Jelenlegi hely

New Balance-cipőt minden ruhatárba!

 Nem véletlen, hogy a New Balance sportcipői világszerte ismertek, hisz amellett, hogy kiváló minőséget képviselnek, stílusos kiegészítői a ruhatárnak. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a márkával kapcsolatban.

A New Balance vezető szerepet tölt be a sportcipőpiacon

Az első New Balance-sportcipő 1938-ban került a piacra. Ez egy bőrből készült, profi futócipő volt. A márka annyira biztos volt a lábbeli megbízhatóságában, hogy garanciát vállalt a termékeire. Azok számára, akik elégedetlenek voltak a cipő nyújtotta kényelemmel, visszatérítést ajánlott. Az ezután következő időszakban már teniszezőknek és baseball-játékosoknak is gyártott cipőket a márka. A New Balance az 1950-es években, egy tulajdonosváltást követően vált igazán népszerűvé. Olyan cipők gyártásába fogtak, amelyek nemcsak hosszúságban, hanem szélességben is eltértek. Méretenként hat különböző szélességben készülnek a New Balance-cipők. Nagy lépés volt a márka számára, mikor Tom Fleming egy NB 320-as lábbeliben nyerte meg az 1975-ös New York City Marathont. Népszerű modell az 1988-ban megjelent, legendás NB 574, amely az ikonikus csúcsos formával van ellátva, és rendelkezik az ENCAP csillapítórendszerrel. Ráadásul annyi színváltozatban kapható, hogy nehéz lenne összeszámolni is.

Bátran választható a rohanós hétköznapokra

A New Balance-ról talán kevesen gondolják, ám az egyik legnagyobb sportcipőgyártó a világon. Több mint 120 országban van jelen, illetve több ezer alkalmazottat foglalkoztat. A siker mögött a kiváló minőség, a tökéletesre fejlesztett gyártási módszerek, valamint az innovatív megoldások állnak. A New Balance kínálata széles, ennek köszönhető, hogy mindenki az ízléséhez igazodva találhatja meg a kedvencét. A brand cipői stílusosak, modernek, a feltűnő logó pedig vonzza a tekinteteket. Jól szellőző, kiváló minőséget képviselő anyagból készülnek, így a használatuk során elkerülhető a lábizzadás. Lehet, hogy ez nem hangzik fontosnak, de akit érint a probléma, annak maga a mennyország. A maximális kényelem garantált, ezt pedig minden vásárló megtapasztalhatja. Használható az utcai divatban, szinte teljesen szabadon, de a legbátrabbak az elegáns szetteket is extravagáns megoldássá teszik. Nem hiszed? Ezen a weboldalon megtalálható a New Balance széles kínálata.

A fotó forrása:

Footshop

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére