Jelenlegi hely

NANDU babahordozás bárhol, bárkinek: nyáron is hordozunk!

Hogyan hordozzunk nyáron és kinek melyik hordozó lehet ideális? Mutatjuk a válaszokat és a NANDU különböző hordozóit, amiből a neked legjobban tetszőt most meg is nyerheted!

Különleges időszak a kisbabás családokban a nyár. Minden újdonsült szűlő számára fokozottan figyelmes és óvatos döntés születhet arról, hol és hogyan töltik a nyáridőt. Ha messzire nem is, de biztosan kimozdulnak a babával, kisgyerekkel a szülők rövidebb időre vagy akár több hétre, a lehetőségeikhez mérten. Utazás közben és szabadtéri kikapcsolódás alkalmával is nagy segítség a hordozás.

Miért jó?

Eltérő terepviszonyok várhatnak a kirándulókra, szabadba vágyókra. Fű, földút, kavics, murva, dombok, lépcső, híd stb. Hordozva bármilyen terepen simán vesszük az akadályokat. Emellett a legfontosabb, hogy

a baba teljes biztonságban érzi magát még egy számára ismeretlen helyen vagy környezetben is, hiszen testközelben van.

Bármikor elbújhat vagy elaludhat, ha kimerítették a látnivalók, a friss levegő, a külső ingerek. A testvérek számára is segítség lehet, ha a legkisebbet hordozzuk. Mozgás, séta közben könnyebb figyelni egyszerre a kicsire és a nagyobbra is. Ha a kicsi baba szopizni szeretne, bármikor diszkréten megoldható a szoptatás a hordozóeszközökben is.

A hordozással sok hétköznapi helyzet, mint az utazás, közlekedés, altatás, rendezvényeken való részvétel praktikusan megoldható. A hordozás megkönnyíti a szülők számára a gyermekkel való együttlétet, akár kinti, akár benti időtöltésről van szó és jól ötvözi a mozgás és a testközelség jótékony
hatásait. Öröm az egész család számára.

Nyáron hogyan?

A meleg időre vagy a hőségre legyünk tekintettel hordozás közben is!

A baba testközelség iránti ösztönös igénye nyáron is él. Ha zavar az összeizzadás, tegyünk magunk közé egy tetra pelenkát és cserélgessük, vagy keressünk kevésbé meleg napszakot a hordozáshoz. Védjük a baba bőrét a hordozóból kilógó testrészeken extra figyelemmel, kalappal, védőkrémmel.

A kisgyermekes és babás családok számára szinte minden utazás és kimozdulás könnyen megoldható, ha hordozóeszközt is viszünk magunkkal. Fontos, hogy olyan hordozóeszközt is tudunk használni, amibe akár újszülött kortól betehető a kisbaba.

Kinek melyik?

A karikás kendő, kicsi, könnyű szinte bárhol elfér és azon szülők számára, akiknek egészséges a gerincük, jól jöhet a gyorsan megoldandó helyzetekben, szoptatásban vagy bármilyen más hordozóeszközt kiegészítve is.

A kirándulásokhoz, hosszabb sétákhoz, elhúzódó altatásokhoz, érzékeny derekú szülőknek a derékpántos eszközök jelenthetnek megoldást, mint pl. a korhoz és mérethez illeszkedő csatos hordozók vagy mei tai hordozók.

A hordozókendők adta ölelősséget keresők számára a rugalmas vagy a szövött kendő jelentheti a biztonságot és az elégedettséget.

Nyerj NANDU hordozóeszközt a Pécsimamival!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyik eszközt szeretnéd megnyerni. A linkekre kattintva bővebb információt olvashatsz az egyes hordozókról.

NANDU Bébi Mei Tai hordozó:

Kb. 6 hetes kortól normál módon, újszülött kortól megoldható egy kis segédlettel. A kisgyermek kb. 1-1,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Totyogó Mei Tai hordozó:

Kb. 6 hónapos kortól használható kb. 3-3,5 éves korig.A kisgyermek kb. 3-3,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó. 

NANDU Rugalmas zsebes hordozókendő:

Újszülött kortól, a gyermek 8 kg-os súlyáig kényelmes a NANDU Rugalmas zsebes hordozókendő használata, ez korban kb. 4-6 hónapos kort jelent.

NANDU Bébi Csatos állítható hordozó:

A kisgyermek kb. 1-1,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Totyogó Csatos állítható hordozó:

Kb. 6 hónapos kortól használható. A kisgyermek kb. 3-3,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Karikás hordozókendő:

Újszülött kortól. Nincs súly- és korbeli korlátja a használatnak.

NANDU Megkötős hordozókendő:

Újszülött kortól. Nincs súly- és korbeli korlátja a használatnak.

NANDU ManGo csípőhordozó:

A gyermek kb. 6 hónapos korától lehet használni addig, ameddig még hordozzuk őt, akár 4 éves korig is.

Bármelyik eszközt is használjuk, a hordozás támogatni fogja a gyermek és a szülő közötti összhangot, erősíti a szavak nélküli kommunikációt, a biztonság és bizonyosság érzését a gyermekben. Emellettsegíti a gyermek testi, idegrendszeri és szellemi fejlődését.

EZ JÓ, SZERETNÉK NYERNI EGY NANDU HORDOZÓT

Játékunk véget ért, nyertesünk Fischer Nóra, akinek szívből gratulálunk!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! :)

Elérhetőségek:

Web: https://nandu-hordozo.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/babahordozas.hu

Email: kapcsolat@nandu-hordozo.hu


A cikket írta:
Kósa Katalin
nandu-hordozo.hu
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ugrás az oldal tetejére