Jelenlegi hely

Karácsonyra olcsóbban? - XI. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár

2021. november 6-án szombaton és 7-én vasárnap 10:00- 18:00 óra között várja a családokat kedvezményes belépővel és akciós vásárlási lehetőséggel a XI. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár a Pécsi Kulturális Központban (7633 Pécs, Dr. Veress E. u. 6.).

Az évtizedes hagyománnyal bíró népszerű rendezvényen idén is rengeteg társasjáték-újdonság és játéklehetőség vár minden korosztályt.

A legkisebbeket különteremben játszóház fogadja, ahol pedagógusok foglalkoztatják a kicsiket, míg a család többi tagja vásárol, vagy társasjátékozik.

Az egész napos szórakozást segítőkész játékmesterek támogatják, versenyek és kvízjáték is színesíti a programot, nagy értékű társasjáték nyeremények jelentik a díjakat.

Újdonságként fényfestéssel várják a látogatókat, varázslatossá téve így a játéktereket. Izgalmassá és élményszerűbbé teszi a fényfestést, hogy a látogatók maguk készítik el a kivetített képet a HappyLanesColor színező alkalmazással.

Az online térben is követhető lesz a program, játékbemutatókkal, beszélgetésekkel és közös játékkal.

A rendezvényen minden új társasjáték akciós áron szerezhető be. Itt nincs zsákbamacska: ha kipróbálod és tetszik, kedvezményesen megveheted!

Játszatok együtt az ország társasjáték kiadóival, játéktervezőivel és közösségeivel!

A parkolás ingyenes, a helyszínen büfé üzemel.
Belépődíj: 1500Ft/fő/nap, 4000Ft/család (2 felnőtt+2gyerek)/nap.
(Belépés az aktuális járványügyi szabályozások szerint.)

Információ: +36 30 348 7762; 72/253-477

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére