Jelenlegi hely

Maminbaba, a szórakoztató anyacsinosító!

Cím: PKK Melinda Közösségi Ház, 7632 Pécs, Melinda u.1/1, Dance Show Táncterem: 7622 Pécs,Czinderi .u. 6. 
Tel: +36 30 590 2058
E-mail: aliz.torday@gmail.com
A várandós és kisbabás anyukák sportja! Ha kedveled a táncot és a latin ritmusokat, válaszd a Maminbabát és mozogj együtt a babáddal!

 

A Maminbaba - Hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, mégis intenzív, csinosító mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak babahordozási segítséggel. A Maminbaba órák alatt a babák a hordozóba kötve, vagy pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Így aztán a picik jellemzően elalszanak, mialatt anyukájuk kikapcsolódik. Táncos és sportmúlt nélkül is követhető! Csak olyan mozdulatokkal dolgozunk, ami a babáknak és az anyukáknak is biztonságos. Nagyon odafigyelünk az anatómiailag megfelelő babahordozásra, illetve az ízületek és a gátizmok védelmére. 
Mivel a Maminbaba táncos mozgásforma, boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is, megelőzve a szülés utáni depressziót. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással el lehet végezni. A Maminbabát gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó is ajánlja.

Mikortól lehet Maminbaba órára menni?

A Maminbaba órán nem a baba kora, hanem az anyuka szülés utáni állapota számít. A baba szempontjából akár már újszülött kortól lehet ringatózni a zenére és egészen addig, amíg a babának és az anyukának jól esik. 
Bármilyen sport vagy edzés elkezdése a szülés után 6 hét elteltével javasolt, (a hat hetes nőgyógyászati kontroll után). Amennyiben az orvos mindent rendben talál, el lehet kezdeni fokozatosan a mozgást. Ha a szülés nem természetes úton zajlott (császármetszés), egyéntől függően a 10-12. héten lehet elkezdeni a sportolást.

Gyere és mozogj együtt a babáddal, mozdulj ki, érezd jól magad, miközben a babád alszik egy jót rajtad.
Még sosem hordoztál? Nem akadály, babahordozót díjmentesen biztosítok és segítek a használatában!
Van egy „nagytesó” is? Akkor őt se hagyd otthon, hozd el nyugodtan magatokkal, szívesen látom őt is!

Légy részese Te is a maminbabás életérzésnek!

Információ: Temesi-Torday Aliz, +36 30 590 2058, aliz.torday@gmail.com 

Facebook: Maminbaba Alizzal Pécsen

Helyszínek és időpontok:

PKK Melinda Közösségi Ház, 7632 Pécs, Melinda u.1/1 (parkolás az utcában a közösségi ház mellett, az emeletes házak közötti parkolókban lehetséges) - Csütörtök 10.00

Dance Show Táncterem: 7622 Pécs,Czinderi .u. 6., Kedd 10.00 (2023. október 3-tól), 

Bejelentkezés minden esetben szükséges, amit a Facebook csoportomban, az eseményeknél tudsz megtenni

Árak: 

  • 2.500,- /alkalom
  • 11.500,- /5 alk.bérlet (60napig érvényes)

További részleteket olvashatsz a Maminbabáról, a Maminbaba közösségről, oktatóinkról - így rólam is – honlapunkon: www.maminbaba.hu

Ne feledd: kiegyensúlyozott anya = nyugodt, boldog baba

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére