Jelenlegi hely

Pécsi sportolók dobogós helyezést értek el a 2023-as Sport Jiu-Jitsu Európa Bajnokságon

Pécsi fiatalok értékes érmeket szereztek a 2023 évi Sport Jiu-Jitsu Európa-bajnokságon.


Lisszabon:  2023 - Sport Jiu-Jitsu EB

Az Európa-bajnokságok mindig nagy eseménynek számítanak az adott sportág szerelmesei körében, és ez természetesen nem kivétel a sport jiu-jitsu világában sem. Az idén Lisszabon adott otthont a 2023 évi Sport Jiu-Jitsu Európa-bajnokságnak, amelyet május 28.-án rendezték meg. A versenyre tizennégy ország 126 sportolója kvalifikált és mérette meg tudását. 

A Magyar Shinmukan-Ryu Sport Jiu-Jitsu Szövetség három ifjúsági kategóriás versenyzője tudott kvalifikálni a nemzetközi versenyre. A Magyar Shinmukan-Ryu Sport Jiu-Jitsu Szövetség sportolói a felkészült munkával értékes érmeket szereztek és léphettek a dobogóra. A pécsi fiatalok közül első helyen Lehőcz Anna, míg a második helyen Schmal Dániel személyében két büszke magyar állhatott a dobogóra.  

A hazai tehetséges magyar fiatalok nemzetközi versenyen való részvételét az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt NTP-NTMV-22-A-0002-es számú támogatással sikerült megvalósítani.  A pécsi fiatalok nemzetközi megmérettetésre való szakmai felkészülése a  sport jiu-jitsu világbajnoki és Európa bajnoki címmel rendelkező Martina József jiu-jitsu mesteredző irányításával történt. 

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ugrás az oldal tetejére