Jelenlegi hely

Válassza a profi bútorszállítást!

Életünk során többször is előfordulhat, hogy elköltözünk abból az ingatlanból, ami addig az otthonunk volt. A döntésünknek számos oka lehet a munkahelyváltástól kezdve egészen a saját lakás vásárlásig. Bárhogy is legyen, meg kell oldanunk, hogy a bútoraink és más értéktárgyaink sérülés nélkül elszállításra kerüljenek.

A bútorszállítás elsőre egy nagyon egyszerű feladatnak tűnik, ám valójában rengeteg időt és energiát tud felemészteni. Különösen igaz ez akkor, ha nincs benne tapasztalatunk, és teljesen kezdőként vállaljuk, hogy mi magunk csináljuk.  

Bútorszállítás profi szakemberekkel 

Szerencsére nem feltétlenül kell saját magunknak elvégezni, találhatunk ugyanis olyan szakember gárdát, akikre nyugodt szívvel rábízhatjuk a munkát. Ez esetben mentesülünk egy csomó teendő alól, többek között a bútorok csomagolását, szállítását, ki- és bepakolását is elvégzik helyettünk. Mindezt úgy, hogy a bútorszállítók pontosan tudják, hogy mire figyeljenek és milyen hibákat kell kiküszöbölniük. Ennek köszönhetően a végeredménnyel maximálisan elégedettek leszünk. A szeretett bútoraink ugyanis a megfelelő időben és a megfelelő módon kerülnek át az új otthonunkba. Természetesen úgy, hogy közben semmilyen sérülés vagy karc nem keletkezik rajtuk.

Mivel nem kell foglalkoznunk?

Ha a profi bútorszállítás mellett tesszük le a voksunkat, akkor egy csomó stressztől kíméljük meg magunkat. Nem kell figyelnünk rá, hogy időben szerezzük be a megfelelő csomagoló-, kitöltő- és ragasztóanyagokat. Nem okoz fejtörést azt sem, hogy a sérülékenyebb vagy a törékeny holmiinkat hogyan dobozoljuk be, hogy ne érje kár őket. Nem kell leszerveznünk a szállító autót sem, amivel egy vagy két fuvarral el tudjuk szállítani a bútorainkat. Sőt, az ismerőseinket, barátainkat sem kell megkérnünk arra, hogy segítsenek nekünk a pakolásban.

Ha egy olyan céget keres, amire rá tudja bízni a bútorszállítást a csomagolással és pakolással együtt, akkor figyelmébe ajánljuk a tutiteher.hu weboldalt. Itt megtalálja a megfelelő szakember elérhetőségét, aki mindenben segít.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére