Jelenlegi hely

2013. április 11. - Ne cirkuszolj már!

Szia [név]!

 

"Ne cirkuszolj már!" - mondjuk a gyereknek, ha végképp nem bírunk vele.

Pedig olykor egy jó kis cirkusz, vagy egy izgalmas fesztivál mennyire feldobja a hétköznapokat!

 

Rumini, Pinokkió, Óz... I. Pécsi Családi Színházi Fesztivál!

 

A Pécsi Nemzeti Színház kimondottan ránk, gyermekes családokra gondolt ennek a rendezvénynek az életre hívásával, hiszen az ország különböző pontjairól hozzák el nekünk a legsikeresebb gyermek- és ifjúsági előadásokat!

Így utazás nélkül láthatjuk a nagysikerű Rumini Ferrit-szigeten c. darabot (rajongók figyelem: már csak néhány jegy van...), de találkozhatunk többek között Ózzal, Pinokkióval és ami igazi csemegének ígérkezik: Pogány Judit főszereplésével a Sötétben Látó Tündérrel is!

A fesztivál május végén lesz, de a jegyek vészesen fogynak:

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

 

Vasárnapig Pécsett a világhírű Eötvös Cirkusz!

 

Víziló, oroszlán, tigris, teve, zebra... na és sok-sok nevetés vár ránk a Siklósi úti INTERSPAR mellett!

Ha szívesen nyernél páros belépőt valamelyik hétvégi előadásra:

Gyere a Pécsimami Facebook oldalára!


 

Megnyílt a Hétördög Gyermekmegőrző a Király utcában!

 

Ennek örömére jövő szombaton (20-án) délelőtt egy igazi Bogyó és Babócás bulit tartunk: lesz diavetítés, társasozás, meseolvasás, színezés és kedvezményes könyvvásár.

Mit nyújt számunkra a Hétördög? Barátságos környezetben, nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, azontúl pedig egyeztetés alapján, akár fél órára is vállalják bármilyen korú kisgyermek felügyeletét, kedvező áron.

Részletek itt!

 

Valószínű teltház lesz...

 

  • a vasárnapi börzén a Vásárcsarnokban: hiszen végre eljött az évszakváltás, sürgős lett a tavaszi holmi. Bennünket is megtalálsz a fősoron! (Lesz nálunk Zsebi füzet, Pagony könyvek kedvezménnyel és még egy meglepetés...)
  • a III. Pécsimami Napok május 4-ei előadásain is, hiszen már majdnem elfogytak a helyek! Elárulom, hogy még 9 gravírozható "lakat-család" keresi gazdáját a Párok közös sétájához: merthogy minden nagy lakatra annyi kis lakat kerül majd, ahány gyermeket a pár nevel! Bővebb információ és jelentkezés ITT!
  • a Bikali Élménybirtok szombati évadnyitó rendezvényén, ahol a tánc világnapja jegyében szenzációs programok várnak ránk.



Figyelem! Pécsimami kártya felmutatása ellenében 25% kedvezményt kaphatsz április 13-án Bikalon a felnőtt, a gyermek, a nyugdíjas és a családi jegyekből is!

 

 

Családi programok

 

Bár eddigi is csupa klassz programról esett szó, lehet még fokozni:

 

Az aktuális családi programokat itt találod!

 

(Lesz Teddy Maci konferencia, hogy ne féljünk az orvostól, Desszert, ami igazi zenei élmény kicsiknek, Családi délelőtt a Szivárványban, pénteken 16.30-kor pedig érdemes elsétálni a Színház térre, hiszen költőnket, Weöres Sándort ünnepelhetjük együtt a Csiribiri és a Kőbéka c. versekkel (CSIRIBIRI CSIRIBIRI... KŐBÉKA! c. villámcsődület).

 

Apropó: valamiben el is kell jutni ezekre a klassz progamokra... A tavaszi-nyári gyerekcipőket-szandikat beszerezted már? Április 15-én (hétfőn) nyit a MANÓ CIPŐ a Citrom utcában: érdemes bekukkantani!

 

Szeretettel:

 

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Új Rumini kötetek- nem csak rajongóknak!

Rumini sokak kedvence: mutatjuk a sorozat részeit!

Nem kérdés, hogy a nagyovis és kisiskolás korosztály körében az egyik legnépszerűbb olvasnivaló a Rumini. Van, aki már önállóan olvassa, van, aki esti meseként hallgatja a tengerész egér izgalmas kalandjait. Sőt van, aki így is, úgy is! :) 
Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére