Jelenlegi hely

Milyen előnyei vannak a férfi intim gyantának?

A férfi intim gyanta kifejezéssel még sokan nem barátkoztak meg, vagy egyáltalán nem is találkoztak még, pedig már egy jó pár éve velünk él. Ahogy a hagyományos kozmetikai kezelések, úgy az intim gyantáztatás lehetősége is elérhető ma már férfiak számára is. Ha észszerűen végiggondoljuk, teljesen logikus, hiszen a férfinak ugyanúgy lehet igénye legyantáztatott intim testrészre, mint a hölgyeknek. Persze, ha ragaszkodunk a társadalmi dogmákhoz, akkor másként ítélhetjük meg a férfi intim gyantát. De legyünk inkább nyitottak erre a természetes igényre, ami mindkét nemet megilleti, s vegyük sorra, milyen előnyei lehetnek a férfi intim gyantának!

Intim higiénia és a férfi intim gyanta

A női és férfi intim gyanta is az intim higiénia részét képezik, amire nagyobb szüksége van mindenkinek, mint amennyire gondolják az emberek. Természetesen férfi intim gyanta nélkül is megteremthetik a férfiak az intim higiéniát, azonban annak minőségét jelentősen megemeli az. Miért is?

  • Férfi intim gyantáztatással csökken a nemi szervek fertőződésének lehetősége, hiszen nem vagy kevesebb lesz a szőrrel borított terület, amiben megbújhatnak a kórokozók
  • Rendszeres férfi intim gyantáztatással csökkenthetőek vagy akár meg is szüntethetőek a kellemetlen “intim szagok”
  • Férfi intim gyantáztatás után sokkal kényelmesebb lesz bármilyen orvosi, elsősorban urológiai vizsgálaton részt venni
  • Egy általános frissesség, üdeség érzése fog állandósulni a férfiaknál intim gyantáztatás után
  • Intim gyantáztatva az intim tisztálkodás is sokkal hatékonyabb és alaposabb lesz

Kényelmesen strandon, wellnessezés közben

Akár egyedül, akár pároddal mész kikapcsolódni, a boxer vagy fecskeszerű úszóalsóból kikandikáló intim szőrzet nem minden esetben mutat szexin. Ez természetesen személyfüggő, hiszen, ha valakinek olyan erős a testszőrzete, hogy pont az nézne ki furcsán, ha az egész combja szőrös, de az intim részek csupaszsága kivillanna a kisgatya alól. A férfi intim gyantát a fürdőzés szempontjából a férfiak könnyebben megúszhatják mint a nők, hiszen a férfi úszóalsók egészen hosszú szárakkal is kaphatóak. Ebben az esetben mindenképp egyénileg kell értékelni a helyzetet.

Szerencsére az intim férfi gyantáztatást is lehet több fazonban kérni. Ez kiemelten hasznos, hiszen a férfiak között is vannak világosabb, sötétebb; gyengébb és kifejezetten erős szőrzetűek. Mindenkinek személyre szabottan kell megtalálnia a hozzá illő, számára legalkalmasabb férfi intim gyanta fazont. Ha bárki bizonytalan lenne, keressen fel egy szakavatott intimkozmetikust, és érdeklődje meg nála nyugodtan, melyik lenne számára a legtanácsosabb férfi intim gyanta fazon. A fazonválasztástól kell a legkevésbé tartani, hiszen legfeljebb 5-6 hétig kell “elviselni”, ha nagyon nem is lennél megelégedve vele. Utána ismét megnő a szeméremszőrzet annyira, hogy jöhet az újabb fazon.

Férfi intim gyanta előnyei sportolás közben

Bizony az intim szőrzet megléte vagy nem léte nem csak higiéniai és esztétikai kérdéseket vet fel! Vannak sportágak, ahol az izzadás miatti szagok mellett más téren is kellemetlenségeket tud okozni az intim testszőrzet. Gondoljunk csak a kerékpárosokra, vízilabdázókra, úszókra, tornászokra vagy akár, a művészi vonal mentén haladva tovább, a táncosokra! Ezeknél a sport- és művészeti ágaknál a dresszhez, kosztümhöz való alkalmazkodás, a kényelem alakította ki a férfi intim gyantázás iránti igényt. Ilyen esetekben különösen érdemes félretenni a férfi intim gyantáról alkotott konzervatív közvéleményt, hiszen Neked kell bringára ülnöd, Neked kell felmenni a színpadra és Neked kell a vízben élet-halál harcot vívni a centerben a labdáért! Kiállni magadért férfiasabb, mint lemondani a hasznos férfi intim gyantáról.

Magabiztosan a választott hölgy előtt

Egy férfiaknak, ahogy a nőknek sem, nem csak a munkahelyen, a társadalomban kell helyt állniuk, hanem otthon, a párjuk előtt is. Ez pedig nem csak a házimunkába való besegítésként mutatkozhat meg, hanem a szerelmi együttlét idején is. A hölgyek java része intim gyantáztat. Ennek ellenére, többnyire, nem várják el a férfi intim gyantáztatást párjuktól, viszont a legtöbb nőnek jól esik, ha választottjuk ilyen szempontból is igényes.

A férfiaknak tehát a férfi intim gyantázást nem kényszerként, egy kötelező havi feladatként kell megélniük, hanem egy lehetőségként, amivel kedveskedhetnek párjuknak.

A legjobb hír az egészben az, hogy a férfi intim gyantával a kedveskedésen túlmenően a férfiak maguknak is jót tesznek! Ugyanis, ha mindkét fél intim gyantáztat, akkor a szerelmes együttlétek egy újfajta, nagyszerűbb minőségét fogják megélni a felek. A szőrtelenített intim bőrfelületek még közelebb engedik egymáshoz a szerelmeseket, és az ilyen mértékű közelség csak fokozza az érzékiséget. A többi részletet tapasztaljátok meg kedveseddel!

Férfi intim gyanta: reméljük, ezután már egyre többen egy természetes, férfias igényességet látnak benne nem pedig egy férfiatlan hóbortot. A férfi intim gyanta nem kötelező, nem előírás. Csupán egy lehetőség egy magasabb élet- és párkapcsolati színvonalra, egy egészségesebb, üdébb életminőségre.

Kipróbáltad már? Kipróbálnád? Nézz be ide!!

Képek forrása: Envanto Elements

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére