Jelenlegi hely

2013. augusztus 15. - Ez meg hogy néz ki?

Szia [név]!


  Fontos és közelgő határidők, börze körkép, egészségünk védelme, anya-lánya kapcsolatok, kreatív ötletek otthonra és izgalmas családi programok ha a kimozdulnátok.... ezzel várlak:

 

Közelgő határidők:

 

  • Augusztus 15-re módosult a tankönyvek befizetési határideje. A határidő lejárta után is lehetőség van kiegyenlíteni a tankönyvek ellenértékét, ebben az esetben a befizetés tényét a tankönyvek átvételekor az iskola felé igazolni kell.
  • Ebédbefizetés: a befizetés ideje intézményenként változó, ha nincs meg az időpont, érdemes betelefonálni, vagy ellátogatni a bölcsi, ovi, vagy suli honlapjára.
  • Augusztus 30-ra módosult az Útravaló ösztöndíjprogram beadási határideje. (Az Út a középiskolába, Út az érettségihez és Út a szakmához alprogramokban hátrányos helyzetű diákok vehetnek részt és havonta 5-15.000 forintos ösztöndíjat kaphatnak.)

 

Börze körkép

 
  • Hogy sikerült a Pécsimami múlt vasárnapi börzéje? Nézd meg a fényképes beszámolót! (Te is tomboláztál? Mindenképpen kattints, mert a Katica Tanyára szóló családi belépő nyertesét még keressük!) Új helyszínünkön akár esőben-hóban is találkozhatunk és sokan kérdeztétek, hogy "mikor lesz legközelebb?", ezért nem várunk egy évet: figyeld a Pécsimamit, hamarosan lehet jelentkezni őszi börzéinkre!
  • Augusztus 24-én 7-11 óra között BÖRZIKE használt baba-, gyermekfelszerelés, ruha- és játék vásár lesz Kertvárosban, új helyszínen, a NEVKO Aula alsó részén.
  • Augusztus 24-én délután Pécsváradon is lesz börze, méghozzá jelképes, 50 forintos helypénz mellett!
  • Most szombaton (augusztus 17-én) délelőtt használt, de jó állapotú bútor-, ruhanemű-, műszaki cikk, babakocsi kiárusítás lesz Komlón, a volt Dávidföldi Általános iskolában, ahol potom pénzért igazi kincsekre találhatsz.
  • A Pécsimami programajánlójának börze menüjében a többi börze időpontját is nyomon követheted, hiszen ősszel a Vásárcsarnokban és a Vasutasban is beszerezheted majd a hiányzó holmikat.
 

Forever: dezodor ártalmas alumínium sók nélkül




Amióta megszülettek a fiaink, sokkal fontosabb lett számomra, hogy óvjam a családunk egészségét és a lehető legtermészetesebb anyagokkal vegyem körül magunkat. Így találtam rá a Forever termékcsaládra, amit 8 éve elégedetten használunk.
 

Ezen a héten a Aloe Ever-Shield dezodorról ®osztom meg veled a tapasztalataimat. Izzadásgátlót mindannyian használunk és milyen bőséges a választék a boltok polcain! El is űzik a kellemetlen szagokat... de milyen áron? (Te megnézted már a kedvenc dezodorod összetevőit?)


EZ ÉRDEKEL, ELOLVASOM!


 

Folytatjuk sorozatainkat: Kapcsold ki és Terézanyu!

 

Nyári "Kapcsold ki!"sorozatunkkal ahhoz adunk ötleteket, hogy hogyan lesz élményekkel teli a gyermekeinkkel együtt töltött idő akkor is, ha ki sem mozdulunk otthonról!

Hogyan készíthettek "szakállas kockamedúzát"? Lufibomba csúzli, jégtojás keresés és szivacsháború: miként válhat még egy aquaparknál is izgalmasabbá az udvarotok?
 
A Pécsimamin továbbra is olvashatod az idei Terézanyu pályázat kiemelt írásait, melyek középpontjában az anya-lánya kapcsolat áll, tabuk nélkül!
 
 

Családi programok

 

Az aktuális családi programokat most is itt találod!

Érdemes az aktuális programokat böngészni, hiszen pénteken kezdődik a Déli Kapu Fesztivál a Sétatéren, hétfőn Állatok napja az Állatkertben, kedden Kertvárosi Családi Nap a Nevkónál, jövő hétvégén pedig ismét a Szamárfül Családi Fesztivállal búcsúzhatunk a nyártól (legalábbis a nyári szünettől) a Zsolnay Negyedben.

Állandó családi programok itt!

Országos és Baranya megyei strandkörkép itt!
 

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami logo

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére