Jelenlegi hely

Itt a kisgyerekes szülők új kedvenc alkalmazása, a BabyHello

A nagysikerű, a várandósság időszakát segítő PregHello után már elérhető a kisgyerekekre fókuszáló BabyHello mobilalkalmazás is.

Az applikáció a gyermekek első két évével kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, információkat. Az ingyenes applikáció már elérhető Androidon és iOS-en. Magyarországon jelenleg nem érhető el olyan tudástár, amely egy helyen gyűjti
össze a gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez szükséges ismereteket, sőt a szülők gyakran egymásnak ellentmondó állításokkal, tanácsokkal találkozhatnak a magyar nyelvű weboldalakon. Erre kínál megoldást a BabyHello applikáció, amely a kisbabák első két évében felmerülő kérdésekre nyújt a hazai viszonylatokra specializálódott szakmai válaszokat és közérthető információkat.

Az applikációban magyar egészségügyi szakértők osztják meg tudásukat a szülést követő testi és lelki változásokról, a szülővé válás folyamatáról és a kötődés kialakulásáról. Ismertetik, hogyan fejlődnek hónapról hónapra a kisbabák, illetve
milyen tulajdonságokra, képességekre tesznek szert az adott életkorban. Az alkalmazás tudástárában olyan témákról is olvashatnak a felhasználók, mint a babápolás, a szülés után bekövetkezett testi változások, a cumizás és ujjszopás
kérdésköre, a fogzás, vagy épp a babák évszakok szerinti öltöztetése.

Mindemellett az applikáción 400 fejlődést segítő játékötlet közül válogathatnak a szülők. A BabyHello tartalmai a magyarországi viszonylatokra épülnek, például adminisztrálhatók a szükséges orvosi vizsgálatok és naplózhatók a kötelező oltások. „Várandósságom alatt, majd kisgyermekes szülőként is szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz rátalálni azokra a szakmailag is hiteles információkra, amelyek a leendő vagy kisgyerekes szülők minden felmerülő kérdésére, aggodalmára megnyugtató választ adnak.

Ennek a hiánynak az orvosolására indítottuk el 2020- ban a PregHello alkalmazást, amit azóta több, mint 250 ezren töltöttek le. Hatalmas öröm számunkra, hogy ilyen sok szülőnek könnyíthettük meg az információszerzését, és hogy a BabyHello applikációval egy teljesen új szülői kört támogathatunk a gyereknevelésben” – mondta el Németh Nóra, a PregHello és a BabyHello alkalmazások ötletgazdája és tulajdonosa. A tudástár mellett személyesebb funkciók is találhatók az alkalmazásban. A Napló funkcióval a szülők például a legszebb pillanatokat őrizhetik meg fényképek és rövid bejegyzések formájában, amelyeket később akár pdf formátuman ki is exportálhatnak.

A 2022-ben az Év Applikációjának választott PregHello és a frissen bejelentett BabyHello applikációk egyaránt elérhetőek Androidon és iOS-en. A BabyHelloval kapcsolatos további információért látogasson el az alkalmazás hivatalos weboldalára.

Forrás: ACG Agency


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére