Jelenlegi hely

5000 Ft értékű kupon a Filharmóniától

Augusztus 12-én különleges ajándékkal kedveskedünk Önnek!

A fejlődés útját követve, a változásokhoz alkalmazkodva, több mint 50 év működés után, augusztus 12-én bezárjuk a pécsi, Király utcai jegyértékesítési irodánkat. A továbbiakban is minden igényt igyekszünk kielégíteni: a Partyzoo Jegyirodában (Pécs, Ferencesek utcája 26.) változatlanul lehetőség lesz a belvárosi jegyvásárlásra, illetve augusztus 13-tól új helyszínen, a Kodály Központ aulájában, a korábbinál hosszabb  nyitvatartási idővel, ingyenes parkolási lehetőséggel 10-18 óráig  várjuk mind a Mesterbérlet régi és új bérleteseit, mind koncertjeink jegyvásárlóit nagy szeretettel!

Augusztus 12-én különleges ajándékkal kedveskedünk Önnek! Látogasson el a Király utcai jegyirodánkba 12 és 18 óra között, váltson jegyet bármelyik, a Filharmónia Magyarország által rendezett koncertre, vagy hosszabbítsa meg éves bérletét, és mi ezért legalább 5000 Ft értékű koncertkupont adunk Önnek ajándékba. Válogasson kedvére a változatos kínálatból, olyan koncertek közül, mint a pécsi OrgonaPont, a Püspökvári Zenés Esték, a Zeneszüret, az Angster- és a Mesterbérletek hangversenyei. Az akció részleteiről a helyszínen érdeklődhet.

További információ: www.filharmonia.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére