Jelenlegi hely

NANDU babahordozás bárhol, bárkinek: nyáron is hordozunk!

Hogyan hordozzunk nyáron és kinek melyik hordozó lehet ideális? Mutatjuk a válaszokat és a NANDU különböző hordozóit, amiből a neked legjobban tetszőt most meg is nyerheted!

Különleges időszak a kisbabás családokban a nyár. Minden újdonsült szűlő számára fokozottan figyelmes és óvatos döntés születhet arról, hol és hogyan töltik a nyáridőt. Ha messzire nem is, de biztosan kimozdulnak a babával, kisgyerekkel a szülők rövidebb időre vagy akár több hétre, a lehetőségeikhez mérten. Utazás közben és szabadtéri kikapcsolódás alkalmával is nagy segítség a hordozás.

Miért jó?

Eltérő terepviszonyok várhatnak a kirándulókra, szabadba vágyókra. Fű, földút, kavics, murva, dombok, lépcső, híd stb. Hordozva bármilyen terepen simán vesszük az akadályokat. Emellett a legfontosabb, hogy

a baba teljes biztonságban érzi magát még egy számára ismeretlen helyen vagy környezetben is, hiszen testközelben van.

Bármikor elbújhat vagy elaludhat, ha kimerítették a látnivalók, a friss levegő, a külső ingerek. A testvérek számára is segítség lehet, ha a legkisebbet hordozzuk. Mozgás, séta közben könnyebb figyelni egyszerre a kicsire és a nagyobbra is. Ha a kicsi baba szopizni szeretne, bármikor diszkréten megoldható a szoptatás a hordozóeszközökben is.

A hordozással sok hétköznapi helyzet, mint az utazás, közlekedés, altatás, rendezvényeken való részvétel praktikusan megoldható. A hordozás megkönnyíti a szülők számára a gyermekkel való együttlétet, akár kinti, akár benti időtöltésről van szó és jól ötvözi a mozgás és a testközelség jótékony
hatásait. Öröm az egész család számára.

Nyáron hogyan?

A meleg időre vagy a hőségre legyünk tekintettel hordozás közben is!

A baba testközelség iránti ösztönös igénye nyáron is él. Ha zavar az összeizzadás, tegyünk magunk közé egy tetra pelenkát és cserélgessük, vagy keressünk kevésbé meleg napszakot a hordozáshoz. Védjük a baba bőrét a hordozóból kilógó testrészeken extra figyelemmel, kalappal, védőkrémmel.

A kisgyermekes és babás családok számára szinte minden utazás és kimozdulás könnyen megoldható, ha hordozóeszközt is viszünk magunkkal. Fontos, hogy olyan hordozóeszközt is tudunk használni, amibe akár újszülött kortól betehető a kisbaba.

Kinek melyik?

A karikás kendő, kicsi, könnyű szinte bárhol elfér és azon szülők számára, akiknek egészséges a gerincük, jól jöhet a gyorsan megoldandó helyzetekben, szoptatásban vagy bármilyen más hordozóeszközt kiegészítve is.

A kirándulásokhoz, hosszabb sétákhoz, elhúzódó altatásokhoz, érzékeny derekú szülőknek a derékpántos eszközök jelenthetnek megoldást, mint pl. a korhoz és mérethez illeszkedő csatos hordozók vagy mei tai hordozók.

A hordozókendők adta ölelősséget keresők számára a rugalmas vagy a szövött kendő jelentheti a biztonságot és az elégedettséget.

Nyerj NANDU hordozóeszközt a Pécsimamival!

Nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyik eszközt szeretnéd megnyerni. A linkekre kattintva bővebb információt olvashatsz az egyes hordozókról.

NANDU Bébi Mei Tai hordozó:

Kb. 6 hetes kortól normál módon, újszülött kortól megoldható egy kis segédlettel. A kisgyermek kb. 1-1,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Totyogó Mei Tai hordozó:

Kb. 6 hónapos kortól használható kb. 3-3,5 éves korig.A kisgyermek kb. 3-3,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó. 

NANDU Rugalmas zsebes hordozókendő:

Újszülött kortól, a gyermek 8 kg-os súlyáig kényelmes a NANDU Rugalmas zsebes hordozókendő használata, ez korban kb. 4-6 hónapos kort jelent.

NANDU Bébi Csatos állítható hordozó:

A kisgyermek kb. 1-1,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Totyogó Csatos állítható hordozó:

Kb. 6 hónapos kortól használható. A kisgyermek kb. 3-3,5 éves koráig használható, ameddig a gyermek térdhajlatánál megtámasztja a hordozó.

NANDU Karikás hordozókendő:

Újszülött kortól. Nincs súly- és korbeli korlátja a használatnak.

NANDU Megkötős hordozókendő:

Újszülött kortól. Nincs súly- és korbeli korlátja a használatnak.

NANDU ManGo csípőhordozó:

A gyermek kb. 6 hónapos korától lehet használni addig, ameddig még hordozzuk őt, akár 4 éves korig is.

Bármelyik eszközt is használjuk, a hordozás támogatni fogja a gyermek és a szülő közötti összhangot, erősíti a szavak nélküli kommunikációt, a biztonság és bizonyosság érzését a gyermekben. Emellettsegíti a gyermek testi, idegrendszeri és szellemi fejlődését.

EZ JÓ, SZERETNÉK NYERNI EGY NANDU HORDOZÓT

Játékunk véget ért, nyertesünk Fischer Nóra, akinek szívből gratulálunk!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! :)

Elérhetőségek:

Web: https://nandu-hordozo.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/babahordozas.hu

Email: kapcsolat@nandu-hordozo.hu


A cikket írta:
Kósa Katalin
nandu-hordozo.hu
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére