Jelenlegi hely

Válassza a profi bútorszállítást!

Életünk során többször is előfordulhat, hogy elköltözünk abból az ingatlanból, ami addig az otthonunk volt. A döntésünknek számos oka lehet a munkahelyváltástól kezdve egészen a saját lakás vásárlásig. Bárhogy is legyen, meg kell oldanunk, hogy a bútoraink és más értéktárgyaink sérülés nélkül elszállításra kerüljenek.

A bútorszállítás elsőre egy nagyon egyszerű feladatnak tűnik, ám valójában rengeteg időt és energiát tud felemészteni. Különösen igaz ez akkor, ha nincs benne tapasztalatunk, és teljesen kezdőként vállaljuk, hogy mi magunk csináljuk.  

Bútorszállítás profi szakemberekkel 

Szerencsére nem feltétlenül kell saját magunknak elvégezni, találhatunk ugyanis olyan szakember gárdát, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk a munkát. Ez esetben mentesülünk egy csomó teendő alól, többek között a bútorok csomagolását, szállítását, ki- és bepakolását is elvégzik helyettünk. Mindezt úgy, hogy a bútorszállítók pontosan tudják, hogy mire figyeljenek és milyen hibákat kell kiküszöbölniük. Ennek köszönhetően a végeredménnyel maximálisan elégedettek leszünk. A szeretett bútoraink ugyanis a megfelelő időben és a megfelelő módon kerülnek át az új otthonunkba. Természetesen úgy, hogy közben semmilyen sérülés vagy karc nem keletkezik rajtuk.

Mivel nem kell foglalkoznunk?

Ha a profi bútorszállítás mellett tesszük le a voksunkat, akkor egy csomó stressztől kíméljük meg magunkat. Nem kell figyelnünk rá, hogy időben szerezzük be a megfelelő csomagoló-, kitöltő- és ragasztóanyagokat. Nem okoz fejtörést azt sem, hogy a sérülékenyebb vagy a törékeny holmiinkat hogyan dobozoljuk be, hogy ne érje kár őket. Nem kell leszerveznünk a szállító autót sem, amivel egy vagy két fuvarral el tudjuk szállítani a bútorainkat. Sőt, az ismerőseinket, barátainkat sem kell megkérnünk arra, hogy segítsenek nekünk a pakolásban.

Ha egy olyan céget keres, amire rá tudja bízni a bútorszállítást a csomagolással és pakolással együtt, akkor figyelmébe ajánljuk a tutiteher.hu weboldalt. Itt megtalálja a megfelelő szakember elérhetőségét, aki mindenben segít.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére