Jelenlegi hely

2013. február 20. - Mamik a padban!

Szia [név]!

 

Alig vagyunk túl a Magyar Gyermekmentő Alapítvány ingyenes elsősegély képzésén, máris lehet jelentkezni egy újabb, szintén ingyenes, mamiknak szóló előadásra, amivel akár nőnapra is meglephetjük magunkat:

 

Üzletanyu Születik Turné Pécs - március 9-én!

 

Hallottál már Vida Ágiról? Ági pszichológus, a kismamablog.hu és a gazdagmami.hu oldalak szerzője, a Pécsimami által elnyert Év Anyavállalata díj megalapítója, aki két kisgyermek mellett kezdett online vállalkozásba és mára több mint 1000 anyának segített elindítani a saját vállalkozását.

Ha benned is felmerült, hogy milyen jó lenne otthonról, gyerek(ek) mellől, a saját ötletedre építve pénzt keresni (vagy van már saját üzleted, de szeretnéd az online jelenlétedet erősíteni):

NE HAGYD KI A MÁSFÉL ÓRÁS ELŐADÁST, JELENTKEZZ!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott.

Az előadás után TB tanácsadótól, könyvelőtől lehet kérdezni.

 

Bajban a pécsi gyermekmentők - segítsünk!

 

Remélem, hogy a Magyar Gyermekmentő Alapítvány képzésén résztvevőknek soha nem lesz szükségük a tanultakra! Mégis nagy biztonságot ad, hogy az elméleti oktatás után mindannyian csecsemő-, kisgyermek és tini méretű babán is kipróbálhattuk az újraélesztést, vagy a félrenyelt tárgy eltávolítását.

Szomorúan olvastam a hírt, hogy egy fulladó csecsemőhöz vonulva balesetet szenvedett az a két gyermekmentő, akik előző nap a képzést tartották... és a gyermekmentők pécsi autója is totálkárosra tört.

Itt találod a képzésen készült képeket és azt is, hogy miként segíthetsz!

(Ha teheted, hívd fel a 13600-as számot és üsd be a 67-es kódot: ezzel 250 forintos támogatást adsz az alapítványnak)


 

Ki utazik az Élménybirtokra, vagy az Ökoparkba?

 

Javában zajlik csoportoknak/osztályoknak szóló farsangi pályázatunk: még semmi sem dőlt el!

A bölcsis/ovis csoportok ÉS az osztályok között IS kisorsoljuk a Bikali Élménybirtokra és a Bükkösdi Ökoparkba szóló belépőt, a csoportkép készítésnek is biztosan örülnek majd a nyertesek!

Milyenek az esélyek?

24 ovis csoport, és 10 osztály van versenyben, a szavazás zárásáig van még több, mint 3 hét...

Utazzon a mi osztályunk/csoportunk, lássuk a részleteket!

(Oldalunkra felkerült a szülőtársak mozgósítását segítő, nyomtatható plakát, szórólap és az üzenő füzetbe ragasztható tájékoztató a szavazásról.)

A Pécsimami Facebook oldalán zajló, egyéni farsangi pályázatunknak is nagy sikere van: sorra érkeznek a kedves, félelmetes, ötletes jelmezek! Ti minek öltöztetek idén? A zsűri a 10 legtöbb szavazatot elért jelmez közül választja ki a fődíj nyertesét és sorsolunk is!

 

Mosolymanó Hírek: pénteken Magbörze!

 

Alig ért véget a TVT gyermekruha-és játék börzike, pénteken Magbörzével vár bennünket a Mosolymanó Egyesület. Akik saját termesztésű növényeik magjait szívesen mutatnák be és csere-berélnék egymás közt, ne hagyják ki! Minden pénteken termelői- és bio piac Kertvárosban, a Csontváry sétányon!

 

Családi programok

 

Az aktuális programokat itt találod!

 

Nagyon gazdag a hétvégi programkínálat, most mégis a Sziporka Gyermekszínpad Nincs többé iskola! című mesekomédiáját ajánlom figyelmedbe. A nagyfiam már lázasan készül Morgó szerepére...

 

Ma még szállingózott a hó...pedig egy hét múlva itt a tavasz.

Szép tél végi napokat!

Szeretettel:

NóriMami

 

Pécsimami álarcos logo

 

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert regisztráltál a pecsimami.hu weboldalon. Ha nem szeretnél több ilyen emailt kapni, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen törlünk az adatbázisból: [leiratkozási link]

 

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére