Jelenlegi hely

GYESEN - GYerekkel Együtt SikeresEN Klub - 2019.05.25.

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a következő GYESEN (GYerekkel Együtt SikeresEN) Klubra.

A GYESEN Klub ideje: 2019. május 25. (szombat) 15.00 - 18.00

Helyszín:  Pécs, Váradi Antal utca 7/2.  (Vasutas Művelődési Ház), Pécsimami iroda (az udvarban)

Téma: Erőszakmentes/Együttműködő kommunikáció (EMK)

"Minden probléma kommunikációs probléma." Egyetértesz ezzel a kijelentéssel? Ha igen, joggal hiheted, hogy akkor minden probléma megfelelő kommunikációval kezelhető. Jó, de milyen, a "megfelelő" kommunikáció? Erre a kérdésre ad választ az erőszakmentes kommunikáció vagy másik nevén együttműködő kommunikáció, mely az élet minden területén (gyerekkel, házastárssal, kollégákkal, ügyfelekkel, stb.) alkalmazható. Marshall Rosenberg, az EMK megalkotója úgy fogalmazott "Ha valami nem tetszik, mondd ki anélkül, hogy bárkit is kritizálnál!" Ha szeretnéd megtanulni, vagy legalábbis ízelítőt kapni abból, ez hogyan valósítható meg, tarts velünk szombaton, a GYESEN klubon, ahol Maros Kitti által vezetett workshopon gyakorlati példákon keresztül ismerhetjük meg a módszer lényegét, az EMK-sablon megoldó kulcsát, és ezzel egy új gondolkodás- és beszédmódot.

A klubfoglalkozást tartja: dr. Maros Kitti, mentálhigiénés szakember (Lelkemadta Mentálműhely), adjunktus a Kultúraelméleti és Alkalmazott Kommunikációtudományi Tanszéken

 

Ahogy a klub nevében is benne van "GYEREKKEL EGYÜTT", szeretnénk, ha a gyermek nem tartana távol a klubfoglalkozástól! A szervezők és szülők által hozott játékokkal a gyerekek csendben eljátszanak körülöttünk, de igény esetén gyerekfelügyelő (animátor nagyi) is biztosított.

A részvételi díj 1500 Ft. 

 

A jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot!

Szeretettel várunk!

Nóra és a GYESEN csapat

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére