Jelenlegi hely

Forever: aloe vera alapú vitalizáló italok

Az aloe vera levél több, mint  200 féle aktív összetevőt, 75 féle tápanyagot tartalmaz, azon belül: 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Tisztítja az emésztő rendszert, energetizál, javítja a közérzetet, mindeközben tápanyagokkal látja el a szervezetet.
 

Forever - Aloe vera alapú italok ®
 

Miért aloe vera?

Az aloe vera levél több, mint  200 féle aktív összetevőt, 75 féle tápanyagot tartalmaz, azon belül: 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Tisztítja az emésztő rendszert, energetizál, javítja a közérzetet, mindeközben tápanyagokkal látja el a szervezetet.

Nem véletlen, hogy a tiszta, stabilizált aloe vera alapú italok a Forever legkedveltebb termékei...

Miért Forever?

Azt is mondhatjuk, hogy a Forever  az aloe vera "szakértője": számos szabadalommal rendelkezik az aloe vera stabilizálására, ami a legjobb minőséget garantálja számunkra. Elsőként kapta meg a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét, igazolva, hogy termékeinek minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levében található gél minőségével és tartalmával. Rendelkezik a szigorú kóser elismerő pecsétekkel is. Magyarországon a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása mellett rendelkezik ISO tanúsítvánnyal és HACCP tanúsítvánnyal annak igazolására, hogy termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági követelményeknek

 
Melyik aloe vera alapú ital "passzol" hozzám?

 
 
 

 

Forever Aloe Vera Gel®

A natúr aloe vera gél kissé fanyar íze és zselés állaga elsőként meglepő lehet, nekem ma már ez a kedvencem . Ez az ital tartalmazza legtisztábban - 96%-ban - az aloe verát.

 

 

Forever Aloe Berry Nectar®

Ebben az italban az aloe vera gél összes jó tulajdonsága egyesül az igazi alma és áfonyalé édes ízével - melyek tele vannak antioxidáns C- és A-vitaminnal, káliummal és pektinnel. Öv alatti problémák esetén érdemes ezt választani nőknek (nőgyógyászati problémák) és férfiaknak (prosztata) egyaránt.

 

 

Forever Freedom®

Ebben az ízletes narancsízű gélben a glükozamin-szulfátot és kondroitin szulfátot - a természetben előforduló két olyan vegyületet, mely segíthet a porc egészséges szerkezetének megőrzésében - összekapcsolták a stabilizált aloe vera gél gazdag összetevőivel. Ehhez adtak még MSM-et, a természetben fellelhető szerves kén vegyületet. Mozgásszervi problémák esetén ez a jó választás! (Rákfélékből és kagylóból származó összetevőt tartalmaz!)

 

Forever Aloe Bits n` Peaches®

Ennek az őszibarack ízű gélnek az íze és állaga is kellemes!

 

 

Kiszerelés, adagolás

Mind a négyféle aloe alapú ital esetében egy kanna 1 liter gélt  tartalmaz.

 Jól felrázva, napi fél deci fogyasztása javasolt, felbontás után hűtőben tárolva folyamatosan, vagy kúraszerűen.

 

 

 

 
 
 


NóriMami
 

 
Mi is az az aloe?


Aloe Barbadensis Miller. Hosszú név, de érdemes megjegyezni.

Az aloénak mintegy 400 fajtáját ismerjük. Mindegyik nedvdús, és a világ minden száraz vidékén megterem. Mindegyik jótékony hatású a maga módján, de csak egyetlen faj az, amelyiket évezredek óta elismernek csodás gyógyító képessége miatt, ez az Aloe Barbadensis Miller.

Ezt a növényt már a sumér agyagtáblákon is említették i.e. 2200-tól. Az aloé kozmetikai és orvosi hatásait dícsérték például Egyiptomban, Kínában, Rómában, az ókori görögöknél, Indiában és az arab világban. Csakúgy, mint az ősi civilizációk, a Forever Living is nagyra becsüli az aloét csillapító, tápláló tulajdonságaiért, hiszen több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz: 20 ésványi anyagot, 18 amino savat és 12 vitamint.
 
Az aloe csillapítja az égési fájdalmakat és egyéb bőrirritációkat. Az égési fájdalom enyhítése kétségtelenül a leglátványosabb képessége, de az aloé ennél sokkal többre képes. Mivel az aloé egy nedvdús növény, így a legszárazabb sivatagban is jól fejlődik. Kecses, kardformájú levelei tápláló összetevők százait és életfenntartó nedveket tartalmaznak, amelyek jótékony hatásúak a testre kívül-belül egyaránt
 


A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A Forever táplálék kiegészítő és bőrápoló termékei nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására és nem helyettesítik az orvosi kezelést, de segítenek megőrizni az emberi test általános egészségi állapotát azáltal, hogy védenek az étkezési és testápolási hiányosságok ellen.

A Forever termékek az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek:

 1. Halal - iszlám minőségi tanusítvány 
 2. Kosher tanusítvány  
 3. Islamic Seal of Approval - iszlám minőségi tanusítvány
 4. PETA Cruelty Free - annak igazolása, hogy a termékfejlesztő kutatások során a cég nem végez állatkísérleteket
 5. International Aloe Science Council - pecsétjük a termékekben levő aloe tisztaságát és minőségét igazolja
       

Hazai minőségi tanusítványok:

 1. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása
 2. 'Zöldpont' - annak igazolása, hogy a cég hazánkban környezetkímélő hulladékgazdálkodást folytat
 3. ISO tanúsítvány annak igazolására, hogy a cég tevékenységét az ISO minőségirányítási szabványnak megfeleően végzi
 4. HACCP tanúsítvány annak igazolására, hogy a termékek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági követelményeknek
                                                 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére