Jelenlegi hely

Gyereknap a Menta-ban

Időpont: május 30. 10:00-12:00 és 15:00-17:00
Helyszín: 7623 Pécs, Madách Imre utca 24.

Miről is szól ez? Végre azt csinálhatnak, amit szeretnének, elengedhetik magukat, szórakozhatnak, mert ez a nap Róluk szól!! a GYEREKEKRŐL!

A Menta is ebben a szellemben szervezi vasárnapi programját, amikor is szuper kreatív tevékenységekkel (pl: rajzold, színezd meg a saját bögréd, készítsünk együtt finomságot), mesefoglalkozással, zenés, mozgásos élményfoglalkozással, kihívásokkal találkozhatnak.

Gyertek el Ti is programjainkra, SŐT akár azt is megnézhetitek, hogy hol szervezzük a nyári táborokat, milyen hangulatra számíthatnak a gyerekek azokon a napokon és ők is kaphatnak egy kis ízelítőt az élményekből.

2 órás foglalkozásaink 10:00-12:00 és 15:00-17:00 óra között lesznek.

Részvételi díj: 2500.- Ft/alkalom

A foglalkozások min. 4 fővel indulnak és max. 10 fő tud részt venni, hogy biztosítsuk a személyre szóló odafigyelést és a minőségi idő, ezért kérlek, jelentkezz be előre.

Telefonon (06203229903), Facebook oldalunkon üzenetben, honlapunk Kapcsolat oldalán.

Szeretettel várlak Titeket a  Mentában

A Menta… Mozgás, Jókedv, Zene, Játékos Tanulás!

Menta Gyermek Élményfoglalkoztató
Szovánné Molnár Csilla
0620/3229903
menta@mentami.hu
www.mentami.hu
7623 Pécs, Madách Imre utca 24.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére