjen, és szeressen ide járni. Nagyon tetszik, hogy a gyerekekről hétről-hétre információkat kapunk emailban, mit, hogyan csinálnak a bölcsiben. Ezekről még fotók is készülnek. Nagyon aranyos ötlet. Így mi is nyomon tudjuk követni, mivel foglalatoskodnak babáink ha nincsenek velünk. Nagyon tetszik még a csoportszoba, látszik, hogy a gondozónőknek sok munkájuk van benne, igyekeztek széppé, gyerekbarát környezetté alakítani.A zenebölcsis foglalkozásnak külön örülünk. :)

További jó munkát kívánunk Nektek! Köszönjük a sok türelmet és szeretetet amit gyerekeinknek adtok!

Bank Liliána- Méhecske csoport
Mezőszél bölcsőde Elsősorban a gondozónők kedvessége, elhivatottsága, kreatívitása miatt választottuk ezt a bölcsődét. Fontos volt, hogy a gyermeknek legyen lehetősége szabad levegőn játszani. Erre az udvaron lehetőség nyílik. A csoportszobák barátságosak, jól felszereltek, tiszták. A helyben készült ételek finomak és egészségesek.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedves mindenki, szépek a csoportszobák,nagyon jól érzi magát a kislányom, mindig kapunk fényképeket a gyerekekről a hét történéseiről, és egy kedves kis beszámolót is. Nagyon gyerekbarát intézmény, van zenebölcsi, amit a gyerekek nagyon szeretnek. 
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek és türelmesek a gondozónők, a csoportszobák jól felszereltek, sok a játék, az udvar elég nagy és árnyékos. Hetente zenebölcsi van amit a gyermekünk nagyon szeret.
Mezőszél bölcsőde Pozitív beszámolókat hallottunk a bölcsiről. Kedvesek a kisgyermekgondozók,  szép az udvar, tágasak a csoportszobák. Emellett vannak kézműves foglalkozások, zenebölcsi és sokat játszanak a gyerekek az udvaron a szabad levegőn.
Mezőszél bölcsőde Szép és kedvesen bánnak a kisgyerekekkel.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Tényleg szeretik a gyerekeket. Viszonylag jól felszerelt az intézmény. A napi gondozás mellett időt fordítanak játékos foglalkozásokra is: zene, tánc, kreatív.
Mezőszél bölcsőde A bölcsőde jól felszerelt, a gondozónénik nagyon kedvesek, a kislányom jól érzi magát.
Mezőszél bölcsőde A gondozónők kedvesek, igazán jól foglalkoznak a gyerekekkel. Az udvar és a csoportszoba is jól felszerelt, zenés foglalkozás is van, az ételeket helyben készítik.
Mezőszél bölcsőde A gondozónők kedvesek, a gyermek szereti őket. Sok a kreatív játék.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek, segítőkészek a gondozónők. A törődésük és figyelmük által mindig biztonságban tudhatjuk a gyermekünket. Szakmai felkészültségüknek köszönhetően a beszoktatás egyszerűen ment, minden kérdésünkre szívesen adtak/adnak választ még ma is. Köszönettel tartozunk Nekik, hogy a gyermekünk nap mint nap boldogan, vidáman megy a Bölcsibe. ( Fűzy Hanna / Szitakötő csoport )
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek a gondózónők és a kislányom nagyon jól érzi magát az intézményben.
Mezőszél bölcsőde Kedvesek a gondozónők, figyelmesek. A kislány nagyon szereti a társait és a gondozónőket is, jó hatással van rá a bölcsőde!
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Rendezett az udvar. Jól felszereltek a csoporszobák
Mezőszél bölcsőde Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni,mert nagyon kedvesek a kisgyermeknevelők,maximális odaadással, nagyon sokat foglalkoznak a gyerekekkel,kislányunk nagyon sokat fejlődött amióta idejár.A csoportszobák nagyon jól felszereltek,nagyon szép nagy az udvar. Kislányunk minden nap jókedvűen jön haza,imádja a zenebölcsis foglalkozásokat.Nagyon fontos szempont az is,hogy saját konyhájukban helyben főznek.
Mezőszél bölcsőde Kedvesek, mosolygósak a gondozónők, szépek a csoportszobák, jók a játékok, zöld az udvar, a hamika jó, a gyerkőcnek tetszik.
Mezőszél bölcsőde A gondozóknak, nevelőknek köszönhetően a gyermek, boldogan és nyugodtan jár Bölcsődébe. 
Mezőszél bölcsőde Kisfiam azért szeret ebbe a bölcsibe járni, mert sok időt tölthet a szabadban; még csak két éves, de van már barátja; vannak kreatív foglalkozások és hetente zenebölcsi, kötődik a gondozónőhöz, és mindig van repeta. Én ezen felül azért is szeretem ezt a bölcsit, mert gondozónők odafigyelnek a gyermekem fejlődési igényeire,és mert nemcsak a gondozónők, hanem a szülők is kedvesek.
Mezőszél bölcsőde Megfelelő a környezet, nagyon kedvesek és hozzáértőek a gondozónők. Az itt dolgozóknak rugalmas a hozzáállásuk, segítőkészek és örömmel végzik a munkájukat.

További pozitívum, hogy jó a bölcsőde konyhája.

Katica csoport
Mezőszél bölcsőde A csoport gondozónői türelemmel, szeretettel fordulnak a gyerekek felé. A beszoktatás ideje alatt nagyon rugalmasak voltak, kislányom nehezen viselte az első jópár hetet, ezalatt kitüntetett figyelmet fordítottak rá, és próbálták megkönnyíteni számára a beilleszkedést. A szobatisztaságra nevelésben segítséget nyújtanak, de nem erőltetik azt. Támogatják a gyerekek önállósági törekvéseit, és tanítják is őket az önálló öltözésre, vetkőzésre, kézmosásra, stb...Amikor lehet, a délelőtt egy részét a tágas udvaron töltik. A csoportszobában kényelmesen elférnek, sokféle játék közül választhatnak. Külön örülünk a délelőtti készségfejlesztő  foglalkozásoknak, mint a vágás, ragasztás, gyurmázás, formakirakózás, festés, nyomdázás, stb...Nagy kedvenc a zenebölcsi.  
Mezőszél bölcsőde Közel van a munkahelyünkhöz, ide járt a nagyobb testvér, már ismerjük a gondozónőt, viszonylag csendes helyen van, szép a csoportszoba.
Mezőszél bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők, figyelmesek a gyerekekkel.
Mezőszél bölcsőde Látom a gyermekemen a bölcsöde pozitív hatásait. Az elműlt 3 hónap alatt több mint 15 új mondókával gyarapodott a kislányom, folyamatosan tanítják új dolgokra (hogy kell tartani a kanalat, előke nélkül enni és még sorolhatnám). Szinte repül a gondozónők ölébe reggelente, és délután is van, hogy még neki állna inkább játszani a csoport szobában. Nagyon szépen keretbe foglalják a hétköznapjaikat, és nem utolsó sorban mosolygós arcok fogadnak minden nap!!

LEA -Kaica csoport
Mezőszél bölcsőde Eleinte, mint talán minden szülő, fenntartással adtam ki gyermekünket a Család meghitt melegéből, viszont legnagyobb meglepetésemre borzaszóan jól alakult a beszokás, szívesen jár gyermekünk bölcsödébe, a Katicákhoz. Hisz nemcsak egy 'csomag-megőrző', hanem foglalkoznak a gyerekekkel, minden nap van kézműves foglalkozás, kinti játék, zene. A gondozónők figyelnek a gyerekek igényeire, de következetesek. Egyszóval hasonló nevelést kap itt gyerek, mint otthon, persze amennyire ez intézményes keretek között lehet. Szeretünk ide járni. S jó szívvel hagyom ott.
Mezőszél bölcsőde Legfőképp én azért szeretem, hogy a kétéves fiam ebbe a csoportba jár, mert már a beszoktatás másnapján úgy ült be reggel mellém az autóba, hogy közölte velem, hogy  megyünk az Erika nénihez. Három hete tagja a Vince a csoportnak, de már nem egyszer előfordult, hogy ha otthon valami fájdalom érte (elesett, beszorult az ujja a fiókba), előbb mondta az Erika néni, vagy az Erzsi néni nevét, mint az enyémet. Szóval imádja a gondozóit, és amikor megyek érte, mindig közli velem, hogy jó volt a bölcsiben, és minden nap kapok tőle valami műalkotást (pl. fehér lap sok falevéllel), amit aznap készítettek. Én személy szerint azért szeretem a Katica csoportot mert az Erika néni és az Erzsi néni olyan szeretettel beszél a gyerekemről (gyerekemmel), mintha a csoportban ő lenne a legnagyobb kedvence, és biztos vagyok benne, hogy a többi csopitárs anyukája is valami ilyesfélét érez a saját gyerekével kapcsolatban. Az Erika néni és az Erzsi néni ugyanis minden egyes  gyerek esetében elmondja a szülőknek, hogy mi történt a fiukkal (lányukkal aznap), és itt nem csak a vegetatív működésre térnek ki (mennyit evett, kakilt, pisilt), hanem arra is, hogy éppen milyen hangulata volt a gyereknek, melyik gyerekkel volt esetleg bármilyen konfliktusa,stb.Írhatnám persze még azt is, hogy hatalmas árnyékos udvara van a bölcsinek, és napsugaras, sokjátékos, sokkönyves csoportszobák vannak, de szerintem az a legfontosabb, hogy a Vince imádja az ő Erika néniét és Erzsi néniét.
Napsugár Módszertani Bölcsőde A kisgyermeknevelők nagyon képzettek és lelkiismeretesek és nagyon szeretik a gyerekeket és maximálisan oda teszik magukat...én eddig csak pozitívat tudok mondani róluk és az udvar is nagyon rendezett, a csoportszobák jó kialakításúak és viszonylag felszereltek és az étrend is változatos!

Szeretünk Katica csoport:)
Napsugár Módszertani Bölcsőde A nevelők nagyon jól végzik munkájukat, imádják a gyerekeket és a gyerekek is őket. Sokat vannak az udvaron (levegőn), de a csoportban bent is változatos a játék, sokfajta foglalkozás, játékos fejlesztés van. Ebben a bölcsiben mindenki nagyon barátságos, a gyerekeket még a konyhás nénik is név szerint ismerik! Mindezek miatt (és még rengeteg egyéb miatt is, amit nehéz lenne felsorolni) nyugodt szívvel hagyom itt gyermekemet minden nap.
Napsugár Módszertani Bölcsőde A legfontosabb: a gondozónők szakmailag tökéletesen felkészültek, olyan személyiségek, akikre a kislányomat teljesen nyugodt szívvel rábízhatom. A családokkal maximálisan együttműködnek.

Kislányommal a 2. évet kezdtük itt szeptemberben, és a kezdetektől fogva szeret ide járni. Az udvar tágas, jól felszerelt, és a nyári hőségben is megfelelő árnyékot adnak a fák. A csoportszobák is hangulatosak, barátságosak és világosak.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon jó és családias a légkör, a kisfiam imád ide járni. A gondozónők nagyon kedvesek. Jól felszereltek a csoportszobák, rengeteg udvari játék van. 
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert érződött, hogy fontosak a gyerekek.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon gyermekcentrikus, családbarát,  bensőséges gyermeknevelés zajlik. Rengeteg kreatív program, mondóka, ének, torna, melyek a gondozónők szeretetében, odaadásában teljesednek ki, magas szívonalú szakmai tudásra építve. A környezet és felszereltség ideális, folyamatos törekvés a fejlesztésekre, a gyerekek érdekében.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Jó tapasztalataink vannak az idősebb testvér kapcsán a bölcsődével.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Figyelnek az egyedi problémákra, szeretik a gyerekeket, sokat foglalkoznak velük.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert minden nap a gondozónőktől tájékoztatást kapunk a gyerekről: mit-mennyit evett, aludt, játszott. Így érzem, hogy valóban figyelnek a gyermekemre.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon közvetlen volt a viszony gyermekek és gondozók ill. szülők és gondozók között.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Azért,mert a gondozónők lelkiismeretesen és önfeláldozóan nevelika gyerekeket a helyes viselkedésre,magatartásra. Rendezett, biztonságos, tiszta az udvar. Az igazgatónő mindig megfelelő módon tájékoztatja a szülőket.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Gyermekközpontú, sajátos igényekre maximálisan odafigyelő, tapasztalt, magasan képzett kisgyermeknevelők segítik a gyermekek fejlődését. Az intézményben nem gyermekmegőrzés, hanem a gyerek fejlődését támogató nevelő-gondozó munka folyik. Sok a "különleges" kezdeményezés és program a gyerekeknek, családoknak. Közvetlen, családias, szeretetteljes légkör.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert a beiratkozás óta eltelt egy évben igazi kötődés alakult ki kislányunk és kisgyermeknevelője között, szívesen megy reggel bölcsibe, és sok barátot szerzett. 
Napsugár Módszertani Bölcsőde Kisfiam nagyon szeret a bölcsibe járni, kedveli a gondozónőjét és a pajtásait,családias a légkör, figyelnek a speciális igényeinkre, lehetőség van arra, hogy fejlesztőpedagógus foglalkozzon a kicsivel és kérésünkre - orvosi szakvéleménnyel - megoldották kisfiam speciális étkezését is.

Köszönjük a figyelmes gondoskodást.(Őzike csoport)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon kedves, jól felkészült munkatársak gondozzák a gyermekeket, jó hangulat, barátságos környezet várja a kicsiket.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Jó szívvel ajánlották nem csak anyukák, de szakmabeliek is. Szeretjük a nagy árnyat adó fákat illetve a sok  karbantartott játékot az udvaron. A csoportszobák  igényesen, barátságosan vannak kialakítva.  A gondozónők pedig szív- lélek emberek. Úgy vihetem haza a gyermekemet onnét. hogy tudom miminden történt vele. Elmondják az eseményeket a tapasztalataikat, megfigyelésüket. 100 % ott vannak a gyermekem mellett. Én ezt érzem. 
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert itt minden jó. :)
Napsugár Módszertani Bölcsőde merta a gyerek jól érzi magát
Napsugár Módszertani Bölcsőde Második évet kezdtük meg a bölcsiben, nagyon szereti kisfiam a gondozónőket és a pajtásait, örömmel megy minden reggel, sokat foglalkoznak velük, figyelnek az egyéni igényekre.

(Őzike csoport)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Bölcsőde választásnál elsődleges szempont volt a kisgyermeknevelők gyerekekhez való hozzáállása. Nem csalódtunk! :) Valóban a gyermek/igényei állnak a középpontban.

A kislányom és nevelői között igazán bensőséges kapcsolat alakult ki, ami számomra is megkönnyítette az elválást, napi távollétet.

A csoportszobák mind-mind a nevelők kreativitását, ügyességét tükrözik. Jó érzéssel hagyom itt a gyermekemet nap,mint nap.
Napsugár Módszertani Bölcsőde FIGYELEM!-SZERETET!-jellemzi a bölcsit!:)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert a csoport gondozónői nagyon jók, szeretettel és figyelemmel bánnak a gyerekekkel. Ha belépünk a bölcsibe, mindenki mosolyos és kedvesen beszél a gyerekekkel. A csoportszobák nagyon otthonosak, folyamatosan szépítgetik azokat, kreatív ötletekkel. 
Napsugár Módszertani Bölcsőde Itt vannak a világ legaranyosabb kisgyermeknevelői. A kisfiúnk örömmel szalad reggelente a csoportszobába, ahol látom és érzem, hogy várták őt. Nyugodtak lehetünk a nap folyamán, hogy a kisfiúnk a legjobb és legszakszerűbb ellátásban részesül. A kisfiam inden nap tanul valami újat. Olyan jó látni, amikor délután belesünk a csoportba, hogy ezek az alig 2 éves apróságok pici cintányérokkal, rumbatökökkel zenélnek, mondókáznak. :) Minden nap kapunk egy rövidke beszámolót arról, hogy mi történt aznap, hogy telt a kisfiúnk napja. Minden délután tele élménnyel megyünk haza. :)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Már a nagyobbik testvér is ide járt, már akkor nagyon meg voltunk elégedve a bölcsődével. A gondozónők most is nagyon jól képzettek, gondoskodnak a kisgyermekről, babusgatják, ha épp azt igényli. A csoportszobák barátságosak, világosak, az udvar jól karbantartott, sokféle kinti és benti játék megtalálható. A kisfiam örömmel megy a bölcsibe. :)
Napsugár Módszertani Bölcsőde ...mert a legjobb bölcsöde :)

Kedves, lelkiismeretes, kisgyermeknevelő csapat foglalkozik, s vigyáz a gyermekeinkre! Barátságos a környezet, nagyon helyesek a csoportszobák, nagy zöld udvara van, melyen sok fa játék. Saját konyhásnénik, helyben, változatosan, s finomakat főznek!

Szóval csupa ++++

Köszönjük! :)
Napsugár Módszertani Bölcsőde ...mert a legjobb bölcsöde :)

Kedves, lelkiismeretes, kisgyermeknevelő csapat foglalkozik, s vigyáz a gyermekeinkre! Barátságos a környezet, nagyon helyesek a csoportszobák, nagy zöld udvara van, melyen sok fa játék. Saját konyhásnénik, helyben, változatosan, s finomakat főznek!

Szóval csupa ++++

Köszönjük! :)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Kedvesek a gondozónők,felfigyeltek gyermekem mozgásbeli visszamaradására.Gyógypedagógus foglalkozik bölcsin belül a gyermekemmel.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Azért szeretünk ebbe a bölcsibe járni, mert tudom, hogy  a gyermekem szeretetteljes légkörben tölti a napot, amíg én dolgozom. A gondozónőkkel nagyon jó mindkettőnk kapcsolata, minden felmerülő problémát meg tudunk beszélni. Ezen túl rendezettek a csoportszobák és a fiam az udvaron is nagyon jókat tud játszani. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a bölcsi és a szülők között jól működik a kommunikáció. A kis csoportlétszám miatt pedig minden gyerekre tudnak a gondozónők figyelni.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Gyermekem fejlődése szinte napról napra látható, minden reggel örömmel várja, hogy kisgyermeknevelőivel, csoporttársaival lehessen.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Száz százalékosan gyermek központuak és mindent megtesznek  a gyerekekért! Nevelőnők türelmesek és segítőkészek. Nekik a kisgyerek az első sokat foglalkoznak velük és hogy szépen fejlődjenek.Mindig mosolyognak látszik rajtuk, hogy öröm számukra a gyerekekkel való foglalkozás!!
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert biztonságban tudom a kisfiamat! Nagyon jól képzett és igazán kedves Kisgyermeknevelők gondozzák a kicsiket. Kisfiam nagyon jól érzi magát, sokat fejlődik és sokat tanul a Bölcsiben.

Szeretjük a Kis Mackókat:)
Napsugár Módszertani Bölcsőde Jó a környezet, gyermek központú, nagyon szimpatikusak, kedvesek és szeretik a gyerekeket.

Szívesen bízzuk rájuk a gyerekeket mert jó szakemberek.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Gazdag programok miatt,valamint nagyon gyermekközpontúak a kisgyermeknevelők.Érzelmi biztonságot kap a gyermekem a gondozóktól.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon kedvesek, felkészültek a kisgyermekgondozók. A szülők összefogása példás. A környezet megfelelő, pedig a városközponttól nem távoli intézményről van szó. Nyitottak, kreatívak az itt dolgozók. Sok tevékenységet biztosítanak a gyermekemnek.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Látom a kislányom arcán a ragyogást, amikor bölcsibe megyünk. Számomra ez a legnagyobb öröm!
Napsugár Módszertani Bölcsőde Felkészült gondozónők foglalkoznak a gyerekekkel, ideális a nagy udvar és a környezet számukra. Sokat segítenek a gondozónők a szülőknek: a gyerekek fejlődését segítik, tanácsokkal látnak el minket, szülőket.

Nagyon színes programokat kínálnak év közben.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Sok éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett gondozók vigyáznak a gyerekekre. Kedvesek, aranyosak,szívesen megy a kisfiam, jól érzi magát. Tudom, hogy jó helyen hagyom, és nekem ez a legfontosabb. Szép csoportszobák rengeteg játékkal, rendezett udvar kinti játékokkal. Örülök, hogy a kisfiam a Kis vakond csoportba került.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagy szeretettel, türelemmel foglalkoznak minden gyermekkel!
Napsugár Módszertani Bölcsőde Mert jó.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Nagyon kedvesek, türelmesek a gondozónők, figyelembe veszik a gyermekek szükségleteit,életkori és egyéni sajátosságait, igyekeznek jó kapcsolatot kialakítani a családokkal. Sok élményt nyújtanak a gyermekeknek (rengeteg éneket, mondókát tanulnak, kézműveskednek, programokat szerveznek az egész családnak).
Napsugár Módszertani Bölcsőde Minden tiszteletem és köszönetem a bölcsőde dolgozóinak. Kedves, mindig mosolygó, szakképzett gondozónénik, jó érzéssel hagyom itt kislányomat. 
Napsugár Módszertani Bölcsőde Személyesen ismer minden gondozó minden gyermeket, nem csak a csoporttagokat. Minden nap levegőznek, figyelnek a változatos étrendre, tevékenységekre. Maximálisan elégedett vagyok a kisbabám elhelyezésével!
Napsugár Módszertani Bölcsőde A kisgyermeknevelők nagyon kedvesek,szakképzettek,és ami nagyon fontos a kisfiam nagyon szeret ide járni.A beszoktatás is könnyedén ment.Sok a kreatív,fejlesztő program.Barátságos,otthonos légkör.
Napsugár Módszertani Bölcsőde Kislányomat nagyon szeretik a gondozói, ezt érzi, szívesen megy bölcsibe. Amióta járunk nagyon sokat fejlődött, pozitív irányba változott, látszik, hogy rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel. Sokat vannak a levegőn, ez is nagyon fontos. Szimpatikus az is, hogy nagy gondot fordítanak a szülőkkel való kommunikációra. Csak pozitív dolgokat tudok mondani. 
POTE bölcsőde Mert a legjobb gondozónők dolgoznak itt
POTE bölcsőde  Kedvesek a gondozónők. Jól felszereltek a csoportszobák. Normális a beszoktatás menete.
POTE bölcsőde Kedves gondozók, nagy és rendezett kert.
POTE bölcsőde Mert jó.
POTE bölcsőde Gondozónők végtelen kedvessége és türelme.
POTE bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők.
Törpike Bölcsőde Mert közel van a munkahelyhez, és kreatív ötletekkel áll elő az intézményvezető és csapata.
Törpike Bölcsőde Én nem akartam bölcsibe vinni a gyerekem, mert jobbnak tartottam volna otthon tartani, mint sokadiknak betenni egy csoportba. DE nem volt választásom. Az itt dolgozó gondozónőknek köszönhetően megváltozott a véleményem a bölcsikről. Nagyon gyorsan beszokott és jól érezte magát az én pici fiam. Ráadásul megtanult egyedül öltözni és sokkal önállóbb lett, amire nagyon büszke volt. Én meg őrá. Köszönet minden itt dolgozónak érte!
Törpike Bölcsőde Azért szeretünk ebbe a bölcsödébe járni, mert a kisgyereknevelők láthatóan szívükön viselik, hogy a kislányunk jól érezze magát. 1 hónap után szobatiszta lett, megtanult önállóan játszani, öltözni, nagyon sokat fejlődött, mióta a bölcsibe jár. A beszokás sokkal gördülékenyebben zajlott, mint ahogy álmainkban reméltük. A gyerekek minden nap alkotnak valamit, és bár keveset lehetnek az udavron, a gondozónők igyekeznek a kislányunk mozgásigényét kielégíteni. Örülünk, hogy ezt a bölcsit választottuk.
Törpike Bölcsőde Még csak 1 hónapja kezdtünk bölcsibe járni. Nagyon rugalmasak a beszoktatásban és teljesen figyelembe veszik a gyerek igényeit a beszoktatás ütemezésében. Nagyon kedvesek és segítőkészek a kisgyermeknevelők. Ugyan udvara nincsen, ill. az óvodától "bérelnek" időt, ennek hiányát a sok kreatív foglalkozással és a mozgásos játékokkal jó pótolják! Nagyon örülök, hogy ezt a bölcsit választottuk.
Zöldliget Bölcsőde A gondozónők nagyon kedvesek, nyitottak, felkészültek, vidámak, szeretettel bánnak és kreatívan foglalkoznak a gyerekekkel. Így aztán a gyerkőcök is örömmel mennek, felszabadultak, jókedvűek. Szép időben gyönyörű, árnyas udvar várja őket, a szobákban pedig rengeteg játék. A bölcsi egésze hangulatos, otthonos. Teljesen biztosak lehetünk abban, hogy  a gyermekünk jól érzi magát ott.<br />
Zöldliget Bölcsőde Mert a gyerekem egész egyszerűen remekül érzi magát ott, és így én is a lehető legnagyobb nyugalommal hagyom ott minden reggel. Emellett hatalmas és jól felszerelt az udvar, így örökmozgó gyerekem (Bálint)jól le tudja magát fárasztani a délutáni alvásra:-)
Zöldliget Bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Szép szobák és nagy - tágas udvar.
Zöldliget Bölcsőde Viszonylag a belvárosban van, de mégis zöldövezetben. Tágas, nagy udvarra van a bölcsinek, ami a kis örökmozgóknak nagyon jó. A csoportszoba is kellemes, jó kialakítású, sok a játék és a gondozónők is szívvel-lélekkel szeretik a kis csemetéinket.
Zöldliget Bölcsőde ...mert nagyon kedvesek a gondozónők! Ez így igaz, de mit is takar?? Kisfiam, aki születése óta egyetlen napra sem volt tőlem távol, a beszoktatás második hetének végén csüng Pannin és legkedvesebben beszél Andikáról!!! Köszönöm! E legfontosabb után, hogy tudom, szeretetteljesen viselik gondját, jó érzés, hogy az élelmezésüket szívügynek tekintik, és a bölcsi udvara, környezete nagyon szép, tavasszal pedig még virágpompásabb lesz!! Csabika /barack/
Zöldliget Bölcsőde A gondozónők kedvesek, nyitottak, kíváncsiak voltak ránk. Szakmailag is jól felkészültek, tapasztaltak. A beszoktatás ideje alatt mindezt közvetlenül is megtapasztaltam. Az új gyerekek folyamatosan érkeznek, így jó volt látni, hogy a "sírós" kezdett után hogyan oldódtak fel. Úgy éreztem nyugodtan rájuk bízhatom a kisfiamat.Nagyon örültem, hogy ellátogattak az otthonunkba is. Jól felszerelt a bölcsőde, kellemes környezetben van, gondozott az udvar, finom ételeket készítenek a konyhán.
Zöldliget Bölcsőde Mert nagyon kedvesek a gondozónők és Tomi is elsőre megszerette őket és a helyet is.
Zöldliget Bölcsőde Otthonos környezetben és meleg fogadtatásban részesülnek csemetéink minden egyes nap. A  gondozónénik teljes odaadással és szeretettel végzik munkájukat, szinte szülőként terelgetik a gyermekeket. A tágas udvar és a rengeteg játék pedig mindezt még tetőzi.
Zöldliget Bölcsőde Nagyon türelmesek a gondozónők (Andi és Panni:) sokat vannak a szabadban a gyerekek és egészséges helyben főzött ételt esznek sok gyümölccsel. Családias a hangulat. Igen sok kellemes meglepetésben volt részünk, mert a bölcsi komolyan támogatja az édesanyák munkába állását.
Zöldliget Bölcsőde Kedvesek és rugalmasok a gondozónők.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

Pályázat típusa: makettépítő pályázatBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére