Jelenlegi hely

2013. április 11. - Ne cirkuszolj már!

Szia [név]!

 

"Ne cirkuszolj már!" - mondjuk a gyereknek, ha végképp nem bírunk vele.

Pedig olykor egy jó kis cirkusz, vagy egy izgalmas fesztivál mennyire feldobja a hétköznapokat!

 

Rumini, Pinokkió, Óz... I. Pécsi Családi Színházi Fesztivál!

 

A Pécsi Nemzeti Színház kimondottan ránk, gyermekes családokra gondolt ennek a rendezvénynek az életre hívásával, hiszen az ország különböző pontjairól hozzák el nekünk a legsikeresebb gyermek- és ifjúsági előadásokat!

Így utazás nélkül láthatjuk a nagysikerű Rumini Ferrit-szigeten c. darabot (rajongók figyelem: már csak néhány jegy van...), de találkozhatunk többek között Ózzal, Pinokkióval és ami igazi csemegének ígérkezik: Pogány Judit főszereplésével a Sötétben Látó Tündérrel is!

A fesztivál május végén lesz, de a jegyek vészesen fogynak:

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

 

Vasárnapig Pécsett a világhírű Eötvös Cirkusz!

 

Víziló, oroszlán, tigris, teve, zebra... na és sok-sok nevetés vár ránk a Siklósi úti INTERSPAR mellett!

Ha szívesen nyernél páros belépőt valamelyik hétvégi előadásra:

Gyere a Pécsimami Facebook oldalára!


 

Megnyílt a Hétördög Gyermekmegőrző a Király utcában!

 

Ennek örömére jövő szombaton (20-án) délelőtt egy igazi Bogyó és Babócás bulit tartunk: lesz diavetítés, társasozás, meseolvasás, színezés és kedvezményes könyvvásár.

Mit nyújt számunkra a Hétördög? Barátságos környezetben, nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, azontúl pedig egyeztetés alapján, akár fél órára is vállalják bármilyen korú kisgyermek felügyeletét, kedvező áron.

Részletek itt!

 

Valószínű teltház lesz...

 

  • a vasárnapi börzén a Vásárcsarnokban: hiszen végre eljött az évszakváltás, sürgős lett a tavaszi holmi. Bennünket is megtalálsz a fősoron! (Lesz nálunk Zsebi füzet, Pagony könyvek kedvezménnyel és még egy meglepetés...)
  • a III. Pécsimami Napok május 4-ei előadásain is, hiszen már majdnem elfogytak a helyek! Elárulom, hogy még 9 gravírozható "lakat-család" keresi gazdáját a Párok közös sétájához: merthogy minden nagy lakatra annyi kis lakat kerül majd, ahány gyermeket a pár nevel! Bővebb információ és jelentkezés ITT!
  • a Bikali Élménybirtok szombati évadnyitó rendezvényén, ahol a tánc világnapja jegyében szenzációs programok várnak ránk.



Figyelem! Pécsimami kártya felmutatása ellenében 25% kedvezményt kaphatsz április 13-án Bikalon a felnőtt, a gyermek, a nyugdíjas és a családi jegyekből is!

 

 

Családi programok

 

Bár eddigi is csupa klassz programról esett szó, lehet még fokozni:

 

Az aktuális családi programokat itt találod!

 

(Lesz Teddy Maci konferencia, hogy ne féljünk az orvostól, Desszert, ami igazi zenei élmény kicsiknek, Családi délelőtt a Szivárványban, pénteken 16.30-kor pedig érdemes elsétálni a Színház térre, hiszen költőnket, Weöres Sándort ünnepelhetjük együtt a Csiribiri és a Kőbéka c. versekkel (CSIRIBIRI CSIRIBIRI... KŐBÉKA! c. villámcsődület).

 

Apropó: valamiben el is kell jutni ezekre a klassz progamokra... A tavaszi-nyári gyerekcipőket-szandikat beszerezted már? Április 15-én (hétfőn) nyit a MANÓ CIPŐ a Citrom utcában: érdemes bekukkantani!

 

Szeretettel:

 

NóriMami

 

Pécsimami logo

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére