Jelenlegi hely

Amreinracing: műszaki vizsga és autószerviz Pécsimami kedvezménnyel!

Végre megnyitotta kapuit az Amreinracing Autószerviz, Pécs első teljeskörű gépjármű szolgáltatásokat nyújtó, márkafüggetlen autószervize és műszaki vizsgaállomása.


Amreinracing Autószerviz a Déli Ipari Parkban

Az Amrein Tamás által vezetett Amreinracing Autószerviz a legnagyobb szakértelem mellett és a megbízhatóság jegyében teljeskörű gépjármű szerelési- és karbantartási szolgáltatásokkal várja régi és új ügyfeleit.

A Pécsimami olvasóinak pedig extra kedvezmények járnak: 
10 % kedvezmény a műszaki vizsga árából,
20% kedvezmény minden alkatrész árából,
10% kedvezmény a munkadíjból.


A kedvezmények 2020.08.31-ig vehetők igénybe, amihez nem kell mást tenned, mint a telefonodon bemutatni ezt a cikket, vagy bemondani a "Pécsimami" jelszót!

Gépjármű diagnosztika, teljes körű átvizsgálás, futómű állítás, hibakód olvasás, gumiszerelés, motor felújítás, flotta kezelés, alkatrész értékesítés, eredet- és műszaki vizsga és számos korszerű kiegészítő szolgáltatás Pécsen, a Déli Ipari Parkban, a Galamb József utca 3. szám alatt!

Közeledik a lejárat?

Vagy most vetted észre, hogy már ki is csúsztál az időből? Ne aggódj!


Ha műszaki vizsga, akkor Amreinracing Autószerviz!

Az Amreinracing Autószerviz vizsgabiztosai gondoskodnak róla, hogy rövid időn belül rendben legyenek papírjaid!

Amíg a váróban pihensz, vagy ügyeidet intézed, mi elvégezzük gépjárműved műszaki ellenőrzését!

Alapos, megbízható, gyors!

Elérhetőségek:

Amrein Tamás ügyvezető

06 30 471 89 19

Cím: Déli Ipari Park, Pécs, Galamb József utca 3.

Email: amreinautoszervizkft@gmail.com

Facebook: Amreinracing AutószervizAmrein Tamás ügyvezető

Az Amreinracing Autószerviz Kft. egy több generációs családi vállalkozásból nőtte ki magát.

Az id. Amrein László által több évtizede alapított autószerelő vállalkozás több, mint 30 éve szolgálja ki elégedett ügyfeleit.

A sorozatos fejlesztések és bővítések hatására az eredetileg egy, majd négy beállásos szerelőműhely az elmúlt években kinőtte a neki eddig helyet adó ingatlant, és egyben magát a végzett tevékenységet is.

A családi vállalkozás irányítását Amrein Tamás vette át, aki közlekedésgépészként és műszaki vizsgabiztosként 20 év szakmai tapasztalattal koordinálja a teljes mértékben megújult szerviz munkáját.

Tamás megalapította az Amreinracing Autószerviz Kft.-t, amely a legnagyobb szakértelem mellett és a megbízhatóság jegyében teljeskörű gépjármű szerelési- és karbantartási szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

Az Amreinracing Autószervíz Kft. minden dolgozója elkötelezett szakmája iránt, felelősségteljes és magas minőségi elveket képviselő vállalatirányítási rendszerben végzi munkáját az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében.

Minőség, megbízhatóság, szakértelem. Ez az Amreinracing Kft.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
A legrövidebb éjszaka - Szent Iván-éj

A legrövidebb éjszaka – Szent Iván-éj

Idén június 21-én lesz az év leghosszabb napja, vagyis a legrövidebb éjszakája, melyet a hagyomány szerint Szent Iván-éjnek neveznek. A nyári napforduló ünnepe a kereszténységet megelőző korokból ered. A világ minden táján örömtüzeket gyújtanak, ami mutatja a fény és a világosság győzelmét a sötétség és a halál felett, ekkor kezdődik a csillagászati nyár is. A szerelem, szenvedély, a termékenység, örök megújulás és a megtisztulás varázslatos éjszakája is ez.
Ugrás az oldal tetejére