Jelenlegi hely

Forever - otthoni testtekercseléssel a narancsbőr ellen

Amióta megszülettek a fiaink, sokkal fontosabb lett számomra, hogy óvjam a családunk egészségét és a lehető legtermészetesebb anyagokkal vegyem körül magunkat. Így találtam rá a Forever termékcsaládra, amit 8 éve elégedetten használunk. A Pécsimami és az Imami oldalak megálmodójaként szívesen megosztom veled a tapasztalataimat: tarts velem!


Aloe Body Toner


Van egy olyan probléma, ami életkortól és testsúlytól függetlenül szinte minden nőt - rosszul - érint: ez nem más mint a bőrünk narancsbőr (cellulit) okozta egyenetlensége.

 Mi vezet a narancsből kialakulásáshoz?

Első helyen áll a rossz, rendszertelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód.

Hozzájárul még a túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, stressz. Rizikófaktort jelentenek még a különböző gyógyszerek, hormonkészítmények (fogamzásgátlók) és a genetikai hajlam  is.


Mit tehetünk ellene?

Ha sikerül csökkenteni a cukorfogyasztást és elmozdulni a rendszeres és minőségi táplálkozás irányába, ha heti 2-3 alkalommal mozgást tudunk beiktatni az életmódunkba, már sokat tettünk!

Sokszor azonban ez is kevés... és annyiféle krém, gél, illóolaj, gyógytea és különféle kozmetikai kezelés (vákuumkezelés, fényterápia, ultrahangos terápia, testtekercselés stb.)  ígér gyors eredményt a piacon...

A különféle szalonokban végzett kozmetikai kezelések nem feltétlenül a kisgyerekes családok pénztárcájára szabottak és egy anya örül, ha eljut fodrászhoz, nemhogy mindenféle kezelésekre...

A Forever otthoni testtekercselésre kifejlesztett terméke, az Aloe Body Toner megfizethető áron, természetes anyagokkal biztosítja számunkra, hogy kényelmesen, otthonunkban vegyük fel a harcot a narancsbőr és a centik ellen!Hogyan kell használni Az Aloe Body Tonert?

 • Tekercselhető területek: felkarok, combok, has (felsőtest mell alatti része)
 • Bőrtisztítást (zuhanyzást) követően mérjük meg magunkat mérőszalagal és vízálló filccel jelöljük be a  szalag helyét a bőrünkön (a szalag alatt és fölött is), hogy pontos legyen a mérés. Így a kezelés után látni fogjuk a méretbeli változást!
 • Vigyük fel a bőrre az Aloe Body Tonert, ami melegítő és stimuláló hatást fejt ki. (Minél többet viszünk fel a bőrre, annál több hő keletkezik.)
 • Tekerjük be a bőrünket fóliával ott, ahol bekentük magunkat, majd tekerjük körbe magunkat törölközővel. (Figyelem, csak kozmetikai fólia használható, aminek ára kb. 800 Ft / terkercs)
 • Hagyjuk egy órán át hatni a krémet, ezalatt pihenjünk, de ne aludjunk el! Fárasztó tevékenységet, mozgást ne végezzünk! Igyunk meg legalább másfél liter folyadékot.
 • Az egy óra elteltével távolítsuk el a fóliát és mérjük meg ismét magunkat, így látni fogjuk az eredményt. A krémet még ne mossuk le: továbbra is kifejti a hatását!

Mikor nem használható?

Menstruáció, terhesség, szívpanaszok és visszérgyulladás esetén a készítmény nem alkalmazható.

Milyen gyakran használható és meddig elég?

Heti 2-3 alkalommal ismételhető a kezelés és kb. 18- 20 alkalomra elegendő egy tubus krém, a kezelendő testfelület nagyságától függően.

Jajj, de kipróbálnám...
 

 


A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A Forever táplálék kiegészítő és bőrápoló termékei nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására és nem helyettesítik az orvosi kezelést, de segítenek megőrizni az emberi test általános egészségi állapotát azáltal, hogy védenek az étkezési és testápolási hiányosságok ellen.

A Forever termékek az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek:

 1. Halal - iszlám minőségi tanusítvány 
 2. Kosher tanusítvány  
 3. Islamic Seal of Approval - iszlám minőségi tanusítvány
 4. PETA Cruelty Free - annak igazolása, hogy a termékfejlesztő kutatások során a cég nem végez állatkísérleteket
 5. International Aloe Science Council - pecsétjük a termékekben levő aloe tisztaságát és minőségét igazolja
       

Hazai minőségi tanusítványok:

 1. A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlása
 2. 'Zöldpont' - annak igazolása, hogy a cég hazánkban környezetkímélő hulladékgazdálkodást folytat
 3. ISO tanúsítvány annak igazolására, hogy a cég tevékenységét az ISO minőségirányítási szabványnak megfeleően végzi
 4. HACCP tanúsítvány annak igazolására, hogy a termékek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági követelményeknek
                                                 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére