Jelenlegi hely

Anyám Pitája - Melyik családi menüt szeretnéd megnyerni?

Az alábbi űrlap kitöltésével nyerhetsz magatoknak egy szuper, 4 fős családi menüt az Anyám Pitája Gyros & Tortilla (Pécs, Citrom u. 2.) jóvoltából!

Gratulálunk a nyertesnek: Németh Kovács Eszternek!

A kitöltés csak pár pillanat, utána NE FELEJTSD EL lájkolni az "Anyám pitája Gyros és Tortilla Facebook oldalát, ami a játékban való részvétel feltétele.

Játékunk 2021. november 15-ig tart, a szerencsés nyertesnek biztosan lesz egy "konyha mentes" napja, hiszen az általa válaszott családi menüt tálalhatja a családnak ebédre, vagy vacsorára! :)

Sorsolás és eredményhirdetés november 17-én!

Gratulálunk a nyertesnek: Németh Kovács Eszternek!


Tudtad, hogy az Anyám Pitája Gyros és Tortilla november 15-ig MINDEN CSALÁDI MENÜJÉRE 10% kedvezményt ad, ha bemondjátok a Pécsimami jelszót? :)

Tipp: A családi menüt akár a munkatársakkal közösen is választhatjátok, így szenzációs áron tudtok megebédelni: a 4 fős családi Gyrosos menü például 4300 forint helyett csak 3870 forint (azaz fejenként nincs egy ezres) Pécsimami kedvezménnyel, és a gyros mellé jár mindenkinek egy 0,33-as üdítő + két nagy adag sültkrumlin is osztozhattok. :) A jelszó tehát: Pécsimami!

(A lehetőség elsősorban belvárosban dolgozóknak szól, hiszen ezek az árak és a Pécsimami kedvezmény személyes vásárlásnál vehető igénybe.)

Pécs, Citrom u. 2.

 

Ha megadod, telefonon értesítünk ha nyertél!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére