Jelenlegi hely

Katás egyéni vállalkozók figyelem: könyvelőt ajánlunk!

Dallos Ibolya vagyok, könyvelőként majdnem 20 éve dolgozom a szakmában.

Mérlegképes könyvelői végzettségemet 2003-ban szereztem, majd a következő években a Pénzügyi számviteli szakellenőr végzettséget is megszereztem. 

Több éves könyvelőirodai gyakorlattal, valamint társaságoknál önálló könyvelőként végzett munkám során más, a cégek saját tevékenységükhöz kapcsolódó - akár speciális jellegű - szakmai ismeretekkel is rendelkezem.

Az elmúlt években többféle vállalkozási területet, tevékenységet, adózási módot, szakmai esetet ismertem meg. 

Jelenleg egy pécsi gépjármű márkakereskedő cégnél dolgozom, mint könyvelő. 

A Kata tv. változásai miatt, több ezer vállalkozó kényszerül majd adónem váltásra,  ebben szeretnék segítséget nyújtani. 

Egyéni vállalkozásomban, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom egyéni vállalkozások ( szja-s, újkata-s, átalányadózó ) könyvelését, havi járulék- és áfa bevallásának, éves bevallásának elkészítését, egyéb ügyek intézését, hivatalok előtti képviseletét.

Jogtiszta könyvelési programmal rendelkezem, melyet 15 éve használok. 

Keressenek bizalommal!

dibolya@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére