Jelenlegi hely

Szeretném igénybe venni az ingyenes Pécsi Gyerektaxit - 2022 / 2023

INGYENES PÉCSI GYEREKTAXI - A MUNKA ÉS A CSALÁD EGYENSÚLYÁÉRT

2022/2023-as tanév

Az ingyenes Gyerektaxi szolgáltatásunkra az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz.

Azoknak a szülőknek szeretnénk segítséget nyújtani:

  • akiknek a  munkaideje bizonyos napokon túlnyúlik az iskola, óvoda nyitvatartási idején, vagy 
     
  • akik számára munkahelyi elfoglaltságuk miatt gondot okoz, hogy gyermeküket eljuttassák a szükséges különórákra, fejlesztő foglalkozásokra.
     
A Pécsimami Gyerektaxija Pécs belterületén szállítja a 4-14 év közötti gyermekeket, tanítási napokon 14.00 és 17.00 között.
 


A Gyerektaxit rendszeresen, hetente azonos időpontokban vehetik igénybe a programba bekerülő családok:

pl. szállítás minden kedden 16.00 órakor fejlesztő foglalkozásra, vagy szállítás minden hétfőn és szerdán 16.30-kor az anya munkahelyére.

Ha változik a programotok, vagy beteg lesz a gyermek, a szállítás természetesen lemondható.

A gyerekeket ebben a tanévben valódi taxi szállítja, gyermekkísérőnk pedig a legnagyobb gondossággal vigyáz rájuk.

A programba korlátozott számban tudunk gyermekeket fogadni.

A jelentkezőket telefonon, illetve e-mailben értesítjük arról, hogy bekerültek-e a programba.

A Gyerektaxi szolgáltatás ingyenes, a programba bekerülő gyermekeket az alábbi kérdésekre adott válaszok (rászorultság) és a taxi optimális útvonalterve és kihasználtsága (gazdaságosság) alapján választjuk ki.

A gazdaságossági szempontokat figyelembe véve előnyben részesülnek azok a pályázók, akik azonos helyről / intézményből egyszerre több gyermek szállítását kérik (akár különböző szállítási címre), ezért érdemes egyeztetni a többi szülővel.

Ha több gyermekre vennéd igénybe szolgáltatásunkat, kérjük, hogy minden gyermekre vonatkozóan tölts ki egy kérdőívet! 

Szabad férőhelyünk elsősorban hétfőn 15.00 - 16.00, kedden 16.00 - 17.00, szerdán 15.00 - 16.00, csütörtökön 16.30 és 17.00, pénteken 14.30 és 15.30 között van. Egyéb időpontokban akkor, ha gyermeked "útba esik" a programba már bekerült gyermekek szállításakor.

Az ingyenes pécsi Gyerektaxi a 2021/2022-es tanév végéig a Magyar Kormány támogatásával működött, a  NEAO-KP-1-2022/8-001169 számú, "Gyerekkel vagyok! - Szülőtámogató program babavárástól kamaszkorig" című pályázat keretében.

Az ingyenes Gyerektaxi szolgáltatást a 2022/2023-as tanévben a 2020-ban -  páratlan pécsi összefogás eredményeként - megvásárolt 9 személyes kisbusz értékesítéséből származó bevételből valósítja meg a Pécsimami Közhasznú Egyesület, erről bővebben ITT olvashatsz.

Várjuk jelentkezésed:

Kérjük, hogy teljes nevet adj meg.
Több választ is megjelölhetsz.
Kérjük az intézmény nevét és pontos címét is add meg, ahova a gyermekedért kell menni. Kérjük add meg az(oka)t a napokat, amikor gyermeked szállítását kéred. Kérjük add meg azt az idősávot, amikor a taxi mehet a gyermekért. Pl. keddenként 15.00-15.30 között Belvárosi Általános Iskola, csütörtökönként 16.00 és 16.20 között Belvárosi Általános Iskola.
Kérjük add meg a pontos címet, ahova gyermekedet szállítani kell. Kérjük add meg az(oka)t a napokat, amikor gyermeked szállítását kéred. Kérjük add meg azt a legkorábbi és legkésőbbi időpontot, amikorra gyermekedet célba lehet / kell juttatni. Pl. Keddenként 16.00 - 16.30 között a Jókai utca 10. szám alatti Fejlesztőház, Csütörtökönként 15.00-15.15 között a Hullám Fürdő.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére