Jelenlegi hely

Csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból a Zsolnay Negyedben

Időpont: 
Helyszín: Kerámia terem, a Rózsaszín Zsolnay kiállítás és a Látványmanufaktúra bejáratánál
Kreatív foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek 30 percben 9 éves kortól.

Hajtogassunk együtt gyönyörű csempe mintájú képeslapokat, ajándékba szeretteidnek, vagy emlékbe magadnak.
Jegyek és további információ a Látogatóközpontban, a Zsolnay Infopont & Shopban és a Vendégház recepcióján.

Látogatónk írta:
"Nagy örömmel újságolom el, hogy a július 15-i csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból című foglalkozáson csodálatos élményben volt részünk. Dézsi Julianna csempehajtogatás alkotásaiból megtekinthettük a gyönyörű kamara-kiállítást, majd hihetetlen pedagógiai érzékkel tanította meg nekünk a technikát, miközben elmesélte azt is, hogy az általunk kiválasztott csempe a valóságban hol tekinthető meg a Zsolnay Negyedben. Gratulálunk a foglalkozásvezetőnek, sok sikert kívánunk a további foglalkozásaihoz. Valamint még azt is fontos megemlítenünk, hogy hihetetlen szakmai elméleti tudással rendelkezik a Zsolnay családról, a kiállításokról, az épületekről a negyedben. Köszönjük szépen a lehetőséget."

Jegyár: 1200 Ft

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére