Jelenlegi hely

Válassza a profi bútorszállítást!

Életünk során többször is előfordulhat, hogy elköltözünk abból az ingatlanból, ami addig az otthonunk volt. A döntésünknek számos oka lehet a munkahelyváltástól kezdve egészen a saját lakás vásárlásig. Bárhogy is legyen, meg kell oldanunk, hogy a bútoraink és más értéktárgyaink sérülés nélkül elszállításra kerüljenek.

A bútorszállítás elsőre egy nagyon egyszerű feladatnak tűnik, ám valójában rengeteg időt és energiát tud felemészteni. Különösen igaz ez akkor, ha nincs benne tapasztalatunk, és teljesen kezdőként vállaljuk, hogy mi magunk csináljuk.  

Bútorszállítás profi szakemberekkel 

Szerencsére nem feltétlenül kell saját magunknak elvégezni, találhatunk ugyanis olyan szakember gárdát, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk a munkát. Ez esetben mentesülünk egy csomó teendő alól, többek között a bútorok csomagolását, szállítását, ki- és bepakolását is elvégzik helyettünk. Mindezt úgy, hogy a bútorszállítók pontosan tudják, hogy mire figyeljenek és milyen hibákat kell kiküszöbölniük. Ennek köszönhetően a végeredménnyel maximálisan elégedettek leszünk. A szeretett bútoraink ugyanis a megfelelő időben és a megfelelő módon kerülnek át az új otthonunkba. Természetesen úgy, hogy közben semmilyen sérülés vagy karc nem keletkezik rajtuk.

Mivel nem kell foglalkoznunk?

Ha a profi bútorszállítás mellett tesszük le a voksunkat, akkor egy csomó stressztől kíméljük meg magunkat. Nem kell figyelnünk rá, hogy időben szerezzük be a megfelelő csomagoló-, kitöltő- és ragasztóanyagokat. Nem okoz fejtörést azt sem, hogy a sérülékenyebb vagy a törékeny holmiinkat hogyan dobozoljuk be, hogy ne érje kár őket. Nem kell leszerveznünk a szállító autót sem, amivel egy vagy két fuvarral el tudjuk szállítani a bútorainkat. Sőt, az ismerőseinket, barátainkat sem kell megkérnünk arra, hogy segítsenek nekünk a pakolásban.

Ha egy olyan céget keres, amire rá tudja bízni a bútorszállítást a csomagolással és pakolással együtt, akkor figyelmébe ajánljuk a tutiteher.hu weboldalt. Itt megtalálja a megfelelő szakember elérhetőségét, aki mindenben segít.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Mesélj, mi volt ma a suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Mesélj, mi volt ma az oviban, suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Hogyan tudhatjuk meg a gyerektől, hogy mi történt aznap a suliban, oviban és éppen hogy érzi magát az iskolai, baráti közösségében? Egyszerű: kérdezzük meg! Na, de hogy tegyük fel a kérdést, hogy válaszoljon is rá?
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére